2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم یادمه دی اف آی خیلی بالا بود درسته؟ حدودای ۷۰ به بالا بود درسته؟ عزیزم اورولوژ هیچ پیشنهاد ج ...

درسته انا جون دی اف آی۸۷بود الان هم تقریباهمونه.دکتر میگه داروها عوارض داره ریسکه بخوای دوباره بری تو سیکل و جنین بی کیفیت تشکیل بشه.دکتر گفت اگه جنین تشکیل بشه ولانه گزینی هم کنه به احتمال۹۰درصد قلب تشکیل نمیشه یا اگه قلب تشکیل بشه جنین نقصی داره که خودت مجبور به سقط میشی یعنی کلا مخالف شروع سسکل جدید هست.ولی من به همون ۱۰درصد هم امید دارم میگم شاید خدا خواست ومن هم مادر شدم.  

سلام به دوستای قدیم و جدید ان شاالله خیلی خیلی زود به آرزوی قشنگتون برسین سلام آنای عزیزم خوبی؟دخت ...

عزیزم به نظرم میاد باید چیز دیگه ای این رسط دخیل باشه.....

مطمئنی همسرت عفونت نداره؟

چون phش اگه اشتباه نکنم بالاس.....

ویسکوزیته و رنگشم به نظر نرمال نیست.....

اما بقیه آیتمها خیلی خوبن برا میکرو......

به نظرم دنبال علت اون چند مورد باش.....

شاید با حل یه مورد کوچیم حتی طبیعی باردار بشی عزیزم.....

چون مورفو و تحرکش بدک نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این آزمایشم واسه آی وی افم بود

عزیزم خوب شرایط برعکس شده....

تحرک و مورفو بهتر شده اما ph و ویسکوزیته و رنگ بدتر شده.....

منکه خیلی امیدوار شدم......

فکر کن تحرکها صفر بودن حالا بیست شدن.....

مورفو ۴ شده.....

حتما پیگیر باشین من که بعید نمیدونم با حل مشکل جزئی که الان هست حتی طبیعیم باردار بشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زالو درمانی رو حتما پیگیر باش کدوم شهر هستی؟ میگم اگه بخواد چیزی تاثیر کنه همین زالو درمانیه من ب ...

عزیزم اگه واقعن اثر داشته باشه هر شهری هم که باشه میریم.زالو درمانی خطرناک نیست؟تا حالا دیدید کسی انجام داده باشه؟

سلام به همه. آنا جون میخواستم بپرسم ماساژ رحم و تخمدان با روغن سیاه دونه یا زیتون قبل از میکرو برا م ...

والا من انجام ندادم ولی فکر نکنم ماساژش بد باشه اما خوب نمیتونم نظر قطعی بدم.....

عزیزم همسرت طب سوزنی رو امتحان کرده؟ نمیدونم اثر داره یا نه شایدم بی تاثیر نباشه در موردش یه پرس و ...

سراغ طب سوزی زالودرمانی طب سنتی تا حالا نرفتیم دیگه راهی برامون نیست باید این ها رو امتحان کنیم

سلام دوستان. من به امید خدا اگر خدا بخواد اگر اندمتر م رشد کنه این ماه انتقال دارم. هشت تا جنین دارم ...

عزدزم کی گفته ضعیغن؟

جنینات خوبن.....

با سی هم نتیجه گرفتن عزیزم.....

سلام دوستان. من به امید خدا اگر خدا بخواد اگر اندمتر م رشد کنه این ماه انتقال دارم. هشت تا جنین دارم ...

عزیزم نگران نباش و توکل ب خدا کن اگه خدا بخواد میشه جنین جنینه دیگه مهم اینه ک الان ۸ تا نینی گوگولو داری انشالله بزودی خبر خوش داریم ازت

درسته انا جون دی اف آی۸۷بود الان هم تقریباهمونه.دکتر میگه داروها عوارض داره ریسکه بخوای دوباره بری ت ...

عزیزم به نظرم راههاب دیگه رو هم امتخان کنین.....

قبل شروع سیکل هر راهی ممکنه که دی اف آی رو اصلاح کنه برین.....

بعد ترای کن.....

عزدزم کی گفته ضعیغن؟ جنینات خوبن..... با سی هم نتیجه گرفتن عزیزم.....

بخش جنین شناس بیمارستان بهمن، گفتش که چهارتا از نظر ما ضعیف هستن، بی هستن. سه روزه شش سلولی 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سراغ طب سوزی زالودرمانی طب سنتی تا حالا نرفتیم دیگه راهی برامون نیست باید این ها رو امتحان کنیم

به نظرم سراغ اینام برین.....

مهم اینه امیدتو از دست ندی.....

ایشالله میوه صبرتو خواهی چشید.....

بخش جنین شناس بیمارستان بهمن، گفتش که چهارتا از نظر ما ضعیف هستن، بی هستن. سه روزه شش سلولی 

عزیزم ببخشیدا چرت گفتن بی ضعیف نیست.....

اصلا روحیتو تضعیف نکن.....

ایشالله مامان که شدی میری میگی دیدی دردونه های من همه عالی بودن؟