2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

ممنونم لاله جون و آناجون

فقط بنظرتون امیرجنتی میتونه کمکمون کنه؟

منظورم اینه که میشه روش حساب کرد؟

شوهرم نمونه رو تو خونه انجام داد و در عرض 10دقیقه رسوند مرکز خودشم میگفت کاملا رقیق و سبز شده بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون میشه بررسی کرد اما دیگه نمیشه از اون اسپرم استفاده کرد برای لقاح 

پس عملا نمیشه ریسک کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم لاله جون و آناجون فقط بنظرتون امیرجنتی میتونه کمکمون کنه؟ منظورم اینه که میشه روش حساب کرد؟ ...

عزیزم قاعدتا باید بتونه.....

من حس میکنم یه چیزی هست که راحت قابل حل باشه چون موارد اساسی خیلی بهتر شده.....

اینام حل بشه دیگه ایشالله به زودی جشن مامان شدنتو میگیریم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروز ۶ صبح پریود شدم ببخشید اولش یه لخته غلیظ جگرمانند اندازه دوبند انگشت اومد  الانم اندازه ...

عزیزم گروه خونت اگه منفیه رگام فراموش نکنی

بعد پریود و دفع لخته دردات کمترم میشه نگران نباش 

بعد چند روز از بتا باید بدی

تورک آنا جون یه سوال در مورد بیمارستان آبان داشتم .

اتاق نمونه گیری اسپرمش چطوریه ؟

چون برای آی وی اف خیلی مهمه اسپرم تو چه شرایطی گرفته شه . می خواستم ببینم مثل رویان یه اتاق مناسب با تخت داره واسه نمونه گیری ؟ 

یا تو دستشویی و اینا ؟؟؟!!!!!!

راستی اندومتریوز تو عکس رنگی و سونو مشخص می شه ؟

دکترم پرسید درد موقع پریود داری که من گفتم فقط روز اول در حد یه ژلوفن . همین .

در کل هیچ حرفی در مورد اندومتریوز نزده . ولی پست های بچه ها رو خوندم یه کم نگران شدم که نکنه داشته باشم 

قربونت آناجون.ان شاالله همین بشه که شما میگی فقط اینکه تعدادو زده8منظورش چیه.یعنی تو کل نمونه فقط8ت ...

نه عزیزم منظورش ۸میلیونه به نظرم.....

تورک آنا جون یه سوال در مورد بیمارستان آبان داشتم . اتاق نمونه گیری اسپرمش چطوریه ؟ چون برای آی وی ...

نه عزیزم اتاق مجزا داره با تجهیزات لازم...

فقط مثل ابن سینا درش عایق صوتی نبود مثل در یه اتاق معمولیه کلیدشو بهت میدن میرین و از تو قفل میکنین.....

تخت و سرویس بهداشتی و همه چی هم داره.....

راستی اندومتریوز تو عکس رنگی و سونو مشخص می شه ؟ دکترم پرسید درد موقع پریود داری که من گفتم فقط روز ...

عزیزم بستگی به محلش داره مال من معلوم نبود.....

پریا جون چی شد عزیزم بیبی زدی؟ وای خدا دل دوستمو شاد کن

مرسی عزیز دلمممم....راستش فردا که میشه روز سی پریود میزنم.دیروز که زدم سفید سفید بود جای خط دوم...راستش خودم امیدی ندارم...میگم شاید واسه تغییر فصله که هنوز نشدم...اصلا هم علایم پریودی ندارم....

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

دختر گل ها سلام

بچه ها امکان داره به خاطر عفونت زنانگی پریودی عقب بیوفته...من یکم ترشحاتم زرد شده(البته ببخشیددد)

بعد اینکه اگه خدا خواسته و باردار باشم برم دکتر معاینه داخلی کنه ببینه عفونت دارم ضرر داره یا نه؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
دختر گل ها سلام بچه ها امکان داره به خاطر عفونت زنانگی پریودی عقب بیوفته...من یکم ترشحاتم زرد شده(ا ...

نه عزیزم ضرر نداره حتی ممکنه دارو هم بده اگه واقعا عفونت باشه....