2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
خیلی حس بدیه از همچیز سرد شدم‌خودم‌شوهرم‌زندگیم همه چی 

عزیزم سرد شدن نداره
ادم گاهی خسته میشه دلگیر میشه اما دل سرد نه
باید یادمون باشه اخر اخرش هم بچه ها میرن و ما میمونیم و شوهرامون
پس اول باید همدیگه رو داشته باشیم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
انا نمیتونم کنار بیام که بچم از وجود من‌نباشه از بدن یه زن و مرد غریب باشه اخه چرا من تو دلم‌نمیره ا ...

عزیزم فعلا دکترا نظر ندادن
بذار هر وقت گفتن اهدایی بعدا غصه اشو بخور
فعلا به فکر درمان و ای وی اف باش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان توان هیچیووندارم دارم دیوونه میشم سرگردونم

عزیزم علتش سن کمت هست
به نظرم مشاور خوب و منطقی هم نداری
خیلی خوبه با یه مشاور در ارتباط باشی

عزیزم سرد شدن نداره ادم گاهی خسته میشه دلگیر میشه اما دل سرد نه باید یادمون باشه اخر اخرش هم بچه ه ...

درسته ولی سخته در حد درک و توان من نیست من واقعا تو این سن این مسیله خیلی برام‌بزرگه خیلی

سلام.انا جون لاله جون میشه کمکم کنید.تا حالا همسرم بیش از۱۰بار ازمایش اسپرم داده در رویان و ابن سینا ...

عزیزم مکمل چی داشته همسرت؟برای درمان و بهبود شرایطش؟
دقیقا چه چیزایی رو رعایت میکنه؟
کارش چیه؟

بچه ها من بعد از آی یو آی خونریزی داشتم دکتر میگفت اگه خون داشتی نترس چیزی نیس ولی خواستم شماها مطمئ ...

عزیزم خیلی ها این مشکل رو داشتن
حتی اون قدر حاد بود که براشون با هی هوشی ای یو ای میکردن یا انتقال میدادن

اون جایی که پروسسینگ کردن اسپرم رو برای ای یو ای مگه بهتون برگه اش رو ندادن؟

عزیزم مکمل چی داشته همسرت؟برای درمان و بهبود شرایطش؟ دقیقا چه چیزایی رو رعایت میکنه؟ کارش چیه؟

فریتل اید ویتامین ای سلن پلاس مویتیلیتی

کارش الان جوشکاری صنایس 

ولی قبل ازدواج با من رفته تو جوش ارگون بوده منم به دکتر گفتم اینو اینم میگه احتمالا اثرات اون اشعات ارگون بوده که بهش صدمه زده و واقعا نمیشه کاریش کرد

بچه ها من هنوز خون دارم دکترم گفت امروزو نباید برم حموم برا نمازم چیکار کنم تیمم بدل از غسل کنم و نم ...

این خون غسل نمیخواد عزیزم
چون در اثر جراحت هست

تخمک که سالم هست.اسپرم مشکل داره.اسپرم اهدایی که کلا از لحاظ شرعی مشکل داره .دکتر پیشنهاد جنین اهدای ...

تا حالا با سرنگ اسپرم کشیدن از اپیدیدیم؟ شاید اسپرمای اون قسمت کیفیت بهتر داشته باشن 

درسته ولی سخته در حد درک و توان من نیست من واقعا تو این سن این مسیله خیلی برام‌بزرگه خیلی

پس حتما نیاز به کمک و مشاوره داری
چون هم خودت رو از پا در میاری هم زندگیت رو خراب میکنی

منوپور رو از جای مطمئن بخر اگه خودت به برند داروها اشنایی نداری و نمیتونی از ظاهرش متوجه بشی تقلبیه ...

لاله جون ، یعنی چس منوپور از جاهای معتبر تهیه کن ؟ مگه داروخانه ها همشون معتبر نیستن ؟ و اینکه منوپور مگه مال یه برند نیست ؟ مال کجا باید باشه ؟

فریتل اید ویتامین ای سلن پلاس مویتیلیتی کارش الان جوشکاری صنایس  ولی قبل ازدواج با من رفته تو ...

خب زودتر بگو دختر خوب
تا وقتی کارشو عوض نکنه اصلا انتظار بهبود نداشته باش

حتما با دکتر جنتی مطرح کنین این مساله رو چون احتمالا سریعا دستور بیوپسی و شروع سیکل میکرو میده

من میخوام شنبه اگه دیدم جواب ازمایشش بازم صفر بود مثل دیروز برم‌ای وی اف کنم یزد حتی لقاح مصندعی یکی ...

عزیزم دکتر صد یقی خیلی خیلی دکتر خوبیه برای آقایون، اگر تونستی یه سر برید پیشش با همسرت، هم تو رویانه،هم مطب شخصی داره...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
لاله جون ، یعنی چس منوپور از جاهای معتبر تهیه کن ؟ مگه داروخانه ها همشون معتبر نیستن ؟ و اینکه منوپو ...

نه همه شون معتبر نیستن عزیزم
برندش فِرینگ آلمان هست