2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048417 بازدید | 684655 پست
ولی عزیزم من اون کارههایی که گفتم رو کردیم اسپرمون اوضاعش تغییر کرد

پاییز جون خوب شرایط پروانه جون اینا سختتر بود دی اف آی شون اگه اشتباه نکنم خیلی بالاتر بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من زنگ زدم آزمایشگاه در مورد کیفیت اسپرم پرسیدم گفتش ک متوسط رو به خوب بوده الان این ک گفت برا قبل ش ...

باید میپرسیدی 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون من یه اشتباه بزرگ کردم.کابرگولین دارم هفته ای یه دونه.دوشنبه خورده بودم.دیشب حواسم نبوده و ...

هیچی
اشکال نداره ولی دیگه حواستو جمع کن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام.انا جون لاله جون میشه کمکم کنید.تا حالا همسرم بیش از۱۰بار ازمایش اسپرم داده در رویان و ابن سینا ...

عزیزم همسرت طب سوزنی رو امتحان کرده؟

نمیدونم اثر داره یا نه شایدم بی تاثیر نباشه در موردش یه پرس و جو کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این آزمایشم واسه آی وی افم بود

مهدیه جان خوبی عزیزم؟

گلم ازش نسبت به قبل خیلی بهتره
هم تحرک هم مورفو
یه مدت درمان دارویی داشته باشه ان شاء ا... اماده بشین برای میکرو

بچه ها من هنوز خون دارم دکترم گفت امروزو نباید برم حموم برا نمازم چیکار کنم تیمم بدل از غسل کنم و نم ...

دقیق نمیدونم اما من کلا دورانی که استراحت مطلق بودم برا نماز کلا تو رخت خوابم تیمم میکردم و حتی خوابیده میخوندم.....

درست و غلطشو خیلی نمیدونم اما من اینمارو میکردم.....

عزیزم خب چرا تخمک اهدایی نمیگیری؟

عزیزم تخمک که مشکل نداره.....

اگه هیچ راهی نباشه باید جنین یا اسپرم اهدایی بگیرن.....

تخمک که سالم هست.اسپرم مشکل داره.اسپرم اهدایی که کلا از لحاظ شرعی مشکل داره .دکتر پیشنهاد جنین اهدای ...

منم نیگم ناامید نشین دنبال راههای دیگه هم برین.....

طب سنتی، طب سوزنی، عمل اگه نیازه......

هر راهی رو برین و امتحان کنین.....

سلام‌ تورک آنا وقتی جنین سقط بشه ، تکلیف هماتوم چی میشه ؟ خودش با حنین دفع میشه ؟ آنا جون الان اند ...

عزیزم بازم داری از سقط حرف میزنیا.....

عزیزم من چون بعد زایمان شکمم کامل نرفته بود فعلا که بزرگشدنشو حس نکردم.....

حالا حالا زوده عزیزم.....

درسته ولی سخته در حد درک و توان من نیست من واقعا تو این سن این مسیله خیلی برام‌بزرگه خیلی

عزیزم شایدم چون سنت کمه و هنوز برا مادر بودن آماده نیستی خدا این سنگ رو جلو پاتون گذاشته.....

پس عزیزم عجله نکن....

اینم به عنوان یه محک در نظر بگیر.....

شاید خدا داره عشقتون رو محک میزنه.....

اگه قراره انقدر زود کم بیاری که کلاهت پس معرکست عزیزم.....

نمیخوایی که تو امتحانت رفوزه بشی؟؟

سلام دوستان گلم، نتونستم صفحات قبل رو بخونم، اميدوارم همه خبراي خوب بوده باشه، من به احترام همسرم كه ...

عزیزم خوبه استراحت بکن و لذت ببر و از صحیح و سالم بغل کردن نی نی تم خبرمون کن....

سلام دوستان من 5 تا جنین دارم 3 تاشو زده ab  , دو تاشو زده compact  یعنی چی یعنی وضعشون خ ...

نه عزیزم وضعیت خوبه!!!!

سلام آنا جون .شما نحوه مصرف ژل رویال میدونی چطوریه؟

عزیزم من استفاده نکردم.....

اما احتمالا دوستان استفاده کردن.....

سلام دوستان. من به امید خدا اگر خدا بخواد اگر اندمتر م رشد کنه این ماه انتقال دارم. هشت تا جنین دارم، چهارتا آب، سه روزه هشت سلولی، چهارتا ب سه روز ه شش سلولی. حالا دوستان، انا جون تروخدا بهم بگيد، گفتن ب هات ضعیف هستن و کلا گفتن هشت تا رو یک بسته گذاشتیم، حالا تا حالا کسی بوده با ب جواب بگيره؟ چرا ب رو ميگن ضعیف. کلا خیلی آشفته شدم و حتی آب هم سه روزه شدن ناراحتم. چرا همه جنین هام ضعیف شدن. مامان های عزيز همه شما کیفیت نی نی هاتون آ بودن؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .