2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
سلام امروز رفتیم پیش دکتر همسرم بهش فولیک اسید ویتامین ث و یتامین ای داد براش آزمایش کاریوتایپ و ژنت ...

اگه منتظر خونریزی طبیعی هستین، طول میکشه. اما اگه مثل من خونریزیتون شروع نشه ، یا باید کورتاژ کنین یا با قرص سایتوتک یا میزوپروستول سقط کنین. عرق رازیانه غلیظ از عطاری بگیرین و بعد از هر وعده یه استکان بخورین.  

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه ها من بعد از آی یو آی خونریزی داشتم دکتر میگفت اگه خون داشتی نترس چیزی نیس ولی خواستم شماها مطمئنترم کنین.موقع تزریق خیلی درد کشیدم دکتر گفت دهانه رحمت خیلی تنگه.گفت میتونم مثل بقیه برات(ی چیزی مثل میزو گفت دقیق یادم نیس اسمش)بزارم ک دهانه رحمت باز شه ولی اون رحمتو منقبض میکنه و این شانستو میاره پایین و گفت میدونم درد داری ولی برات استفاده نمیکنم ک شانست بیشتر شه چون همینکه آمپولارو دیر زدی خودش کمی شانسو آورده پایین و اینجوری دیگه برابر میشیم.شما موقع آی یو آی درد داشتین؟از اون (میزو)براتون استفاده کردن؟بعدش دکتر گفت حجم نمونه کمه ولی کیفیتشو نمیدونم من کیفیتشو چجوری بفهمم و چرا حجمش کم بوده این خیلی بده؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.انا جون لاله جون میشه کمکم کنید.تا حالا همسرم بیش از۱۰بار ازمایش اسپرم داده در رویان و ابن سینا ...

ولی عزیزم من اون کارههایی که گفتم رو کردیم اسپرمون اوضاعش تغییر کرد

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

بچه ها من هنوز خون دارم دکترم گفت امروزو نباید برم حموم برا نمازم چیکار کنم تیمم بدل از غسل کنم و نمازمو نشسته بخونم میشه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
گلم همسر  من رعایت میکنه کلی مکمل هم استفاده کرد ولی اصلا تغییری نکرد

عزیزم خب چرا تخمک اهدایی نمیگیری؟

عزیزم خب چرا تخمک اهدایی نمیگیری؟

تخمک که سالم هست.اسپرم مشکل داره.اسپرم اهدایی که کلا از لحاظ شرعی مشکل داره .دکتر پیشنهاد جنین اهدایی داده ولی هم خودم هم همسرم راضی نیستیم.اخه اسپرم وجود داره فقط کیفیت نداره.به خاطر همین هنوز امید دارم میگم تا جایی که میشه تلاش کنیم شاید نتیجه گرفتیم.

تخمک که سالم هست.اسپرم مشکل داره.اسپرم اهدایی که کلا از لحاظ شرعی مشکل داره .دکتر پیشنهاد جنین اهدای ...

ببخشید منظورم همون جنین اهدایی بود.ایشالا ک با اسپرم آقاتون باردار میشی گلم هر چی خدا بخواد همون میشه 

والا دکتر رویان به من چیزی نگف فقط گف این سری نمیزاریم انقد تخمک داشته باشی  منظور از مکمل ها ...

خب راستش از دکترای رویان انتظاری بیش از این نداشته باش

من خودم مکمل اینوفولیک و اووابوست داشتم و کیوتن و البته فولیک 5
دکترای زنان بیشتر رو این دو تا دارو تاکید دارن
مخصوصا برای کسانی که پلی کیستیک هم هستن

والا من از چند تا دکتر پرسیدم گفت مکمل ها ضرر ندارن نه برای مردا نه برای زنا
چون یه سری ویتامین های روتین هستن
اما امگا 3 و ویتامین دی و ویتامین ای و کلا مکمل های حاوی ویتامین های محلول در چربی بهتره زیر نظر متخصص باشه

به نظرم همه ازهایی که گفتی انجام بده
ممکنه همه اش هم سالم باشه
که امیدوارم باشه ، اما خب خودت خیالت جمع میشه مشکلی نبوده که رو نشده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بارداری پوچ مگه این نیستش که ساک خالی باشه؟؟؟ تو ساک هم زرده و جنین دیده شده فقط ضربان نداشت  ...

من فکر کردم بارداریت پوچ بوده
مطمئنی جنین بود؟
یعنی نوشته بود فتال پل و کیسه زرده دیده شد؟

خب اگه جنین بوده پس حتما ازهای ایمنی انعقادی رو بده کاریوتایپ هم بده
به نظرم هیسترو هم بشی بد نیست شاید پولیپی چیزی بوده که مانع از خونرسانی به جنین شده
اینا همه اش احتمالاته و باید بررسی بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ببخشید لاله جون اگه منظورت از دارو آمپولای قبل پانکچره باید بگم سینال اف و منوپور و ستروتاید 

منوپور رو از جای مطمئن بخر اگه خودت به برند داروها اشنایی نداری و نمیتونی از ظاهرش متوجه بشی تقلبیه یا اصله
سینال هم به هیچ وجه دیگه سیکل بعدی استفاده نکن

سلام دخترا خوبید ایشالا سوال فنی دارم😍 من نهم فروردین پریود شدم....پریودام بیست و هشت روزست....حس ...

ممکنه واقعا خبری باشه ولی فعلا بی بی نمیتونه نشون بده 

۹ماهه ما تحت ازپایش و قرصیم خوب ۲ماه اول ازمایشش ۱نیم ملیون اسپرم با تحرک صفر با مورفو۲ که باس بیشتر ...

به نظرم الکی از رو تکرار نکنین
مگه تهران نبوت ندارین پیش دکتر جنتی؟
اون مطمئنا میفرسته رویان یا ابن سینا و مال جای دیگه رو قبول نداره

ممکنه واقعا خبری باشه ولی فعلا بی بی نمیتونه نشون بده 

خدا از دهنت بشنوه عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،