2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم دکتر صد یقی خیلی خیلی دکتر خوبیه برای آقایون، اگر تونستی یه سر برید پیشش با همسرت، هم تو رویان ...

زنگ زدم‌ مشاور تو بیمارستان مادر بهشم راجب جوش ارگون گفتم اونم‌گفت واقعا ضرر جبران ناپذیریه و خیای طول میکشه تا خوب شه

الان تو جوش ارگون نیست جوشکاری ساده صنایع

ولی بازهم‌انگار داره وجودشو از بین میبره بهشم‌گفتم ول کن میگه کار نیست اول کار پیدا کن بعد ول میکنم کارمو تو این اوصاع بد اگه همینم از دست بدم‌چجوری قسطامونو بدیم و پول داروهای گرون و......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مکمل چی داشته همسرت؟برای درمان و بهبود شرایطش؟ دقیقا چه چیزایی رو رعایت میکنه؟ کارش چیه؟

پنتوکسی فیلین.کلومیفن.ال کارنتین.ویتامین ای.زینک پلاس.امپول مریونال این هارو دکتر جنتی بهش داد وبعد از مصرف دوباره ازمایش داد ولی تغییری نکرد.دکتر گفت از بیضه اسپرم بگیریم شاید اوضاع بهتر باشه فکر کنم تو برگه ی عملش نوشته بود tese ولی اسپرم همون طور شایدهم بدتر بود چون اصلا جنینی با این روش برامون تشکیل نشد.همسرم کارمند اداره هستش.در ضمن اصلا اهل سیگار قلیون استخر هم نیست.غذای سرخ شده یا فست فود هم اصلا دوست نداره دایم میگه غذای آبپز یا بخارپز درست کن.

تا حالا با سرنگ اسپرم کشیدن از اپیدیدیم؟ شاید اسپرمای اون قسمت کیفیت بهتر داشته باشن 

تو فامیل همسرم چند نفر مشکل ناباروری دارن نمیدونم مشکلشون چیه ولی بچه ندارن.میتونه ارثی باشه؟ اخه کاریوتایپ هم دادیم مشکلی نداشتیم.سونوگرافی از بیضه هم انجام دادیم اون هم خوب بود.اسپرم تو تمام ازمایش ها حدود ۱۸ یا ۲۰ میلیون هست ولی همیشه تحرک و مورفولوژی صفر بوده.به نظر شما چکار کنم ؟ 

عزیزم خیلی ها این مشکل رو داشتن حتی اون قدر حاد بود که براشون با هی هوشی ای یو ای میکردن یا انتقال ...

ن لاله جون بهمون برگه ندادن فقط نمونه و ی چیزی شبیه سرنگ دادن.باید برگه میدادن؟من فردا زنگ بزنم بهم میگن ک وضعیت اسپرم چطور بوده؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
فدات بشم لی لا جون چرا باید برنجم حق داری .من اگر مطمئن بودم با ارامشم حل میشه خوب منم میشینم سرجام ...

عزیزم چرا چند سال؟ تو همون دوره دارو میدن واسه ایمنی انعقادی. عزیزم حرص و جوش فشارو بالا میبره، بذار وقتی نی نی میاد سلامت باشی و کیفش رو بکنی قشنگم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
پنتوکسی فیلین.کلومیفن.ال کارنتین.ویتامین ای.زینک پلاس.امپول مریونال این هارو دکتر جنتی بهش داد وبعد ...

داروهاش خوب بوده اما مکمل نداشته اصلا
فقط زینک و ویتامین ای مکمل و انتی اکسیدان هست

عمل نداشته مثل فتق یا هیدروسل؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
تو فامیل همسرم چند نفر مشکل ناباروری دارن نمیدونم مشکلشون چیه ولی بچه ندارن.میتونه ارثی باشه؟ اخه کا ...

اره امکانش هست
ببین مجبوره چند ماه دیگه داروهاش رو ادامه بده
چند ماه خورده؟
چند تا مکمل هم باید مصرف کنه تا دی اف ای و تحرک یه مقدار بهتر بشه
برای مورفو هم فقط زالو درمانی رو میتونم پیشنهاد بدم
3 الی 4 دوره

اگه بخواد چیزی جواب بده همین زالو درمانیه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ن لاله جون بهمون برگه ندادن فقط نمونه و ی چیزی شبیه سرنگ دادن.باید برگه میدادن؟من فردا زنگ بزنم بهم ...

قاعدتا باید یه برگه ای باشه دیگه
کلینیکه؟ اگه کلینیکه تو پرونده اتون هست
تلفنی بعیده جواب بدن

سلام دوستان گلم، نتونستم صفحات قبل رو بخونم، اميدوارم همه خبراي خوب بوده باشه، من به احترام همسرم كه از امواج اينترنت توي دوران بارداري استرس دارن سعي ميكنم كمتر بيام، دعا گوي همه هستم، از خدا ميخوام همه چيز براي همه عالي پيش بره

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
داروهاش خوب بوده اما مکمل نداشته اصلا فقط زینک و ویتامین ای مکمل و انتی اکسیدان هست عمل نداشته مثل ...

نه تا حالا عملی انجام نداده.خودمون هم موندیم علت چیه.فکر کنم همون ارث باشه که هیچی روی اسپرم اثر نداره

اره امکانش هست ببین مجبوره چند ماه دیگه داروهاش رو ادامه بده چند ماه خورده؟ چند تا مکمل هم باید مص ...

۳ماه دارو مصرف کرد بعد میکرو کردیم که منفی شد.دوباره ۳ماه دیگه هم استفاده کرد که ازمایش داد اوضاع همون بود.چه مکمل های استفاده کنه؟ بریم پیش دکتر یا خودمون تهیه کنیم؟ زالو درمانی جای مطمئن سراغ ندارم  

سلام آنا جون .شما نحوه مصرف ژل رویال میدونی چطوریه؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون