2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
سلام آناجون. امروز جواب آزمایش ژنهای انعقادیمو گرفتم. وقتی جوابو دیدم. اول شمارو یاد کردم. برای برای ...

سلام یاس جون

یه سوال آزمایش انعقادی رو کدوم آزمایشگاه دادیو هزینش چقدره؟

ایمنی دادی ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام یاس جون یه سوال آزمایش انعقادی رو کدوم آزمایشگاه دادیو هزینش چقدره؟ ایمنی دادی ؟

تعزیزم من کرمانشاه تو آزمایشگاه ژنتیک دکتر علی بخشی انجام دادم و پانل ترومبوفیلی 392هزارتومن بود. اما ت یه تاپیکی دوستان میگفتن تو تهران آزمایشگاه دکتر کریمی نژاد جوابش معتبره. تو نت سرچ کنین، شماره شو پیدا کنین زنگ بزنین ازشون هزینه رو بپرسین.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
ببخشید من هی سوال میپرسما،😅این آمپولای دور ناف بابد حتما45 درجه یا90 درجه باشه تزریق؟یعنی بین 45 تا ...

والا من که آنوکساپارینو 90 درجه میزدم دور ناف.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

سلام بچه ها 

به لطف خدای مهربون و دعای شگا دوستان خوبم امروز برای قلب نی نی رفتم اما خودم صداشو نشنیدم چون واژینال انجام داد دکترم گفت خدا رو شکر خوبه .انشالله قسمت همه دوستای منتظرم به حق این شبای بزرگ

من امروز دکتر ازمایشم رو دید گفت تیروئیدت پایین هست برای من ۳.۶۹ بود رنج ازمایشگاه ۰.۲-۴ بود بهم گفن دوباره ازمایش رو تکرار کن .چون خدایی نکرده مشگل افرین نشه .حالا ترسیدم 

یا امام رضا
به من گفتن ۲۸ هفتگی بزنم . 

عزیز من چون خونریزی داشتم بخاطر هماتومم ۲-۳ هفته قبل گفتن که باید بزنی ، شما هم حواست باشه اگه خدا نکرده ، خدا نکرده خپنریزی یا لکه بینی پیدا کردی با دکترت در میون بزاری آمپول روگام رو ، یادش بندازی ، چون برا ماها که منفی هستیم و شوهرمون مثبت هر لکه بینی یا خپنریزی میتونه نیاز به آمپول روگام باشه ، البته من نمیدونم همسرتون هم منفی هست یا مثبت ولی شما حپاستون باشه ، ایشالا هیچوقت توو باردای نه لکه بینی داشته باشی نه خونریزی

فدات بشم آناجون .هم دکتر تالش هم دکتر رزاقی پی سی او بودنم رو رد کردن گفتن آثاری از پی سی او نیست نم ...

والا چی بگم احتمالا خواسته جای اما و اگر نمونه و کامل مطمئن بشه از تمام شرایطت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تموم شد آناجون. فکرمیکنم مفیده. فقط یه جایی گفته ممکنه همسرمون هم این مشکلات رو داشته باشه و جنین دچ ...

عزیزم شما هم تو mthfr هم pai1 جهش رو داری.....

پس احتمالا هم فولیک ۵ و ب ها رو خواهی داشت از چند ماه قبل هم داروهای ضد انعقاد رو بعد انتقال.....

عزیزم آرمایشت خیلی کامل بوده.....

فقط یه خواهش.....

اون قسمت توضیحات به نظر خوب بودن ولی بازم ناخوانا بودن اگه برات شرایطش بود ممنون میشم واضحشو برام حالا یا اسکن یا عکس با کیفیت بهتر بگیری و بفرستی که تو آرشیوم بذارم و مطالعه کنم که بیشتر اطلاعات داشته باشم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

تورک آنا 

ممنون بخاطر اینکه همراهیمون میکنی و با سعه صدر سوالارو جواب میدی و استرسهای مارو تحمل میکنی ،،، ممنون بخاطر وقتی که میزاری‌و جوابهایی که میدی ، همین همدردی کردنت و اطمینان خاطر دادنت کلی آرامش داره ،،ممنونکه پایدار موندیو و ادامه دادی این تایپکو ،،، ایشالا همیشه توو‌آرامش باشی 

بعد ببخشید یه سوال ،، سونو زیادی ضرر نداره ؟ من الان رفتم توو‌هفته ۱۰ ولی تا الان ۳ بار رفتم سونو ؟ این هفته یه سونو برم ، هفته بعد هم توو مطب یه سونو برم ، سونو ان تی هم که هفته بعدش هست ،‌ یعنی من برا هر هفته یه سونو دارم ،،، خطری نداره ؟

اینکه با بیوپسی نمونه میده یعنی تو انزالش اصلا اسپرم نیست؟ منظورم اینه انسداد داره؟

آنا جون یه سوال مهم و تخصصی.من ماه قبل قرار بود وارد سیکل انتقال بشم.سنو شدم.مشکلی نبود.ولی مشکلی پیش اومد که داروهامو شروع نکردم.الان این ماه قرار بود شروع کنم که متاسفانه 5 روز زود تر پریود شدم و اصفهان نیستم که برای سنو برم پیش دکترم.ولی داروهامو دارم.امشب شروع کنم داروهامو و یک شنبه برای سنو برم دیر میشه؟

ممنون بابت زحمت هاتون

عزیزم هر از گاهی بالا میره باز .حتی المقدور عصبی نمیشم فعلا نشده برم دکتر .ی جورایی تنبلیم میاد

عزیزم.چیزی نیست پشتوش بندازی.مامان شدی عزیتت میکنه خدایی نکرده.