2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
انجام دادم استرس كرفتم شنبه وقت رزاقي كرفتم ببينم جي ميكه😖

ان شالله که خیره. رفتی پیشش بیا بگو چی گفت. منم چهارشنبه قراره برم پیشش. منم کنجکاوم بدونم چی میگه. بخصوص میگن با سونو سپتوم رو تشخیص میده!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من 11 هفته و 2 روز هستم. چند روزیه خییییییلی گشنم میشه.مثلا همین الان ناهار بخورم ده دقیقه ب ...

عزیزم جدیدا تیروئیدتو چک کردی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان یه سوال داشتم، خواستم ببینم هزینه تخمک کشی دربیمه  تکمیلی جزء عملها حساب میشه یا کل ...

برا مارو که حساب نکردن،، جز ناباروری حساب میشه ، نااروری رو هزینه هاشو بیمه نمیده ، البته بستکی به بیمه تکمیلیتون هم داره که توو مفادش باشه یا نه ،، ولی معمولا ههزینه ها نتباروری رو نمیدن

برا مارو که حساب نکردن،، جز ناباروری حساب میشه ، نااروری رو هزینه هاشو بیمه نمیده ، البته بستکی به ب ...

ممنون عزیزم،بیمه تکمیلی سال 96 که داشتیم ناباروری جزء هزینه هاش بود اما امسال هنوز مشخص نشده، امیدوارم که امسال هم باشه

آره. 3/5 بود که دکترم گفت خوبه

بهتره جوابشو پیش دکتر غدد ببرین. چون بالای 2.5 رو دارو میدن. کلا دکترهای زنان در مورد تیرویید نظر درستی نمیدن. 

دوستای مهربونم من امروز پانکچر شدم. ده تا تخمک داشتم. محتاج دعاتونم که تعداد جنینهام زیاد باشه و با ...

ان شالله هر ده تاشم جنین بشه.