2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم پوچ نبود سونو شکمی سونو واژینال سونو داپلر همه رو دادم تو همش نوشته بود فتال پل و یولک ساک ...

گاهی تو عکس مشخص میشه گاهی نمیشه
بهتره قبل از سیکل بعدی خودت یه هیسترو درخواست بدی

اگه فتال پل بوده چیزی مانع از تشکیل قلبش شده
به نظرم همه شرایط رو پیگیری کن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
میدونم آنا جون من امشب ک روز دوازدهمه آمپولو ساعت 7میزنم فرداشب ساعت 7 ک روز سیزدهمه آزاد میشه بعد ص ...

سلام خانومی..شمامشکلتون چی بوده میخاین ای یو ای انجام بدین?منم بعددوسال انتظاردیگه میخام برام ای یو ای مشکل ازشوهرمه...امیدوارم بشه ک دیگه دیونه شدم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
باشه آنا جون پس من اینارو میبرم پیش دکتر خودم قبلا پیشش میرفتم برام بنویسه  بعد برای نشون دادن ...

عزیزم تو این راه باید محکم باشی.....

مهم رسیدن به هدفه و هر حرفی به خاطرشم بشنوی سخت نگیر.....

پس عزیزم فقط به انتهای شیرینش فکر کن!!!!

اگه آزهارو دادی و مشکلی توشون بود بعد میبینی عکس العمل مرکز رویان چطوره اگه غیر منطقی برخورد کردن مرکزتو و دکترتو عوض میکنی اگه هم منطقی برخورد کردن که چه بهتر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دقیقا این سری نمیزارم سینال اف برام بنویسه هم ایرانی بود هم معلوم بود آمپول بدرد نخوریه   منوپ ...

خب از رویان گرفتی احتمالا درسته دیگه
اینکه بفهمی اصله اولا باید برند رو بشناسی، قبلا اصلش رو دیده باشی، هیچ پیشوند پسوندی نداشته باشه و ....

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
شوهر من چون آزو هستش همزمان که من پانکچر میشم اونم عمل میشه و از بیضه هاش اسپرم برمیدارن  یعنی ...

آهان پس احتمالا خیلی نشه رو دی اف آی نظر داد.....

شکست دی ان ای اسپرم رو بررسی میکنه.....

اگه میزان شکست بالا باشه رو کیفیت جنین تاثیر میذاره.....

نمیدونم بعد بیوپسی میشه اینو بررسی کرد یا نه فقط میدونم فکر کنم کار زمانبریه و احتمالا نشه برا شما انجام داد بازم از دکترت بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باشه آنا جون پس من اینارو میبرم پیش دکتر خودم قبلا پیشش میرفتم برام بنویسه  بعد برای نشون دادن ...

عزیزم چیزی گفت شما هم جوابشو بده
ماها جون و مالمون رو از سر راه نیاوردیم، حق داریم هر وقت حس کردیم دارن کمکاری میکنن از دکترای دیگه کمک بگیریم

شوهر من چون آزو هستش همزمان که من پانکچر میشم اونم عمل میشه و از بیضه هاش اسپرم برمیدارن  یعنی ...

عزیزم برای ازو ها نمیتونن انجام بدن
تنها راه برای شما اینه که قبلش 3 ماه همسرت رو تقویت کنی، تقویت خودت هم سر جاش البته
تقویت کردن همسرت و حذف کامل قند و شکر و مرغ و سویا و لبنیات ، کمک میکنه تا همون چند تا اسپرم که از بیوپسی به دست میاد کیفیت داشته باشن

من هم ۲بار تورویان میکرو کردم.بعد رفتم مطب دکتر رزاقی وهمسرم هم رفت مطب دکتر جنتی که از دی اف ای رو ...

واقعا گاهی از اینکه این قدر پر رو تشریف دارن این دکترای عزیز ادم لجش میگیره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

راستی آنا جون هیسترو و خراش روز چند پریودی انجام میدن و چند وقت بعدش انتقال جنین؟

عزیزم اگه اشتباه نکنم دکتر من یه بار گفت بعد پاکی نیمه اول سیکل بهتر زمانه.....

ولی خوب مال من چون با لاپرا بود احتمال داشت حتی تو دوره پری بیفته که شانس آوردم زودتر پریود شدم و دقیقا افتاد ۸ سیکلم.....

من چون لاپرا کردم و یه ماهم میخواستم اقدام طبیعی کنم سه ماه فاصله افتاد تا انتقالم اما معمولا ماه بعد انتقال میدن.....

ادرس یا نام یا شماره ای داری؟

راستش چند تا از بستگانمون میرن اما نمیتونم ازشون بپرسم چون خیلی فضول هستن
اما فک کنم تو نت کاملا اطلاعاتش هست

آهان پس احتمالا خیلی نشه رو دی اف آی نظر داد..... شکست دی ان ای اسپرم رو بررسی میکنه..... اگه میزا ...

انا جون میشه بررسی کرد اما دیگه نمیشه از اون اسپرم استفاده کرد برای لقاح