2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

سلام بچه ها خوبین؟من هنوزم بعد از آی یو آی لکه بینی دارم خون شفاف نیس مثل خون مونده هست بنظرتون از کی میتونم نزدیکی کنم؟میگم نکنه بخاطر نزدیکی دوباره خونریزی کنم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

من زنگ زدم آزمایشگاه در مورد کیفیت اسپرم پرسیدم گفتش ک متوسط رو به خوب بوده الان این ک گفت برا قبل شستشو بوده بنظرتون یا بعدش؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منظورت از درمان چیه؟ اگه منظورت اینه جوری درست بشه که بتونین طبیعی باردار بشین خب از نظر پزشکی ...

لاله جون من یه اشتباه بزرگ کردم.کابرگولین دارم هفته ای یه دونه.دوشنبه خورده بودم.دیشب حواسم نبوده و اشتباها یه دونه خوردم.و این رو بگم جنین فریز دارم و توی سیکل انتقال هستم.حالا چی میشه.باید چی کار کنم

لاله جون من یه اشتباه بزرگ کردم.کابرگولین دارم هفته ای یه دونه.دوشنبه خورده بودم.دیشب حواسم نبوده و ...

عزیزم با یبار اتفاقی نمیفته ازاین ب بعد حواست باشه درست مصرف کنی

مرسی عزیزم

خواهش میکنم گلم منم قبلا کابرگولین داشتم برا پرولاکتینم هفته ای دو تا

سلام به دوستای قدیم و جدید

ان شاالله خیلی خیلی زود به آرزوی قشنگتون برسین

سلام آنای عزیزم خوبی؟دختر گلت خوبه

دلم واستون حسابی تنگ شده بود.

آناجون شوهرم بعد عمل واریکوسل آزمایش نداشت تا چندروز قبل جوابشو میذارم برات هرموقع وقت کردی یه نگاه به اوضاع داغون ما بنداز.البته هیچ فرقی با آزمایش قبلی که واسه آی وی اف داد نداره متاسفانه.

الان میخوام بدونم دارو تاثیری داره براش یا کلا قید ای وی افو بزنم

سلام به همه. آنا جون میخواستم بپرسم ماساژ رحم و تخمدان با روغن سیاه دونه یا زیتون قبل از میکرو برا ما که آندومتریوز داریم خوبه؟؟

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
سلام دوستان گلم، نتونستم صفحات قبل رو بخونم، اميدوارم همه خبراي خوب بوده باشه، من به احترام همسرم كه ...

سلام سوگل جان
نی نی خوبه؟
کار خوبی میکنی به حرف همسر گوش میدی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام.انا جون لاله جون میشه کمکم کنید.تا حالا همسرم بیش از۱۰بار ازمایش اسپرم داده در رویان و ابن سینا ...

عزیزم یادمه دی اف آی خیلی بالا بود درسته؟

حدودای ۷۰ به بالا بود درسته؟

عزیزم اورولوژ هیچ پیشنهاد جدیدی نداره؟

مثلا عملی چیزی که شاید شانس رو بالا ببره.....

آز هورمونی چی همسرت انجام داده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
۳ماه دارو مصرف کرد بعد میکرو کردیم که منفی شد.دوباره ۳ماه دیگه هم استفاده کرد که ازمایش داد اوضاع هم ...

زالو درمانی رو حتما پیگیر باش
کدوم شهر هستی؟
میگم اگه بخواد چیزی تاثیر کنه همین زالو درمانیه

من برای شوهرم سلن پلاس و کیوتن 30 گرفتم + پروفرتیل بعدا دیگه نبود فرتیل اید گرفتم
ویتامین سی و ای و الکارنتین مایع 2000 واحد هم میخورد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان من 5 تا جنین دارم 3 تاشو زده ab  , دو تاشو زده compact  یعنی چی یعنی وضعشون خ ...

آب یه درجه از آ پایین تره
البته آ مثبت هم داریم، در واقع آب میشه درجه سوم
کامپکت هم عالیه

بچه ها من بعد از آی یو آی خونریزی داشتم دکتر میگفت اگه خون داشتی نترس چیزی نیس ولی خواستم شماها مطمئ ...

ببین عزیز دلم الان وقت این سوالا نیست جز بار منفی چیزی برات نداره.....

ایشالله + میشه و دیگه برات جواب این سوالا معنی نخواهد داشت.....

پس فعلا به این چیزا فکر نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها خوبین؟من هنوزم بعد از آی یو آی لکه بینی دارم خون شفاف نیس مثل خون مونده هست بنظرتون از ک ...

میتونی یه بار امتحان کنی
البته خیلی اروم باشه نزدیکیتون