2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048419 بازدید | 684655 پست
عزیزم ببخشیدا چرت گفتن بی ضعیف نیست..... اصلا روحیتو تضعیف نکن..... ایشالله مامان که شدی میری میگی ...

انشالله. والا ناامید شدم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستاره جون الان داروهایی که برای بالا بردن آندمتر داده چی هست؟

هنوز سیکل شروع نشده 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
اگه منتظر خونریزی طبیعی هستین، طول میکشه. اما اگه مثل من خونریزیتون شروع نشه ، یا باید کورتاژ کنین ی ...

امروز ۶ صبح پریود شدم ببخشید اولش یه لخته غلیظ جگرمانند اندازه دوبند انگشت اومد 

الانم اندازه ۴ انگشت لخته سیاه رنگ 

درد آنچنانی ندارم یعنی دارما تحمل میکنم دکتر گف باید اندازه دوبند انگشت یه چیز سفید بیاد بیرون 

میگم من تا الان درد قابل تحمل دارم اینی که میگن خیلی درد داره چیه پس ؟خیلی میترسم 😢😢😢😢

خداجونم شکرت       
من فکر کردم بارداریت پوچ بوده مطمئنی جنین بود؟ یعنی نوشته بود فتال پل و کیسه زرده دیده شد؟ خب اگه ...

نه عزیزم پوچ نبود سونو شکمی سونو واژینال سونو داپلر همه رو دادم تو همش نوشته بود فتال پل و یولک ساک دیده شد فقط ضربان مشهود نیس و اینکه تو هفته ۷ ،۸ ،۹  سونو دادم همش گفتن ۶ هفته و ۴ روزمه 

پولیب تو عکس رنگی معلوم میشه؟؟؟چون من عکس رنگی دادم دکتر گف همه چی عالیه قبل سیکلم سونو که شدم گف یه طرف پلی کیستیک خفیف یه طرف خوب بود یعنی منظورم اینه که وضع رحم و این چیزا خوب بود تا جایی که من میدونم  

آزهای ایمنی انعقادی رو کدوم دکتر برام باید بنویسه؟؟؟

خداجونم شکرت       
منوپور رو از جای مطمئن بخر اگه خودت به برند داروها اشنایی نداری و نمیتونی از ظاهرش متوجه بشی تقلبیه ...

دقیقا این سری نمیزارم سینال اف برام بنویسه هم ایرانی بود هم معلوم بود آمپول بدرد نخوریه  

منوپور رو از خود رویان گرفتم تقلبیاش چه فرقی با اصل داره ؟منظورم اینه از کجا بفهمم اصل؟

خداجونم شکرت       
درسته انا جون دی اف آی۸۷بود الان هم تقریباهمونه.دکتر میگه داروها عوارض داره ریسکه بخوای دوباره بری ت ...

سلام یعنی تشکیل نشدن قلب به دی اف آی مربوطه؟؟؟

قلب نی نی من تشکیل نشد 

برای دی اف آی باید آزمایش خون بدن؟؟؟

خداجونم شکرت       
عزیزم نگران نباش و توکل ب خدا کن اگه خدا بخواد میشه جنین جنینه دیگه مهم اینه ک الان ۸ تا نینی گوگولو ...

سلام دریا دل عزیزم شما دیگه درمان رو ادامه ندادی؟؟؟

خداجونم شکرت       
سلام دریا دل عزیزم شما دیگه درمان رو ادامه ندادی؟؟؟

سلام عزیزم منتظرم پریود شم برم دکتر ببینم کی قراره هیسترو و خراش برام انجام بده دقیق نمیدونم کی انتقال جنینم باشه ولی تو همین یکی دوماهه اون چندتا جیگرامو با امید ب خدا میارمشون خونه😍ممنونم ک جویای حال و احوالات من شدی دوست عزیزم

نه عزیزم پوچ نبود سونو شکمی سونو واژینال سونو داپلر همه رو دادم تو همش نوشته بود فتال پل و یولک ساک ...

دکتر زنان بنویسه همه رو میشه و ایمونولوژ و هماتولوژ هم در زمینه خودشون میتونن بنویسن....

راحتترین کار دکتر زنانه که میتونه همه رو بنویسه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام یعنی تشکیل نشدن قلب به دی اف آی مربوطه؟؟؟ قلب نی نی من تشکیل نشد  برای دی اف آی باید آزم ...

دی اف آی باید مرکز ناباروری داده بشه از نمونه اسپرمه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم منتظرم پریود شم برم دکتر ببینم کی قراره هیسترو و خراش برام انجام بده دقیق نمیدونم کی انتق ...

ایشالله که میان و قدمشون برا مامان باباشون مبارک و خیر خواهد بود و شادیتون صد چندان میشه....