2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
امروز ۶ صبح پریود شدم ببخشید اولش یه لخته غلیظ جگرمانند اندازه دوبند انگشت اومد  الانم اندازه ...

احتمالا دفع شده. من که درد شدید داشتم بخاطر این بود که دارو استفاده کرده بودم که انقباضات شدید رحمی میداد. شما خداروشکر طبیعی خونریزیت شروع شده و مثل پریود دفعش کردی. حتما بعد از ده روز از شروع خونریزیت سونو بده برای بررسی بقایای جنین. حتما آنتی بیوتیک استفاده کن تا ده روز. به دکترت بگو  برات آنتی بیوتیک مناسب بده.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام دوستان من امروز بيش رزاقي هيسترر شدم بلييب داشتم اندومترمم كف نامنظم بود

پس تشخیص دکتر برای پولیپ درست بود؟ عکس رنگی منو که دید گفت نرماله اما چون پریود بودم سونوم نکرد گفت برو روز ۱۰ تا ۱۲ پریودی بیا برای سونو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجون دکتر رزاقی سی دی مارکرهارو برام تکرار نکرد. من این سی دی هارو قبل از بارداری اخیرم انجام داده بودم. اما بعد از سقطم لازم نبود دوباره تکرار بشه؟؟ دکتر به ماماش گفت برام آزمایش بنویسه اونم هموسیستئین و  apcr و انتی تی پی او  و انتی تیروگلوبولین و قند و انسولین و اینطور چیزارو نوشت. 

سلام خانوما کمکم کنین..من بعد سقطم معده دردایه خیلی وحشتناکی میاد سراغم

دلیلش میتونه از عوارض داروها و آمپولا باشه ک الان خودشو نشون داده😭😭😢😢 

درد غیر قابل تحملیه..

آناجون دکتر رزاقی سی دی مارکرهارو برام تکرار نکرد. من این سی دی هارو قبل از بارداری اخیرم انجام داده ...

عزیزم قبلا انجام داده بودی مشکل داشتی؟

شاید چون نداشتی ننوشته.....

اما از نظر من طبق گفته ایمونولوژم ایمنی ممکنه تغییر کنه پس بهتر بود مینوشت واست....

اگه پشت نسخه مهر داره میتونی بگی آزمایشگاه خودش اضافه کنه نه که یه نسخه دیگه بدی یه دکت زنان دم دست واست بنویسه انجام بدی خیالت راحتتر بشه.....

چون قراره پی جی اس انجام بدی بهتره خیالت راحتتر باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 سلام خانوما کمکم کنین..من بعد سقطم معده دردایه خیلی وحشتناکی میاد سراغم دلیلش میتونه از عوارض ...

عزی م به نظرم یه بررسی کن.....

مطمئنی بقایایی چیزی نمونده؟

آندومتریوز نداشتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس تشخیص دکتر برای پولیپ درست بود؟ عکس رنگی منو که دید گفت نرماله اما چون پریود بودم سونوم نکرد گفت ...

اره درست بود من بيش دكتر نصرم رفتم واسه اطمينان خاطر اونم كف بليب داري جون سونوش سه بعديه

سلام خانومی..شمامشکلتون چی بوده میخاین ای یو ای انجام بدین?منم بعددوسال انتظاردیگه میخام برام ای یو ...

سلام عزیزم من مشکل از خودمه تنبلی تخمدان دارم.چهارشنبه آی یو آی کردم شماهم یبار امتحان کن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سها جان حتما یه درصدی فراگمنتیشن سلول ها تو جنین های بی وجود داره اما نگران نباش خیلی ها با سی هم ج ...

سلام عزیزم.نه والا دی اف ای همسرم عالی بود فکر کنم نه بود. ابن سينا هم داده بود. نمی دونم چرا ضعیف شدن جنین هام. چرا بی رو قبول ندارن.؟ چون بی کند رشد کردن ممکن متوقف شن؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

حقیقت داره که مورفولوژی باید ۴ باشهحداکثر تا میکرو و ای دف بگیره

دیشب یه تبادل از ۹۵ میخوندم خانومه ۴بار میکرو و ای دی اف انجام داده با موروفو ۱ همش جنینش سقط شده یا تو‌فریز خراب شده

سلام دخترا خوبید

امروز روز سی پریودمه....دو روزه که عقب انداختم...اصلا حالت پریودی ندارم....صبح بی بی زدم منفیه منفی بود....به نظرتون بازم امیدی هست؟؟؟؟...پارسال که بارداریم پوچ بود بی بی روز بیست و نه هاله انداخت واضح....نمیدونم‌.....نظر شما چیه؟؟؟البته سه ساله تو اقدامم و دکتر قبلیم میگفت کسی که سه سال طبیعی نشه احتمالش خیلی کمه که طبیعی حامله شه مگر استثنا.....همش حرف اون تو گوشمه....دیشب دلم به حال شوهرم سوخت....سرشو گذاست روی دلم گفت بابایی بیا دیگه😭😭😭😭خیلی سوزناک گفت.....

ببخشید یکم ناله کردم....دلم از صبح گرفته.....هوا هم ابری....منم بی جنبم نسبت به هوای ابری هی بغض میکنم....گفتم بیام اینجا یکم آروم شم....

کاش خدا ما رو ببینه.....

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم بستگی به حس خودت داره..... من مامان که شدم (یعنی بعد زایمانم) هم برا دکتر زنانم شیرینی بردم ه ...

منم دقیقا به خاطر اینکه دوستش دارم، با اینکه پیشش میکرو نکردم ، اما دلم میخواد چون قلب جوجه مون رو توسطش دیدم ازش قدر دانی کنم
علاوه بر این 50 درصد اطلاعاتی که دارم و تو میکروی دومم هم خیلی بهم کمک کرد تا مشکلی پیش نیاد ، چون دکترم خیلی سهل انگار بود ، مدیون این دکتر هستم
اکی پس میبرم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو