2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
نه عزیزم ضرر نداره حتی ممکنه دارو هم بده اگه واقعا عفونت باشه....

مرسی عزیزم...امکان داره عقب انداختنم واسه عفونت باشه آنا جون؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام بچه ها خوبین؟من هنوزم بعد از آی یو آی لکه بینی دارم خون شفاف نیس مثل خون مونده هست بنظرتون از ک ...

عزیزم روز چندمته ؟ منم دهانه رحمم تنگ بود خیلی اذیت شدم تا سه چهار روز لکه بینی داشتم که زنگ زدم پرسیدم گفتن اشکال نداره از روز دومم نزدیکی داشتم بعد از اولین  نزدیکی یکم لکه بینیم بیشتر شد ولی تا فرداش دوباره کم شد . نگران نباش اگه لکه بینیت زیاد نیست میتونی نزدیکی داشته باشی

مادر بودن زیباترین شادی دنیاست  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم ۲بار تورویان میکرو کردم.بعد رفتم مطب دکتر رزاقی وهمسرم هم رفت مطب دکتر جنتی که از دی اف ای رو ...

وای پس من چیکار کنم 

خداروشکر دکتر همسرم تو رویان عااالیه تا بهش گفتیم نی نی مون قراره سقط شه و ماهم که مثل بقیه راحت باردار نمیشیم که دنباله سقط و نگیریم برای شوهرم آزمایش نوشت 

ولی دکتر خودم ننوشت 

پس من چکارکنم ؟

خداجونم شکرت       
گاهی تو عکس مشخص میشه گاهی نمیشه بهتره قبل از سیکل بعدی خودت یه هیسترو درخواست بدی اگه فتال پل بو ...

لاله جون هیچی بدترازاین نیس که ندونی چرااا 

میزارم پای اینکه حتما تواین زمان به صلاحم نبوده راضی ام به رضای خدا 

خداجونم شکرت       
عزیزم تو این راه باید محکم باشی..... مهم رسیدن به هدفه و هر حرفی به خاطرشم بشنوی سخت نگیر..... پس ...

آره عزیزم حق با توعه مهم خودم و همسرم و نی نی نازم هستیم 

فوقش اگه چیزی گف بهش میگم درک کنین واسه منیکه ۲۱ سال بیشتر ندارم واقعا این چیزا سخته برام 

دوس دارم از همه لحاظ تکمیل جلو پیش برم 

ممنون آنای عزیز واقعا با حرفات آروم میشم

خداجونم شکرت       
عزیزم برای ازو ها نمیتونن انجام بدن تنها راه برای شما اینه که قبلش 3 ماه همسرت رو تقویت کنی، تقویت ...

لاله جون به همسرم فولیک اسید و ویتامین سی و ای داد اونم خودم خواستم نوشت و به همسرم گف اینارو اصلا قطع نکن 

قبلا حتی یه قرص هم به شوهرم نداده بودن 

بعد میگم میشه خودمون روی هم بخریم برای همسرم ؟؟؟تو نی نی بان خوندم برای تقویت نطفه روی خیلی مهمه

خداجونم شکرت       
عزیزم گروه خونت اگه منفیه رگام فراموش نکنی بعد پریود و دفع لخته دردات کمترم میشه نگران نباش  ...

والا درد آنچنانی ندارم بعد اینکه ببخشیدا این لخته ها خیلی راحت دفع شد وقتی میرم دستشویی انگاری یه چیز سر میخوره میاد بیرون 

از صبح تا حالا اندازه دوتا کف دس لخته اومده تیکه هاشم تقریبا بزرگ بود ولی دکتر گف یه چیز سفید دفع میشه هنوز نیومده همچین چیزی

واای بچه ها توروخدا ببخشیدا اینارو میگم خودم خجالت کشیدم و

خداجونم شکرت       
عزیزم گروه خونت اگه منفیه رگام فراموش نکنی بعد پریود و دفع لخته دردات کمترم میشه نگران نباش  ...

بعد اینکه گروه خونی من و همسرم هردو B+هستیم واینکه دکترم نه سونو نوشته نه آز بتا 

فقط گف دوماه دیگه بیا دوباره از اول شروع کنیم 

ولی بعد اینکه خونریزیم تموم بشه خودم میرم یه سونو میدم

خداجونم شکرت       
عزیزم روز چندمته ؟ منم دهانه رحمم تنگ بود خیلی اذیت شدم تا سه چهار روز لکه بینی داشتم که زنگ زدم پرس ...

ارمغان جون یادمه شما توعید سقط کردی دلیل سقطو فهمیدی؟؟؟

خداجونم شکرت