2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048342 بازدید | 684650 پست

سلام به همه

چند وقتیه که تاپیک خوبتون رو خاموش میخوندم و از اطلاعاتتون استفاده میکردم

چندروزه میخواستم پست بگذارم اما میگفتم صبر کنم اول جواب آزمایشاتم حاضر بشه اما امروز دیگه طاقت نیاوردم

یه تاریخچه از خودم و مشکلاتم خدمتتون عرض میکنم:

خودم ۳۴ ساله هستم و همسرم ۴۱.

چند ساله تصمیم به بچه دار شدن گرفتیم،

سال ۹۲ بعد از ۵ ماه اقدام باردار شدم که پوچ بود و توی خونه و بدون دارو سقط شد.

بعد از چند ماه صبر و مصرف داروهای تحریک تخمک گذاری ،عکس رنگی انداختم که مشخص شد لوله راستم دچار هیدروسالپنکس شده، دکترم رو تغییر دادم و رفتم زیر نظر دکتر دادخواه

با تشخیص ایشون و زیر نظر خودشون و دکتر ابراهیمی در بیمارستان گاندی لاپاراسکوپی شدم که دکتر گفتن لوله رو با آنتی بیوتیک شستشو دادن ولی نیاز نشد برش دارن،در ضمن لوله هم کیست زده بود(😐 صدقه سر تجویز بیش از اندازه کلومفین توسط دکتر قبل) و تخمدانها ها رو هم کوتر کردن.

چند ماه گذشت باز هم باردار نشدم

رفتم ای یو آی( گاندی) باز هم باردار نشدم.

ماه بعدش مجدد رفتم عکس رنگی،مشخص شد لوله راست کامل چسبندگی داره و لوله چپ با تزریق رفع چسبندگی شده،در کمال ناامیدی همون ماه باردار شدم!!!

اما قلبش تشکیل نشد و شد سقط فراموش شده!! به خاطر مصرف شیاف سایکولوژست‌مجبور شدم کورتاژ کنم( میلاد) تو همون بیمارستان پاتولوژی انجام دادن و گفتن بقایا مشکل خاصی رو نشون نداده!

بعد چند ماه مجدد رفتم عکس که همون نتیجه بار دوم بود- بارداری

بالاخره دکتر دادخواه هم کوتاه اومد و ارجاعم داد به دکتر عارفی( اابته دکتر نصر رو هم پیشنهاد دادن اما خودم با دکتر خانم راحتترم)

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

اسفند ۹۶ رفتم پیش دکتر عارفی که کلی ازمایش برای خودم و دی اف ای و کاریوتایپ برای همسرم نوشتند

از آزمایشها فعلا غقط جواب دی اف آی همسرم حاضر شده

اگه ممکنه یه نگاه بندازید و بگید اوضاعش چطوره

راستش هرچی تاپیک رو‌خوندم نفهمیدم دی اف ای بالا یا پایین یعنی چی و کدوم خوبه!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله بزودی خدا بچه سالم و صالح بهتون بده خدا بزرگه عزیزم 

ممنونم عزیزم.همین طور برای شمااااا

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
شرمنده که زیاد شد🙈 البته هنوز کاریوتایپ ها و آزمایشای خودم‌مونده که بازم مزاحمتون میشم😁😘

عزیزم دی اف آی کمتر از پانزده عالیه...بیشتر نیاز به پیگیری داره.....من ندیدم برای همسرتون چنده

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم دی اف آی کمتر از پانزده عالیه...بیشتر نیاز به پیگیری داره.....من ندیدم برای همسرتون چنده

ممنون عزیزم که جواب دادی

والا تو برگه آزمایش من هم چیزی به اسم DFI ندیدم اما یه DNA Fragmention هست که به نظرم اومد همین باشه

نوشته:

DNA Fragmention

Not fragmented 81.48%      (>70%(

Fragmented 18.52%

با بيهوشي بك ربع فك. كنم ساعتو نديدم ولي ب نظرم يكم ترسناك بود دردم داشت🙈خونريزي😔

فری جون شما با دکتر نصر سونو سه بعدی شدی ؟واژینال یا شکمی؟و مثانه پر یا خالی ؟چقدر طول کشید میشه توضیح بدی هزینش بگو لطفا

سلام خانوما من دیروز ازم لخته افتاد و درد آنجنانی نداشتم ولی امروز خونریزیم خیلی کمه هرموقع میرم دستشویی در حد چند قطره ....ولی دو سه ساعته دارم از درد دل و پا و کمر میمیرم 

چیکارکنم کمکم کنید؟

خداجونم شکرت       
سلام خانوما من دیروز ازم لخته افتاد و درد آنجنانی نداشتم ولی امروز خونریزیم خیلی کمه هرموقع میرم دست ...

گلم اگه اشتباه نکنم شما در حال سقط هستی درسته؟؟

منم این حالات رو داشتم و چون تا حالا سقط نکرده بودم با هر لخته ای فکر میکردم ساک خارج شده و تمام!!

ولی مطمئن باش به محض خارج شدن ساک،خودت کاملا متوجه میشی!! اصلا انگار همه دردها یهوو از بین میره!! واسه من دقیقا شبیه زایمان بود

از حدود یک هفته قبل به خونریزی و لکه بینی افتادم که مدام کم و زیاد میشد

تا روز آخر که مدام دردها بیشتر و پیوسته تر میشد تاجاییکه منی که آستانه دردم بالاست داشتم گریه میکردم و مدام تو دستشویی بودم که دفع بشه!! توی همین رفت و آمدها به دستشویی، یهوو وسط هال احساس کردم یه چیزی از بدنم خارج شد و تمام دردهام هم رفت، اما خونریزی شدیدی فوری شروع شد

فرداش رفتم سونو که مشخص شد کامل دفع کردم و تا ۴۰ روز خونریزی و لکه بینی داشتم

من مدام عسل  کنجد و دمکرده آویشن میخوردم

البته اینم بگم که این برای سقط اولم بود،سر دومی هیچی اثر نمیکرد!! که آخر سر کورتاژ کرذم

ممنون عزیزم که جواب دادی والا تو برگه آزمایش من هم چیزی به اسم DFI ندیدم اما یه DNA Fragmention هست ...

دی اف ای مخفف همینه ولی نمیدونم به درصد چطوره....ولی اینی که زده به نسبت رنج نرمالش یعنی خوبه و تو رنج طبیعیه

البته بچه ها بهتر از من میدونن میان راهنماییتون میکنن عزیزم

گلم اگه اشتباه نکنم شما در حال سقط هستی درسته؟؟ منم این حالات رو داشتم و چون تا حالا سقط نکرده بودم ...

الان همسایه مون اومد بزور یه کم بهم کره محلی داد بزور یه قاشق خوردم یکم دلمو ماساژ دادم فعلا خوبم 

داشتم میمردم بخدا آخه دیروز دوتا لخته بزرگ اندازه کف دست ازم اومد و دیگه درد نداشتم تا ساعت ۴ امروز ....از ساعت ۴ تا ۷.۵ بکوب درد داشتم کمرم پاهام دلم خیلی فجیه منم تحملم بالاس ولی دیگه طاقت نیاوردم و گریه کردم 

یه کم دمکرده آویشن خوردم پله هارو بالا پایین میکنم خدا کنه بیفته دیگه طاقت ندارم فک کنم طبیعی زایمان میکردم انقد درد نمیکشیدم .سقط خیلی بده انشالله هیشکی تجربه نکنه 

درضمن من خونریزی ندارم در حد چند قطره 

میخوام دم کرده سیاه دونه بخورم ببینم چی میشه

خداجونم شکرت       
گلم اگه اشتباه نکنم شما در حال سقط هستی درسته؟؟ منم این حالات رو داشتم و چون تا حالا سقط نکرده بودم ...

الان همسایه مون اومد بزور یه کم بهم کره محلی داد بزور یه قاشق خوردم یکم دلمو ماساژ دادم فعلا خوبم 

داشتم میمردم بخدا آخه دیروز دوتا لخته بزرگ اندازه کف دست ازم اومد و دیگه درد نداشتم تا ساعت ۴ امروز ....از ساعت ۴ تا ۷.۵ بکوب درد داشتم کمرم پاهام دلم خیلی فجیه منم تحملم بالاس ولی دیگه طاقت نیاوردم و گریه کردم 

یه کم دمکرده آویشن خوردم پله هارو بالا پایین میکنم خدا کنه بیفته دیگه طاقت ندارم فک کنم طبیعی زایمان میکردم انقد درد نمیکشیدم .سقط خیلی بده انشالله هیشکی تجربه نکنه 

درضمن من خونریزی ندارم در حد چند قطره 

خداجونم شکرت