2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

سلام بچه ها.کسی میدونه برای آی یو آی آیا میتونن نمونه رو تا چند روز تو آزمایشگاه نگه دارن؟مثلا برای دو سه روز؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بعدش اینکه وقتی نمونه رو آماده میکنن واسه آی یو آی دیگه کیفیت دقیق اسپرم مشخص میشه آره؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقت بخیر

یه سوال داشتم .اینکه زمان دقیق مصرف داروهایی چون مولتی ویتامین و ب کمپلکس و آهن وامگا 3و ویتامین eچه زمانی هستش؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

عزیزم ویتامین ای و مولتی ویتامین و قرص آهن هر کدوم روزی یدونه امگا3 هم روزی یکی بعد از شام.قرص آهنو شب قبل خواب مصرف کنی بهتره چون فک کنم بعدش باید مواد کافئین دار مثل چای و قهوه مصرف نشه.البته بستگی ب دوزشونم داره ویتامین دی هم اگه داری هفته ای یدونه

عزیزم شما هم تو mthfr هم pai1 جهش رو داری..... پس احتمالا هم فولیک ۵ و ب ها رو خواهی داشت از چند ما ...

عزیزم دوربین موبایلم ضعیفه سعی میکنم با گوشی همسرم بفرستم. البته فونت متن هم متاسفانه ریزه! اینبار فقط متن رو میفرستم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

راستی این ویتامین ها که گفتم تداخل دارویی ندارن؟

مرسی فدات که جواب دادی

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
راستی این ویتامین ها که گفتم تداخل دارویی ندارن؟ مرسی فدات که جواب دادی

خواهش میکنم.ن عزیزم فک نکنم تداخلی داشته باشن

آناجون دیگه از این نزدیکتر میگرفتم عرض متن ناقص میافتاد. اگه یه بار روی عکس ضربه بزنید، عکس جلو میاد و متن واضح میشه.

آناجون تو یه تاپیکی یکی از مریضای دکتر رزاقی میگفت که خود دکتر رزاقی گفته بعد از اینکه بچه اول بدنیا میاد، بدن مادر آروم میشه و چون استرسش کم میشه تو بارداری بعدی نیاز به سرم نیست اما آمپولهای رقیق کننده باید استفاده بشه! این جمله خیلی تکونم داد! یعنی ببین این استرس مادر شدن چه بر سر بدن ما میاره! 

منم mhtfr (a12...)با ,,factor v با factor II مشكل داره با دارو حل ميشه??

عزیزم بله قابل حله نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com