2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
نمیدونم پس فردا که میرم دکتر ، چه حوابی میشنوم ،،، ولی خدا خدا میکنم پس فردا نرسه ،،، یا حداقل من به ...

روشا جان یه چیزی میگم ، انا جون بذاره ص اول :))))
شما نه تنها این بار بری دکتر و همه چیز هم عالی باشه ، بلکه تا اخر بارداری با همین سبک و سیاق پیش خواهی رفت
ولی یادت باشه اخرش خودت پشیمون میشی
به خاطر عوارض بدی که میذاره این رفتارت و خود ازاریت روی بچه

پس تا دیر نشده با خودت مقابله کن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
 سلام به همه ی دوستان و مامانای عزیز . من بازم گیج اومدم اینجا سوال بپرسم مرسی از دوستانی که جو ...

عزیزم اگه به دکترت اعتماد کامل داری نظر دکتر رو عملی کن
اگه نداری با یه دکتر معروف و ماهر ویزیت شو تا نظرش رو بگه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورک آنا ، من وقت دکترم هفته بعد بود ، ولی‌چون خیلی نگران بودم و هر یه روز در میان خونریزی داشتم عوض ...

درستش اینه پایان ده هفته بری
ببین کی ده هفته تموم میشه

سلام بچه ها آمپول برادآزادسازی تخمک فقط یه نوع هست یا انواع مختلف داره؟بعدش چن ساعت بعد از تزریق آمپ ...

هاش سی جی هست
یه نوعه
یه چند تا امپول دیگه هم هست تو میکرو استفاده میشه که برای بیمارایی که هایپرن مناسبه

بین 24 ساعت تا 36 ساعت بعد

عزیزم دنبال هیچ علامتی نباش چون اکثرا علامت خاصی ندارن در ضمن شما میای اینجا از بچه ها سوال میپرس ...

عزیزم ، لاله جون شما قوی هستین خب من نیستم ،،،خب این تفاوت ما هستش ،  اینجا هم میام میپرسم نظر بچه هارو بدونم عزیزم ،،، من علایمو تا حالا نپرسیده بودم ،،‌ بعدش خب شاید همچین شریطی توو کسی باشه‌ ،، چون هر روز به دکتر دسترسی ندارم ولی اینجا هزارتا آدم هستن که علایم متفاوت داشتن و با هزارتا دکتر سروکار داشتن ، تحربیات اونا شاید یه آب سردی بشه رو آتیش نگرانیهای من ،،، خب من اینجادنگرانیهامو نگم ،کجا بگم ؟ خب به ذهن آدم هزارتا چیز میرسه ، آدم دلش میخاد براش جواب بگیره ، ذهن آدم هزارتا جا میره عزیزم ،،، حالا شما سواد علمی مرتبط داری و ریلکستری  بخاطر اینکه علمشو‌و معلوماتشو داری ولی خب من ندارم ، چون علمشو ندارم نگرانم ،،، که اگه بر فرض قلبش توقف شده باشه یا رشدش متوقف شده باشه چه علایمی ممکنه باشه ،، نگرانی قسمتی از وجودمه‌، از اول بوده با من ،‌کاری هم نمیتونم بکنم که توو این ۱-۲ هفته رفعش کنم ، دست خودم نیست، از بعدش میترسم ،،  من خودم سقط داشتم دردشو میدونم ، منظورم از سقط الان مرگ جنین یا توقف رشدش هستش ،،‌ و میدونم که بخاطر خودم میگی ،، ولی واقعا نمیتونم ،،، سعی دارم ولی نمیتونم ، بعضی وقتها میره رو مخم که الان جنین زنده نیست که من علایمی ندارم ، اونمپقع میرم توو اینترنت میگردم چیزی پیدا نمیکنم میام اینجا مطرحش میکنم ...  اگه باعث اذتتون میشم معذرت میخام ،،، ولی خبماها به امید همین سوال و جوابها اینجا میایم و برا اینکه از تجربیات دیگران استفاده کنیم ،،، حتی کسی اگه واقعا جواب درست نده ، یه دلداری دادن یکی از دوستان کلی آدمو آروم میکنه ،

آناجون اگه بخوایم میکرو با pgd انجام بدیم، بنظرتون با کدوم دکتر انجام بدیم؟ ابن سینا این نوع میکرو رو خوب انجام میدن؟ 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

سلام بچه ها آمپول برادآزادسازی تخمک فقط یه نوع هست یا انواع مختلف داره؟بعدش چن ساعت بعد از تزریق آمپول تخمک آزاد میشه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم ، لاله جون شما قوی هستین خب من نیستم ،،،خب این تفاوت ما هستش ،  اینجا هم میام میپرسم نظر ...

عزیزم من شمارو درک میکنم. خودمم مثل شما خیلی استرس میکشم وقتی تو این موقعیت قرار میگیرم. بخصوص کسیکه سقط رو تجربه کرده که واویلا. اما سعی کن یه مدت بهش فکر نکنی. بخدا بسپار. میدونم سخته. اما ذهنتو با یه چیزی مشغول کن. چقدر وقتی ایناییکه بدون هیچ دغدغه ای بارداریشونو میگذرونن، حسرت میخورم. اما رمز موفقیتشون بیخیالیه! خدا خودش داده و اگه بخواد نگه میداره، اگه خدای نکرده هم نخواد شاه دکترها هم کاری نمیتونه کنه. خدا خودش بهت آرامش بده عزیزم.

هاش سی جی هست یه نوعه یه چند تا امپول دیگه هم هست تو میکرو استفاده میشه که برای بیمارایی که هایپرن ...

مرسی گلم ممنون ک جواب دادی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام بچه ها آمپول برادآزادسازی تخمک فقط یه نوع هست یا انواع مختلف داره؟بعدش چن ساعت بعد از تزریق آمپ ...

من فقط hcg رو شنیدم. بعد از 36 ساعت هم میگن تخمک آزاد میشه.

احساس پری توو رحمت نداشتی ؟ یا احساس نمیکردی سینه هات پر شدن ؟ من اینارو تا هفته قبل داشتم الان ندار ...

ایشالا که چیزیش نشده من الانشم سینه هام تغیری نکردن حس پری هم فیط اون ماه اول بود الان فقط کمرم استخونش درد میکنه که دکتر گفت ربطی به بارداری نداره بخاطر گودی کمرم هست . منم هیچ حسی نداشتم میرفتم سونو باورم نمیشد .نگران نباش عزیزم ایشالا واسه شما هم خیر باشه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉