2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
فریتل اید سلن بلاس ویتامین ای الکارنتین  ولمن موتیلیتی بوست

خب داروهاش خوب بوده
باید دید علت اینکه یهو اسپرمش کم شده چیه ؟

سیگار هم میکشه ؟ و قلیون؟

عزیزم حتما ازمایش های هورمونی رو انجام بده سونو هم بشه حتما

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میکرو با ای وی اف چه فرقی داره 

تنها فرقش نحوه تشکیل جنینه
الان دیگه ای وی اف انجام نمیشه اصولا و همه رو میکرو میکنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
کدوم بیشتر جواب میده ینی حتی یه درصد کدوم موفق تره

از نظر باردار شدن و شانس بارداری هر دو یکی هستن
فقط تو میکرو بیمار یه مرحله جلوتره
چون خود جنین شناس اسپرم رو داخل تخمک میذاره و حتما جنین تشکیل میشه
در حالی که تو ای وی اف شاید اسپرم نتونه خودش وارد تخمک بشه و همه تخمک ها هدر برن

از نظر باردار شدن و شانس بارداری هر دو یکی هستن فقط تو میکرو بیمار یه مرحله جلوتره چون خود جنین شناس ...

بنطرت یزد‌ خوبه مرکز ناباروریش ای وی اف با میکرو انجام میده ۵میلیون ولی تهران ۱۲میلیون

از نظر باردار شدن و شانس بارداری هر دو یکی هستن فقط تو میکرو بیمار یه مرحله جلوتره چون خود جنین شناس ...

من میخوام شنبه اگه دیدم جواب ازمایشش بازم صفر بود مثل دیروز برم‌ای وی اف کنم یزد حتی لقاح مصندعی یکی دیگه

سلام خانم ها

اینجا کسی هست که مشکل ناباروری با علت ناشناخته داشته که باردار شده باشه با ivf  یا iui؟؟؟؟؟؟ 

منظورم اینه که در ظاهر همه آزمایشاتش هم خودش و همسرش نرمال بوده ولی باردار نمیشده طبیعی که از طریق کمک بارداری موفق شده باشه!!!!!!!

ممنون از همتون

بنطرت یزد‌ خوبه مرکز ناباروریش ای وی اف با میکرو انجام میده ۵میلیون ولی تهران ۱۲میلیون

یزد با توجه به اینکه همسر شما اسپرمش سفر هست و احتمالا باید بیوپسی بشه توصیه نمیکنم
بهتره تهران انجام بدین
هم از نظر کیفیت کار دکترای زنان هم جنین شناس هم اورولوژ

بهارکک گفتی اصفهان هستی . میخاستم بهم بگی مرکز دولتی هم داره . من بیام. اخه میخام دکترم رو عوض کن ...

بیمارستان شهید بهشتی اصفهان دولتی هست.یکی دوستامون توی همین تاپیک اونجا میکرو داشته و مثبت شده

ابن سینا خوبه چون رویان فوق العاده شلوعه

ابن سینا هم بهتره از رویان اما ترجیحا با دکتر اورلوژ و زنان تو مطب کار کنین
معرفی کردم تو تاپیک خودتون
دکتر اورولوژ دکتر جنتی عالیه
دکتر زنان هم دکتر نصر و طرازی و رزاقی و ... دکترای خوبی هستن

برین ببینین دکتر جنتی نظرش چیه
ا

دوستان ب نظرتون بيش كي برم حرف اخرو بزنه رفتم مطب اقصي كف شش ماه ديكه وقت دارم طرازي وقتاش ج جوريه ن ...

عزیزم وقتهای ویزیت اولی طر ازی دو ماهست.....

والا من نمیدونم دقیق چی بگم.....

ذخیرت رو نگفتی چنده.....

شرایط اسپرم همسرت چی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com