2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم ، لاله جون شما قوی هستین خب من نیستم ،،،خب این تفاوت ما هستش ،  اینجا هم میام میپرسم نظر ...

روشا جون باید تلاش کنیم قوی باشیم
اتفاقا من همیشه تو زندگیم از نظر روحی بسیار شکننده و حساس بودم و هستم
تا جایی که کوچکترین چیزی منو از پا در میاره
اما وقتی مادر شدیم یعنی یه مرحله بزرگ تر شدیم و باید ، باید و باید قوی باشیم
باید به زور هم که شده قوی باشیم وگرنه اصلا نمیتونیم بچه رو بزرگ کنیم
الان تو شکممونه خیالمون جمع هست همه چیزش تخت کنترل ماست، فردا روزی بزرگ بشه میره مدرسه دانشگاه تو اجتماع اونوقت هزاران هزار ترس و دلهره بیشتر میاد سراغمون ، پس از الان باید تمیرین کنیم حتی اگه به زور شده

من در مورد علائم بارداری نمیگم نپرس ، در مورد لک و هر مساله ی دیگه ای داشتی هم نمیگم نپرس
میگم این قدر انرژی منفی به خودت نده
هی نگو زبونم لال سقط شده قلبش واستاده چرا خدا این جور کرد مگه من چی میخواستم و .....
میگم به پیشواز چیز بدی که اتفاق نیوفتاده نرو

در مورد سواد هم باید بگم اصلا به سواد ربط نداره عزیزم
همه ما اینجا در حد هم میدونیم یکی یه مقدار بیشتر یکی یه مقدار کمتر
این آرامش رو واقعا باید با تمرین به دست اورد
ببین یه عهدی با خودت ببند ، مثل من، وقتی دیدم بتای اولم کمه گفتم رشدش نرمال شد دیگه استرس رو میذارم کنار تا موقع سونو اصلا فکر بد نمیکنم
موقع سونو وقتی دیدم فتال پل نیست گفتم تا سونوی قلب با دعا و قران اروم میکنم خودمو اگه قلبش رو دیدم دیگه تا اخر بارداری استرس رو میذارم کنار
شما هم برا خودت یه تایم تعیین کن و بعدش به قراری که با خودت گذاشتی پایبند باش
وگرنه مطمئن باش این استرس رو تا اخرش داری
برای همه ی ما ممکنه بدترین حالت حتی یه روز قبل از دنیا اومدن بچه مون اتفاق بیوفته ، من بارها و بارها دیدم تو گروه هایی که داشتم
ولی قرار نیست تمام اون اتفاقات بد رو ما برای خودمون متصور بشیم

سوالای شما در وهله اول خودت رو اذیت میکنه، بعدش اون بچه رو ، ما یه لحظه میخونیم جواب میدیم و میگذریم چون میدونیم استرس شما نا درسته و بیش از حده ، ولی این استرس تاثیرش رو روی خودت و اون بچه میذاره عزیزم
خدای نکرده بعد از دنیا اومدنش کلی عذاب میکشی برای این استرس های الانت

کل کلام اینکه ما با اتمام بارداری تو 9 ماه و دنیا اومدن بچه تازه کارمون شروع میشه
برای اینکه این کار رو به نحو احسنت انجام بدیم باید خودمون سالم باشیم از نظر جسمی و روحی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آره بخدا راس میگی ،، من تا‌آخرش همن جور نگرانم ،،، 

عزیزم اگه واقعا نمیتونی استرست رو کم کنی به نظرم از دکترت بخواه تا برات یه ارام بخش تجویز کنه
هر چند که بهتره مصرف نشه و خودت کنترلش کنی
اما به نظرم شرایطی که داریه به دکتر بگو بگو برای هر چیزی چقدر استرس داری و بارها و بارها یه مساله نگرانت میکنه
شاید برات دارویی در نظر گرفت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون پس حالا چیکار کنم .

میگم اگه به دکترت اعتماد داری کامل ، حرفشو گوش کن
اگه نداری با یکی دیگه مشورت کن

سلام دوستان اومدم اینجا درد دل کنم دلم خیلی گرفته دیشب اینقد گریه کردم ک امروز چشام شده اندازه ی هند ...

عزیز دلم امیدوارم زود زود خدا دلتو شاد کنه...منم همش مثل تو فکر میکنم چه گناهی کردم یا شاید دل کسی و شکوندم که خدا داره مجازاتم میکنه....ولی ایشالا خدا به دل ما هم نگاه میکنه💓💓💓

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
روشا جون باید تلاش کنیم قوی باشیم اتفاقا من همیشه تو زندگیم از نظر روحی بسیار شکننده و حساس بودم و ...

باشه چشم دوست خوبم ، تمرین میکنم ،، با خودم قول و قرار میزارم ، ممنونکه همه پستها رومیخونی و جواب میدی ،

لاله جون 4 روز خوردم

مر مر جون ال دی رو باید ده روز قبل موعد خورد تا جواب بده و حداقل هفت تا بخوری....اصلا ضرر نداره یه بی بی بزن

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام دخترا انا جون .لاله و بقیه دوستان خواهش می کنم بیاید من امر ز رفتم‌پیش دکترم هفت امپول انوکسا ...

عزیزم دکتر حیدرو من میشناسم ، دکتر خوبیه ، اگه تحت نظر و توو مطبشی ،،، من نمیدونم مطب میری یا یکی از این مراکز ناباروری ، ولی اگه مطب نمیری سعی کن یه وقت بگیری بری مطبش تورو ویزیت کنه و تحت نظر خودش باش ، فوق تخصص هستش و سوادش زیاده ، اگه میری مراکز ناباروری اونحاها چون شلوغه و هربار یه دکتر هستش شاید نتونه درست و حسابی به همه مواردت دسترسی داشته باشه ، برا همین میگم برا اینکهدخیالت راحت بشه بروپمطبش ، اگه هم که مطبش میری ، دیگه خیالت راحت باشه

ممنون که با حوصله میخونی و جواب میدی و وقت میزاری ،،،

خیلی درکت میکنم روشاینلو جون ولی خدا میدونه چقدر دوست داشتم الان جای شما بودم....همین که الان دوردونت توی دلته باید روزی هزار بار شاکر باشی و از خدا به خاطرش شکرگذاری کنی....تو رو خدا یکم آروم باش و فکرای خوب کن...من مطمینم حال عزیز دلت خوبه و به سلامت بغلش میکنی

خیلی درکت میکنم روشاینلو جون ولی خدا میدونه چقدر دوست داشتم الان جای شما بودم....همین که الان دوردون ...

بخدا خیلی شاکرم ، برام مثل یه معجزه میمونه ، چون واقعا یه معجزه هستش ،،، عزیزم ایشالا شما به زودی و بدون دارو باردار بشی و بارداری سالمی داشته باشی ،،، منم مثل شما منتظر همین لحظه بودم ، برا همین میگم مثل یه معجزه میمونه ولی از اینکه خبر ندارم در چه حالیه یه کم نگرانی میاره

من عفونت نداشتم عزیزم اما دکتر به همه ما انتقالی ها ازیترو رو داد به نظرم بخور ضرر نداره

ممنون عزیزم ...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بخدا خیلی شاکرم ، برام مثل یه معجزه میمونه ، چون واقعا یه معجزه هستش ،،، عزیزم ایشالا شما به زودی و ...

مرسی عزیزممممم 

من جای شما بودم یه سونو میرفتم...استرس و نگرانی بیشتر از اون سونو خطر داره...سونو با امواج صوته و اشعه نیست نگران نباش

سلام به همه دوستان عزيز ، اميدوارم همگي خوب و خوش باشيد ، من بعضي وقتها ميام يه سر ميزنم به گروه ولي واقعا فرصت جواب دادن و اظهار نظر ندارم ولي به ياد همه دوستان هستم هميشه ، راستي از مينو جون چه خبر زايمان كرده يا نه هنوز ؟

عزیزم دکتر حیدرو من میشناسم ، دکتر خوبیه ، اگه تحت نظر و توو مطبشی ،،، من نمیدونم مطب میری یا یکی از ...

نه مطب نمی رم ولی از اولش همه کارامو خودش انجام داد و پرونده رو خودش بررسی کرد .

یا امام رضا
نه مطب نمی رم ولی از اولش همه کارامو خودش انجام داد و پرونده رو خودش بررسی کرد .

دکتر خوبیه ،، تشخیصش خوبه ، نگران نباش

معمولا دو هفته اول چون استراحت مطلقی اون آمپولارو میدن بعد چون شما مشکل نداشتی برات قطعش کردن ، روالش همینه.صرف ۲ هفته استراحت فقط میدن ،