2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048397 بازدید | 684653 پست
طبق چیزی که شوهرای دوستام مصرفکردن ولمن بنفش (رنگ‌جلدش) فقط و فقط رو تعداد عمل میکنه که تو دوره ۳ما ...

عزیزم پروفرتیل هم رو تعداد هم تحرک هم مورفو اثر داره هم برای دی اف ای عالیه
اگه بتونی پیدا کنی
تو نت دارو کده رو سرچ کن تماس بگیر ببین دارن یا نه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه عزیزم نوشته بود همچی خودش خوب بوده ازمایشاش فقط شوهرش کمبود تحرک و مروفو کمبود اسپرم‌داشته

عزیزم دی اف ای کلا یه تست جدا گانه اس
حتما مشکل داشته مال دوستتون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون من دهم پری رفتم سونو فولیکولام رسیده بودن به ۱۷ و ۱۸ واخرین تزریق گونال همون روز بود بعد hc ...

عزیزم عدد ذخیره ات چنده
با 6 تا تخمک بعیده کسی هایپر بشه
در ضمن عدد ذخیره ات حتما کم بوده که همچین دوزی برات در نظر گرفته شده
حال بد شما احتمالا به خاطر بالا رفتن استرادیولت بوده
چون دوز داروت خیلی بوده
250 تا گونال و روزی 2 تا منوپیور خیلیه
به شدت دوز استرادیول رو میبره بالا

لاله جون شما خودت آزمایش استرادیول و پروژسترون دادی یا دکترت گفت؟چند روز قبل انتقال این آز دادی ؟واس ...

دکترم گفت انجام بدم دیگه
باید همه انجام بدن
چون اگه بالا باشه انتقال نمیدن !!

برای انتقال فریز لازم نیست انجام بدی تو انتقال فرش چون هورمونای بدن به هم میریزه باید انجام بشه

لاله جون چه مکمل هایی ؟نمیشه به اختیار خودمون مصرف کنیم ؟

والا من به اختیار خودم مصرف کردم
البته بعدش با یه دکتر در میون گذاشتم و گفت کار خوبی کردین
و واقعا هم نتیجه دیدم
سری بل 10 تا جنین داشتم که یکی آ بود 4 تا بی و 5 تا سی!!
این سری 8 تا جنین داشتم همه اشون آ بودن و آب
حتی اونایی که انتقال دادم دو تاش آ مثبت بود
قطعا اینا تاثیر مکمل ها و تغذیه بودن

لاله جون من دو روز قبل پانکچر آزمایش استرادیول دادم 1459 بود نشونه چیه

نشونه چیزی نیست
اگه بالا باشه انتقال عقب میوفته
تا 2000 3000 نرماله
اما نزدیک 7000 8000 باشه انتقال رو انجام نمیدن

سلام به همگی.امیدوارم روزگار بر وفق مرادتون باشه.ی سوال.... دکتر رزاقی برا همسرم آز اسپرم نوشته و گف ...

ثمین جون فک کنم همین جوری میشه
ولی ترجیحا تماس بگیر بپرس شاید الان قوانینش فرق کنه

ممنون عزیزم که جواب دادی والا تو برگه آزمایش من هم چیزی به اسم DFI ندیدم اما یه DNA Fragmention هست ...

عزیزم ازهاتون خیلی ریز بود نتونستم ببینم
اما اینی که نوشتین خوبه
بهتره برسه زیر 15 البته

ممنونم شکیباجان آناجون بارداری؟!!! لاله جون شمام بارداری؟!!     خداروشکر.خیییییلی خوش ...

سلام عزیزم
اره عزیزم به لطف خدا و به یمن دعای دوستای خوبم اینجا و گروه های دیگه منم قبل از عید میکرو کردم مجددا و یه روز قبل از عید خداوند بهترین هدیه رو به من همسرم داد
بعد از 7 سال انتظار

ان شاء ا... به زودی نوبت بقیه دوستان من جمله خودت

سلام دوستان...انشالله که حال همگی خوب باشه... چقدر حالم خوب میشه وقتی تیکر بارداری آنا جون و لاله ی ...

سلام بهار جان
خوبی عزیزم
ممنون از این همه لطفت
ان شاء ا... به زودی ما هم تیکر بارداریت رو ببینیم و ذوق کنیم

عزیزم تو تغذیه رعایت کن
مکمل چی داری؟

سلام بچه ها بازم من و دردسرام ... فردا جواب آزمايش سل فري مياد كه معلوم بشه سلامتيه بچه ام، تو ...

عزیزم بهت قول میدم همه چیز عالیه
مطمئن باش
توکل به خدا ان شاء ا... فردا خوش خبر میای

بارداری اولم پوچ بود که تا هفته ۱۰ صبر کردم و منتظر موندم تا افتادم به لکه بینی و دیگه دکتر هم آب پا ...

ای وای عزیزم 

بچه داری؟

یا تو اقدامی؟

انشالله یه نی نی تپل مپل داری یا قراره بیاد تودلت انشالله

خداجونم شکرت       
راستی آنا جون جواب آز انسولین و گلوکوزم اومد اینا رو برا چی بهم داده بودبه نظرت دکتر رزاقی؟

عزیزم شاید برا وزن زیادت.....

دقیق نمیدونم علتش چی بوده.....

فقط در حد حدسه.....

جوابشون چی شد؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شرمنده که زیاد شد🙈 البته هنوز کاریوتایپ ها و آزمایشای خودم‌مونده که بازم مزاحمتون میشم😁😘

عزیز دلم به جمعمون خوش اوندی.....

راه سختیو گذروندی ایشالله که با رسیدن به ته شیرین قصه همه خستگی راه از تنت در میره.....

عزیزم دی اف آی یا شکست دی ان ای اسپرم میران تیکه تیکه شدن دی ان ای اسپرمه و هر چه این میزان بالاتر باشه مشکل بیشتره.....

عزیزم خوب اینجا به رنج نرمالش اشاره ای نکرده اما به نظر میاد عدد شکست بالاست و بهتره همسرت حتما با یه اورولوژ خوب مشورت کنه و درمان دارویی لازمو داشته باشه.....

عزیزم خوب اصلاح رژیم غذایی و سبک زندگی و بحث خنک نگه داشتن بی ضه ها و.... هم مد نظر باشه.....

عزیزم اگه اطلاعات راجب اصلاح شرایط همسرت داری که فبها نه که بگو یه سری اطلاعات و تجربه دوستان رو بذارم و خودت با سبک سنگین کردن یه روال خوب برا همسرت تنظیم کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم که جواب دادی والا تو برگه آزمایش من هم چیزی به اسم DFI ندیدم اما یه DNA Fragmention هست ...

آهان پس نات فرگمنتد نوشته من حواسم بهش نبود پس عالیه عزیزم.....

من نات رو ندیده بودم.....

یعنی این درست شکست نداره!!!!!