2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048478 بازدید | 684660 پست
 سلام خانوما کمکم کنین..من بعد سقطم معده دردایه خیلی وحشتناکی میاد سراغم دلیلش میتونه از عوارض ...

حتما باید با متخصص گوارش ویزیت بشین
میتونه علتش استرس های اون دوره باشه یا همون دارو ها مخصوصا اگه با دارو سقط کردین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ما همه این روزا رو تجربه کردیم، خدا بزرگه 

ممنونم عزیزم....خدا دردونتو نگه داره الهی❤❤❤

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام دخترا خوبید امروز روز سی پریودمه....دو روزه که عقب انداختم...اصلا حالت پریودی ندارم....صبح بی ...

عزیزم بمیرم برات😢😢صلوات میفرستم برات ک انشالله باردار باشی و حسابی خوشحال بشی هم خودت هم همسرت

سلام عزیزم.نه والا دی اف ای همسرم عالی بود فکر کنم نه بود. ابن سينا هم داده بود. نمی دونم چرا ضعیف ش ...

سها جان هم به خاطر دیر رشد کردنش هست هم اینکه تکه های سلولی قطعه قطعه شده داخل پوسته ی جنین زیاده
البته تو بی این مقدار خیلی نیست
حتی گرید سی هم بودن که مثبت شدن
بهش فکر نکن
مطمئن باش اگه خدا بخواد همون گرید بی جنین میشه و مامانی باهاش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
حقیقت داره که مورفولوژی باید ۴ باشهحداکثر تا میکرو و ای دف بگیره دیشب یه تبادل از ۹۵ میخوندم خانومه ...

عزیزم شوهر من مورفوی یک داشت و جنین هامون همه اش عالی شدن و شکر خدا الان هم یکیشون تو دلم داره رشد میکنه
مورفوی صفر هم داشتیم که میکروی موفقیتامیز داشتن
چون تو میکرو فقط چند تا دونه اسپرم کافیه که حتما اون چند تا دونه پیدا میشه

سلام دخترا خوبید امروز روز سی پریودمه....دو روزه که عقب انداختم...اصلا حالت پریودی ندارم....صبح بی ...

پریا جان شوهر منم گاهی این کارو میکرد
حق داری دلت بگیره
خیلی سخته :(((((
مردا با اون غرورشون این جور التماس کنن :(((

اما نا امیدی از ناحیه شیطانه
دکترا هم خدا نیستن
والا دکترا به مامان من میگفتن هرگز پسر دار نمیشه اگه هم بشه حتما عیب و ایرادی خواهد داشت اما الان داداش من 24 سالشه و سالم و سلامته شکر خدا

عزیزم بمیرم برات😢😢صلوات میفرستم برات ک انشالله باردار باشی و حسابی خوشحال بشی هم خودت هم همسرت

خدا نکنه عزیزممممم....ببخشیدددد.....ناراحتت کردم......ایشالا همه بچه های تاپیک طعم مادر شدنو بچشیم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
پریا جان شوهر منم گاهی این کارو میکرد حق داری دلت بگیره خیلی سخته :((((( مردا با اون غرورشون این ج ...

مرسی عزیز دلممممممم......خیلی سعی میکنم امیدوار باشم....یه روزایی شیطون گولم میزنه....خدا رو شکر  اینجا دارم.....شماها رو دارم

سلام عزیزم من مشکل از خودمه تنبلی تخمدان دارم.چهارشنبه آی یو آی کردم شماهم یبار امتحان کن

اره میخام امتحانش کنم...ایشالاک شماحامله بشین 🙏

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻