2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
اشکال نداره اسپرم ها رو کنار لوله ها تخلیه کردن دیگه بر نمیکردن خارج بشن از رحم

مرسی لاله جونم خیالم راحت شد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اگه اسپرم‌شوهرم‌کیفیت داشت و تونستت ای وی اف کنه که میرم‌انجام‌میدم ۲ قلو میکارم  راستی هر کاش ...

نه عزیزم ده تام انتقال بدن هزینش همونه چند برابر نمیشه.....

معمولا کم کن دو تا انتقال میدن.

من ۴ تام برام انتقال دادن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من صبح رفتم آی یو آی کردم بهدش نیم ساعت دراز کشیدم ولی بعد ک بلند شدم بخاطر ی سری کارا م ...

عزیزم توکلت به خدا باشه.....

ببین بخواد بشه شک نکن میشه....

منو ببین خدا میدونه بعضا یادم میره باردارم....

ایشالله به زودی بتای تپلتو میبینی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برم‌ابن سینا یا برم میلاد مشهد گفتن جمع کل ای وی اف ۲۵۰۰ 

عزیزم خودت ساکن کجایی؟

عزیزم راه دور هزینه رفت و آمد و اقامتم داره.....

باید اینارم در نظر بگیری.....

عزیزم خودت ساکن کجایی؟ عزیزم راه دور هزینه رفت و آمد و اقامتم داره..... باید اینارم در نظر بگیری.. ...

ساکن بندرعباسم

راه دوره دزست ولی چیکار میتونم انجام‌بدم مجبورم برم برا شوهرم از جنتی نوبت گرفتم ۴شنبه

برا خودمم گفتم فلا نمیگیرم تا وصعبت شوهرم معلوم شه حتی اگه ازو اسپرم نبود و همون ۱نیم میلیون اسپرم رو داشت بازم میفرستمش پیش جنتی زیر نطر خودش باشه شاید زودتر درمان شد

برای خودمم یا دکتر نصر یا دکتر رزاقی فکنم  رزاقی گفتن خیلی خوبه

بنظرم شما هم سی دی مارکرها و آزمایشهای انعقادی روانجام بدی بهتره. میتونی از لیست آناجون استفاده کنی ...

سلام امروز رفتیم پیش دکتر همسرم بهش فولیک اسید ویتامین ث و یتامین ای داد براش آزمایش کاریوتایپ و ژنتیک نوشت 

بعد اینکه من الان ۸ روزه داروهامو قطع کردم پس چرا خونریزیم شروع نمیشه بنظرتون؟؟

خداجونم شکرت       
عزیزم پس خودت کاریوتایپم انجام بده همسرتم کاریوتایپ و دی اف آی اسپرم رو حتما انجام بده.....

هزینه کاریوتایپ خیلی زیاده واسه شوهرم شد ۵۵۰ اگه منم بدم میشه یه تومن 

چون باید ازاول شروع کنیم خیلی زیاد میشه هزینه ها همسرمم عمل میشه و ....

کاریوتایپ دکتر شوهرم گف فعلا برای شما لازم نیس چون اسپرمای شوهرتون ضعیفه 

راستی آنا جون من میخوام آزمایش ایمنی انعقادی رو بدم باید برم پیش دکتر غدد تا برام بنویسه؟؟یا ایمونوژ؟؟؟

خداجونم شکرت       
ساکن بندرعباسم راه دوره دزست ولی چیکار میتونم انجام‌بدم مجبورم برم برا شوهرم از جنتی نوبت گرفتم ۴شن ...

عزیزم پس همون تهران فکر کنم گزینه بهتری باشه.....

سلام دوستم ، اول که اسمتو دیدم پست گذاشتی، خوشحال شدم اما بعد که پست خوندم، غم دنیا گرفت دلمو، عزیزم ...

فدات عزیز دلم 

اولاش گریه میکردم ولی بعد که فهمیدم رشد نکرده دیدم واسه جنینی که سالم نیس گریه کردن هیچ کاری رو دوا نمیکنه 

ماشالا شوهرم خیلی خوب کنارم بود اصلا به روش نیاورد یا ناراحت نشد اون کمکم کرد 😍😍😍

خداجونم شکرت       
هزینه کاریوتایپ خیلی زیاده واسه شوهرم شد ۵۵۰ اگه منم بدم میشه یه تومن  چون باید ازاول شروع کنی ...

عزیزم کاریوتایپ کجا انجام دادی انقدر شد.....

هزینش خیلی پایینتر بودا.....

ما نیلو انجام دادیم دو تامون شدی حدودای ۳۵۰....

عزیزم برا تکمیلیا دکتر زنانت بنویسه خیالت راحتتره.....

اگه میخوایی خودت انجام بدی برو یه دکتر زنان معمولیا بگو دکترت گفته بدی یکی از همکاراش برات بنویسه با جوابشون بری پیشش....

مثلا بگو شهر دیگه تحت درمانی.....

لیستشم من چند باری گذاشتم اگه نداری مجدد برات بذارم.....

ان شاءالله دفعه دیگه خدا حتما نی نیتو نگه میداره، چون مامان محکم و صبوری هستی و به خدا توکل میکنی... ...

فداتشم عزیزم انشالله نی نی های تپل مپل تو دل همه منتظرا بیاد 😍

خداجونم شکرت       
متاسفم عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم میدونم خیلی سخته امیدوارم مقاوم باشی و روحیه ات رو حفظ کنی عزیز ...

ممنون لاله جون چشم 

دوروبریا خیلی میترسوننم میگن خیلی درد داره 

الان ۸ روزه داروهامو قطع کردم ولی هنوز خونریزی نکردم 

لاله جون ۳۳ تا تخمک داشتم که ۴ تا جنین شد دوتاش ازبین رفت دوتاشو انتقال دادن و مثبت شد اینکه چرا تو ۶ هفته موند و رشد نکرد متعجبم 

بعد اینکه موقعی که آمپولامو میزدم که تخمک کشی کنن باز اون موقع از هایپری ترسیدم و به جای خوردن گرمیجات فقط ماست و دوغ و سردی خوردم 

مکمل خاصی هم نداشتم فقط فولیک اسید 

خداجونم شکرت       
عزیزم یه چیزی یادم اومد فک کنم شما رویان میکرو کردین نه؟ یادم نیست کدوم دوستمون میگفت اینجا بود یا ...

بله تو رویان میکرو کردم 

خودم و همسرم بیشتر فک میکنیم به خاطر استرس و این حرفا بود 

شنبه قراره همسرم آزمایش کاریوتایپ بده تا ببینیم چی پیش میاد 

بعد اینی که شما میگین من باید چکار کنم بنظرتون؟

خداجونم شکرت