2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048389 بازدید | 684651 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلیل سقط شما چی بود؟ توچند هفته سقط کردین؟

بارداری اولم پوچ بود که تا هفته ۱۰ صبر کردم و منتظر موندم تا افتادم به لکه بینی و دیگه دکتر هم آب پاکی رو ریخت رو دستم.

بارداری دوم هم طبق آخرین پریود  هفته۱۱  بودم اما اندازه ساک مدام کوچیکتر میشد، جوری که این هفته جنین بدون قلب دیده شد اما دو هفته بعدش هیچ خبری از جنین نبود و گفتن سقط فراموش شده است و چون شیاف پروژسترون مصرف کرده بودم که جای بچه سفت بشه نتونستم طبیعی سقط کنم و مجبور شدم کورتاژ بشم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیزم قبلا انجام داده بودی مشکل داشتی؟ شاید چون نداشتی ننوشته..... اما از نظر من طبق گفته ایمونولو ...

آناجون دکتر رزاقی آزمایشامو دید و گفت آزمایشات تکمیله و گفتن که باحتمال زیاد علت سقطت ایمنی بوده! تو پرونده م نتیجه آزمایشامو نوشت. کاریوتایپمونو دید اما گفت بهتره مشاور ژنتیک ببینه. ممکنه موزایسش نرمال باشه! اونروز وقت نشد برم مشاور ژنتیک. دفعه بعد میرم. حالا منتظرم دو ماهم تموم بشه بعد برم آزمایشامو بدم. حتما اون سی دی ها که مشکل داشتم رو تکرار میکنم. برای ۱۲ خرداد دوباره از دکتر رزاقی وقت گرفتم. همسرم هم آزمایش اسپرم و dfi تو مرکز ابن سینا دادن که هفته بعد جوابشو میره بگیره. آزمایشی که ۱۵ فروردین اونجا انجام داده بود نسبت به آزمایشاییکه کرمانشاه انجام داده بود، خداروشکر ازلحاظ تحرک خیلی بهتر بود اما مورفولوژی ۱% بود! به دکتر گفتم با این مورفولوژی بهتر نیست میکرو کنیم؟.گفتن خودت باردار میشی، نیازی به میکرو نیست! آناجون بنظرتون با این مورفولوژی طبیعی باردار شدن صلاحه؟ 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام به همهذ،من امروز روز ٣ انتقالم هستش واسم دعا كنيد لطفا

عزیزم ان شاءالله خدا نگهداره برات...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

سلام دوستان...انشالله که حال همگی خوب باشه...

چقدر حالم خوب میشه وقتی تیکر بارداری آنا جون و لاله ی عزیز رو میبینم...

من هرروز میام و پیامهارو میخونم و از همشون استفاده میکنم...دست همگی درد نکنه بابت اطلاعات مفیدی که در اختیار بقیه قرار میدین

من دوباره دارم آماده میشم برای پانکچر...ممنون میشم تو دعاهاتون اسم منو هم از دل مهربونتون بگذرونین..

راستی یکی از خانمها بودن که دوقلو باردار بودن...چتدوقته ندیدم پیامی بذارن...ازشون خبر دارین؟

د 

سلام بچه ها بازم من و دردسرام ...

فردا جواب آزمايش سل فري مياد كه معلوم بشه سلامتيه بچه ام، تو رو خدا واسمون دعام كنين، اصلا نميدونم اين دو هفته چجوري زندگي كردم، خيلي سعي كردم استرس نداشته باشم ولي امان از بلاتكليفي... گفتن فردا جوابو ميديم... خود خدا رحم كنه و جواب خوب باشه

سلام بچه ها بازم من و دردسرام ... فردا جواب آزمايش سل فري مياد كه معلوم بشه سلامتيه بچه ام، تو ...

ایشالا بهترین جواب میاد عزیزم.نگران نباش....

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،