2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

بچه ها من دیروز روز یازده پری سونو انجام دادم دو تا فولی یکی 17 یکی 20 داشتم.آندومترم 7 بود.الان نشون دکتر دادم گفت باید همون دیروز میومدی ک من بهت آمپول هاش سی جی میدادم برا آزادسازی ک سه شنبه آی یو آی کنم و الان دیره.بنظرتون اگه من آمپولا رو امروز عصر بزنم چهارشنبه آی یو آی کنم میشه؟چون شوهرمم ممکنه تا اونموقه برگرده.نمیدونم چرا دکتر گف دیگه آی یو آی نمیشه گف پولت هدر میره.مگه تو یه روز چ اتفاقی میتونه بیفته؟گفت سونوت خیلی عالیه ولی دیر اومدی.الان آمپول نوشت گف عصر بزن و یه روز در میون نزدیکی داشته باش.بنظرتون چیکار کنم؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من دیروز روز یازده پری سونو انجام دادم دو تا فولی یکی 17 یکی 20 داشتم.آندومترم 7 بود.الان نشو ...

دوستم فولی هر روز رشد میکنه دیگه، مگه پیش خودش سونو نشدی؟ 

ایشالا این ماه طبیعی بارداری عزیزم، حکمتی داشته

آنا جون موقع انتقال دکتر گفت یکم سرویسیت داری، بهم یک بسته 6 تایی ازیترو مایسین داد، نظرت چیه عزیزم؟

عزیزم التهاب داشتی احتمالا شاید احتمال عفونت داده عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان ،،،  من الان داخل هفته ۱۰ هستم ، حالا بماند که یه روز در میان خونریزی دارم ،،، ول ...

عزیرم منم علایم ندارم.....

الان هفته ۱۳ هستم.....

نگران نکن خودتو.....

عزیرم همه مون همینطوریم تا سونو نریم از سلامتی دردونه هامون خبر نداریم تا وقتی که تکوناش شروع بشه......

این همه اون وروجک رو عذاب نده و مادر خوبی باش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دخترا انا جون .لاله و بقیه دوستان خواهش می کنم بیاید من امر ز رفتم‌پیش دکترم هفت امپول انوکسا ...

عزیزم احتمالا نیاز نبوده دیگه اما برا راحتی خیالت میتونی با یه هماتولوژ یا آنکولوژ تو مراکز ناباروری هم مشورت کنی.....

سلام به همه ی دوستان و مامانای عزیز . من بازم گیج اومدم اینجا سوال بپرسم مرسی از دوستانی که جو ...

عزیزم به هر حال دکترت لشراف داره ولی اگه خیالت راحت نیست با متخصص مشورت کن.....

تورک آنا ، من وقت دکترم هفته بعد بود ، ولی‌چون خیلی نگران بودم و هر یه روز در میان خونریزی داشتم عوض ...

عزیزم خوب بری هم دکتر تاریخ غربالگریو جوری میزنه که مناسب باشه مثلا من ماه پیش ویزیت که شدم تاریخ غربالگریو برا یه هفته بعد زد.....

روشا جان یه چیزی میگم ، انا جون بذاره ص اول :)))) شما نه تنها این بار بری دکتر و همه چیز هم عالی باش ...

لاله جون کاش میشد صفحه اول گذاشت.....

گنده گنده مینوشتم خواهشا به حد روشانیلو جون استرس ممنوع.....

روی سوگل جونو هم سفید کرده!!!!!

عزیزم ، لاله جون شما قوی هستین خب من نیستم ،،،خب این تفاوت ما هستش ،  اینجا هم میام میپرسم نظر ...

عزیز دلم میدونم نگرانی و این طبیعیه ولی ی کم رو خودت و دسترسی ک داری  کار کن ی سرگرمی برای خودت درست کن ک زیاد فکر ای بد نکنی و این استرس از خودت دور کن ب حرفها ی لاله جون گوش کن خودت میدونی ک استرس برای ما سمه چه قبل بارداری چه تو خوده بارداری فقط آروم باش و از مادر شدنت لذت ببر 

عزیزم ، لاله جون شما قوی هستین خب من نیستم ،،،خب این تفاوت ما هستش ،  اینجا هم میام میپرسم نظر ...

عزیزم لاله جون منظورش اینه بعدا به خاطر استرسی که به دردونت دادی خیلی پشیمون میشی و یه عمر مجبوری بچه بیش فعال بزرگ کنی.....

کلی دارو به خوردش بدی.....

ببین اگه وجدانت راضی میشه و شرمنده دردونت نخواهی بود به استرس ادامه بده.....

نمیتونستم که جواب به دردونت نیست.....

آیا میتونی با این حرف که نتونستم استرسمو کنترل کنم و این بلا رو سرت آوردم از دردونت طلب بخشش کنی؟؟؟

اگه میتونی بسم الله.....

آره بخدا راس میگی ،، من تا‌آخرش همن جور نگرانم ،،، 

ببین نگرانیو همه داریم هیچ کدوم نمیتونیم ادعا کنیم نگران نیستیم.....

اما دز استرس هم حدی داره.....