2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048417 بازدید | 684655 پست
احتمالا دفع شده. من که درد شدید داشتم بخاطر این بود که دارو استفاده کرده بودم که انقباضات شدید رحمی ...

ممنون عزیزم خودمم حس میکنم کامل دفع شده 

شکر خدا درد آنچنانی نداشتم حتی از پریودای خودمم دردش کمتر بود 

والا دکترم هیچی نگفته فقط گفت فولیک اسید و اصلا قطع نکن 

بازم زنگ میزنم میپرسم 

خداجونم شکرت       
آخه دکتر به من گف فقط فولیک اسید بخور دوماه بعد بیا  بعد خونریزی و لخته اومدن من فقط یه روز بو ...

احتمال زیاد دفع شده ده روز دیگه یه آز بتا بده مطمئن بشی

من فولیک اسید و هماتنیک میخورم اخه قبل دفع ۱۲ روز خونریزی داشتم و موقعی که پریود شدم و جنین دفع شد بازم دوهفته لکه بینی کم خون هستم راستی  b6 قرصشو میخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزترینها.

من از قدیمیها هستتم.تقریبا یک سال کامل اینحا بودم روزهای تلخ و شیرینم اینجا به اشتراک گذاشتم 

.امروز خیلی اتفاقی به اینجا سر زدم.بیشتر خانومهارو نمیشناختم.

تورک آنا خیلیی خوشحالم که بازم بارداری.ان شاالله به سلامتی زایمان کنی.

منم پسرم رفت تو چهار سال.دخترم توی ده ماهه.

درسته خیلی سخته بزرگ کردنشون ولی خدارو هزار مرتبه شکر که نعمتشو ازم دریغ نکرد.

خدا به حق فاطمه زهرا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح بده.

سن 37 سال. بسته بودن هر دو لوله و چسبندگی تخمدان چپ.همسر سالم. مرکز درمان ناباروری رویان. یک بار لاپاراسکوپی. اولین انتقال فرش 8 آذر 92 نتیجه منفی. دومین انتقال فرش 2 اردیبهشت 93 نتیجه منفی. سومین انتقال جنین فریز سیکل نچرال 15 مرداد 93 خدارو شکر نتیجه مثبت.اقدام برای فرزند دوم در ابان 95.انتقال فرش نتیجه مثبت.دوقلو.
سلام عزیزترینها. من از قدیمیها هستتم.تقریبا یک سال کامل اینحا بودم روزهای تلخ و شیرینم اینجا به اشت ...

سلام آفتابگردون جون خدا حفظ کنه دختر و پسرتو انشالله قسمت دوستان منتظر بشه

سلام عزیزترینها. من از قدیمیها هستتم.تقریبا یک سال کامل اینحا بودم روزهای تلخ و شیرینم اینجا به اشت ...

گل افتابگردون شما با ای وی اف دوتا بچه ها رو باردار شدی؟دکترت کی بود عزیزم

سلام به همگی.امیدوارم روزگار بر وفق مرادتون باشه.ی سوال.... دکتر رزاقی برا همسرم آز اسپرم نوشته و گفته بره مرکز ابن سینا انجام بده من و همسرم اونجا پرونده داریم برا سال 92هستش حالا سوالم اینه برا آز اسپرم باید از قبل از مرکز نوبت بگیرم یا نه هرروزی برم با توجه به رعایت شرایطش میتونه انجامش بده؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام عزیزم....

خوبی؟

دردونه هاتم ماشالله بزرگ شدن....

چه قدر خوب کردی بهمون سر زدی.....

آره عزیزم معجزه خدا شامل حالم شد.....

واقعا سخته اما هر چه قدر شکر کنیم بازم کمه.....

خدارو شکر قسمت سخت راهو رفتی.....

من همین الانشم بارداریم با یه وروجک شیطون سخته.....

فکر کن سر دخترم یه کیلو هم بلند نمیکردم اما الان مجبورم روزی بیشتر از ده بار یه گونی برنج شیرین رو بغل کنم.....

موندم شکمم بزرگتر شد چطور میخوام بغلش کنم خوب کوچولوئه نمیشه که از خودت محرومش کنی فقط روزی صد بار میگم خدایا خودت حفظشون کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گل افتابگردون شما با ای وی اف دوتا بچه ها رو باردار شدی؟دکترت کی بود عزیزم

بله عزیزم هر دو با میکرو بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی.امیدوارم روزگار بر وفق مرادتون باشه.ی سوال.... دکتر رزاقی برا همسرم آز اسپرم نوشته و گف ...

عزیزم هر روزی میشه....

فقط شرایطش رو رعایت کنین....

دی اف آی نوبت گرفتن میخواد.....

عزیزم هر روزی میشه.... فقط شرایطش رو رعایت کنین.... دی اف آی نوبت گرفتن میخواد.....

ممنونم آناجون.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

راستی آنا جون جواب آز انسولین و گلوکوزم اومد اینا رو برا چی بهم داده بودبه نظرت دکتر رزاقی؟