2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
ثمین عزیزم امیدوارم از حرفم نرنجی چون میدونی که درکت میکنم. اما تو بدجوری گیر دادی،به نظر من رهاش کن ...

فدات بشم لی لا جون چرا باید برنجم حق داری .من اگر مطمئن بودم با ارامشم حل میشه خوب منم میشینم سرجام ولی متاسفانه من اگر مشکل ایمنی و انعقادی داشته باشم چی؟چند سال باید بصبرم و بازم بصبرم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم اینجا خیلیامون اولش ناباروری بدون علت داشتیم بعدش شدیم کلکسیونر علت..... عزیزم خوب آزمایشاتی ...

آره رفتیم مرکز ناباروری آزمایش داده همسرم که گفتن اسپرم خوبه 

آزمایشات انعقادی یا ایمنی که فرمودیو نه تا حالا که نه ، چند روز دیگه انتقال جننین فریز شده دارم  واسه بار اولم هم هست . نمیدونم چی میشه خیلی تو این سایت گشتم ببینم این علتهای ناشناخته با آی وی اف نتیجه گرفتن یا نه!!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری کاملا حق داری ولی یه چند بار امتحان کردن ضرر نداره شاید خدا خواست و طبیعی باردار شدی

اخه لاله جون من 11ساله دائم الاقدامم همش میگم اگر طبیعی قرار بود بشه میشد دیگه.ما مثل خیلیا که در هفته 1بار اقدام دارن نیستیم همین بیشتر نگرانم کرده میگم چرا نشد پس اینهمه سال

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
وقتی ادم تو بحران مالی کنه اولیت راهی که جواب میگیره رو انتخاب میکنه

عزیزم فکر میکنی ما همه پول پارو میکنیم؟

خدا میدونه خیلیامون چه جوری این پولو جور کردیم.....

امیدتو از دست نده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فکر میکنی ما همه پول پارو میکنیم؟ خدا میدونه خیلیامون چه جوری این پولو جور کردیم..... امیدتو ...

اگه اسپرم‌شوهرم‌کیفیت داشت و تونستت ای وی اف کنه که میرم‌انجام‌میدم ۲ قلو میکارم 

راستی هر کاشت هرینه جدا داره یا مثلا دوقلو بخوام‌بکارم باید دوبرابرشو پول بدم‌تو ابن سینا ۵ تا ۷تومنه ینی برا دوتا کاشت ۱۰تومن‌یا ۵تومن

تجربیات من برای بهتر شدن اوضاع اسپرم 

همسرم چایش رو کمتر کرده روزی یک لیوان شیر موز همرا چهار مغز میدم میخوره میوه خوردن هر شبش بیشتر شده سبزی خوردن کم میخورد بیشتر کرده غذاهای سرخ کرده ممنوع به جاش بیشتر آب پزه لبنیات حذف شده به جاش سیر میخوره استخر حذف کرده لباس زیر نخی استفاده میکنه کمپرس یخ هر شب استفاده میکنه خوردن عسل آب انار زیاد دادم میخوره سردیجاتش رو تا توی خونس نمیدم بیرونم نمیدونم خوابش کم بود الان اندازه شده و یه سری مکمل داشت که اسپرم از همه چی صفر به تعداد ۱۱ میلیون تحرک a 5  و تحرک b 20 و مورفو ۱ درصد و دی اف ای رو در محدوده عالی قرار داده

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

سلام دوستان من صبح رفتم آی یو آی کردم بهدش نیم ساعت دراز کشیدم ولی بعد ک بلند شدم بخاطر ی سری کارا مجبور شدم همش تو بیمارستان رفت و آمد کنم زیاد ب خودم فشار نیاوردم.اشکالی نداره بنظرتون؟الانم برا غذا درس کردن و اینا ایرادی نداره هی بلند میشم؟بعدش دکتر گفت حجم نمونه خیلی کمه این یعنی بده؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان من صبح رفتم آی یو آی کردم بهدش نیم ساعت دراز کشیدم ولی بعد ک بلند شدم بخاطر ی سری کارا م ...

سلام عزیزم باسلامتی و مبارکی انشااله که تو دلت دوتا نی نی خوشگل بشن و٩ماه بچسبن به دلت 

بنظرم شما هم باید دو سه روز اول استراحت بیشتری بکنی 

سلام دوستان من صبح رفتم آی یو آی کردم بهدش نیم ساعت دراز کشیدم ولی بعد ک بلند شدم بخاطر ی سری کارا م ...

به سلامتی عزیزم، ان شاءالله که خدا نگه داره برات...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
اخه لاله جون من 11ساله دائم الاقدامم همش میگم اگر طبیعی قرار بود بشه میشد دیگه.ما مثل خیلیا که در هف ...

خب الان داروهای محرک داری فرق داره
شاید قبلا تخمک گ نداشتی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

اشکال نداره
اسپرم ها رو کنار لوله ها تخلیه کردن دیگه بر نمیکردن خارج بشن از رحم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام عزیزم باسلامتی و مبارکی انشااله که تو دلت دوتا نی نی خوشگل بشن و٩ماه بچسبن به دلت  بنظرم ...

مرسی عزیزم واسه دعای قشنگت ایشالا خودت و بقیه بچه ها هم خیلی رود نی نی دار بشیم با هم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
به سلامتی عزیزم، ان شاءالله که خدا نگه داره برات...

ممنونم گلم ایشالا انتظار هممون هر چی زودتر ب پایان خوش برسه