2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048478 بازدید | 684660 پست
آناجون اگه بخوایم میکرو با pgd انجام بدیم، بنظرتون با کدوم دکتر انجام بدیم؟ ابن سینا این نوع میکرو ر ...

عزیزم والا نمیتونم دقیق اطلاعات بدم اما افسون جون انجام داده میتونی ازش اطلاعات دقیقتری بگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزممممم  من جای شما بودم یه سونو میرفتم...استرس و نگرانی بیشتر از اون سونو خطر داره...س ...

منم هر موقع استرس منو از پا در میاورد سونو میرفتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه دوستان عزيز ، اميدوارم همگي خوب و خوش باشيد ، من بعضي وقتها ميام يه سر ميزنم به گروه ولي ...

سلام به روی ماهت عزیزم.....

خوبی عزیزم؟

پرنسس خوشگلمون چطوره؟

ممنون که یه سر کوچولو زدی.....

ایشالله به سلامتی و شادی زیر سایه مامان باباش بزرگ بشه.....

بچه ها من دیروز روز یازده پری سونو انجام دادم دو تا فولی یکی 17 یکی 20 داشتم.آندومترم 7 بود.الان نشو ...

دوستان کسی نیس منو راهنمایی کنه چیکار کنم؟بنظرتون با این اوضاع چهارشنبه ک میشه روز چهارده پریم آی بو آی کنم نمیشه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام  من رفتم پیش دکتر طرازی . خیلی دکتر مهربون و خوبی بود و خیلی دقیق باهامون صحبت کرد . قرار ...

عزیز دلم این حرفها چیه؟

عزیزم ما با کلکسیونی از مشکلات میکرو کردیم و نتیجه گرفتیم......

ایمنی، انعقادی، اسپرم درب و داغون......

تازه من الان طبیعیم باردار شدم اصلا نگران نکن خودتو.....

همینکه بررسی شدی و مشکلات خودشونو نشون دادن یعنی کلی از راه رو رفتی.....

ایشالله جشن مامان شدنتو بگیریم.....

سلام به همه دوستان

بعد از چند ماه درگیری با تیرویید پرکار دیروز بالاخره دکترم اجازه میکرو داد اگه خدا بخواد با پریود بعدی سیکله میکروم شروع میشه

به نظرتون چه مکملهای واسه کیفیت تخمک میتونم خودم بخورم یا چه کارهایی انجام بدم؟

الان خودم مولتی ویتامین مینرال +فرفولیک+ویتامین ای میخورم اگه بیشتر راهنماییم کنید ممنونتون میشم

💞💞💞🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘😘😘

سلام به همه دوستان بعد از چند ماه درگیری با تیرویید پرکار دیروز بالاخره دکترم اجازه میکرو داد اگه خ ...

عزیزم برا تقویت فولیکول من اوو بوست شنیدم خیلی خوبه و این چند وقت سردی نخور بیشتر گرمیجات بخور سعی کن خودتو و رحمتو گرم نگهداری و چیزایی ک بچه ها همیشه میگن رعایت کن.ایشالا ک تو همین سیکل باردار میشی عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خواهر من وقتی پسرش رو باردار شد که چند ماه بود دختر سه ساله سالم و دسته گلش رو از دست داده بود،کل با ...

لی لای عزیز واقعا درست میگی منم اثر استرس و غصه خوردنو تو بارداری نزدیکام دیدم....

یعنی سالهاست این زجر تموم نشده.....

کم شده اما اثراتش حالا حالا هست.....

طفلک پسرش ۸ سالش شده اما هنوزم اون جور که باید خوب نشده.....

آخه میدونی بیش فعالیو شاید بشه بعد سالها درمان کنترل کرد اما عوارض جانبیش تا آخر عمر گریبانگیرت میشه.....

ببین مثلا این دوست من وقتی به خاطر گریه ها و بیقراریای بی وقفه پسرش مجبور بود بعضی جاها کوتاه بیاد که دردونش شاید آروم بگیره رو ترتبیتشم خیلی تاثیر گذاشت.....

الان شده بچه ایکه فقط حرفشو به کرسی بنشونه....

اصلا اجتماعی نیست....

روابط اجتماعیش خوب نیست.....

با هیچ بچه ای درست و حسابی نمیتونه بازی کنه.....

مگه چه قدر میشه گریه رو تحمل کرد.....

چون وقتی بیش فعاله دست خودش نیست و واقعا بی قراری باعث تشدید گریه هاش میشد.....

یعنی بنده خدا هیچ جا نمیرفت چون بهش نه تنها خوش نمیگذشت احساس شرمندگیم میکرد بنده خدا.....

یعنی همه جوره اذیت میشد.....

ببین مثلا من الان دخترم اگه به چیزی گیر بده تسلیم نمیشم چون میدونم مشکلی نداره و داره صبر منو محک میزنه برا همین میتونم راحت براش قانون بذارم.....

این دستمو برا تربیتش باز میذاره ولی وقتی بدونی دردونت خدای نکرده مشکل داره دیگه دستت باز نیست و دیر یا زود مجبوری تسلیمش بشی.....

عزیزم انتقال دادی؟ مبارکت باشه نازنینم.به حق آبروی مومن،نی نی هات رو به سلامتی بغل بگیری.من همه پست ...

عزیرم مبارکت باشه......

ایشالله به زودی خواهرتم خاله بشه......

عزیزم برا تقویت فولیکول من اوو بوست شنیدم خیلی خوبه و این چند وقت سردی نخور بیشتر گرمیجات بخور سعی ک ...

ممنون 

انشالله همین ماه طبیعی باردار میشی اگه نشد iuiانجام بدی ناراحت نشو حتما حکمتی بوده💞💞💞🌹🌹💞💞🌹🌹

بچه ها من دیروز روز یازده پری سونو انجام دادم دو تا فولی یکی 17 یکی 20 داشتم.آندومترم 7 بود.الان نشو ...

عزیزم خوب تخمک عمرش محدوده!!!!!

آزاد بشه تا جایی که میدونم بیشتر از ۲۴ ساعت فرصت برا لقاح نداره!!!!

آزیترومایسین میشه  وقتی انتقال دادیم بخوریم ضرری  چیزی نداره ؟

نه عزیزم منم سر اون انتقالم آزیترو داشتم......

راستی من این سری به خاطر برونشیتم کلی آنتی بیوتیک تزریقی و خوراکی داشتم و دکترم گفت نگران نباش اصلا......

عزیزم خوب تخمک عمرش محدوده!!!!! آزاد بشه تا جایی که میدونم بیشتر از ۲۴ ساعت فرصت برا لقاح نداره!!!!

میدونم آنا جون من امشب ک روز دوازدهمه آمپولو ساعت 7میزنم فرداشب ساعت 7 ک روز سیزدهمه آزاد میشه بعد صبحش  ک روز چهاردهمه یعنی تقریبا بعد از 15 ساعت آی یو آی میکنم دیگه.درسته؟

ممنون  انشالله همین ماه طبیعی باردار میشی اگه نشد iuiانجام بدی ناراحت نشو حتما حکمتی بوده💞💞� ...

مرسی قربونت برم برا ماها دیگه کنسل شدن سیکل و این چیزا عادیه ولی خب آدم یوقتایی کاسه صبرش لبریز میشه .عزیزم ایشالا شمام بعد از همین میکرو بیای و بگی نتیجه مثبت گرفتی و برات جشن بگیریم.

سلام به همه دوستان بعد از چند ماه درگیری با تیرویید پرکار دیروز بالاخره دکترم اجازه میکرو داد اگه خ ...

عزیزم والا من کلا سرخود مکملم نمیخورم.....

دکترت چیزی تجویز نکرده؟