2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تموم شد آناجون. فکرمیکنم مفیده. فقط یه جایی گفته ممکنه همسرمون هم این مشکلات رو داشته باشه و جنین دچار ترومبوز بشه! خدایا خودت دیگه اینجا بهمون رحم کن که جنین از هردومون ژن معیوب نگیره!😢 واینکه یه جا گفته اوناییکه mthfrشون جهش داره، باید اسیدفولیک 5 بخورن. وگرنه که مجاز نیستن بیشتر از 2 میلیگرم اسیدفولیک بخورن. حالا من یکی از mthfrهام نرماله و یکی دیگه  (A1298C) جهش داره. یعنی منم باید فولیک5 بخورم؟ 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
آنا جون من 11 هفته و 2 روز هستم. چند روزیه خییییییلی گشنم میشه.مثلا همین الان ناهار بخورم ده دقیقه ب ...

بنظرم برین یه آزمایش قند تخصصی بدین. بعدشم این حالات طبیعیه ویارتونه! شانس آوردین بی اشتها نشدین! وگرنه خیلی بیشتر اذیت میشدین.

بنظرم برین یه آزمایش قند تخصصی بدین. بعدشم این حالات طبیعیه ویارتونه! شانس آوردین بی اشتها نشدین! وگ ...

آزمایشات کامل دادم.خدا راشکر چیزی نبوده.آخه من خودم کمی اضافه وزن داشتم قبل از بارداری. میترسم خیلی وزن اضافه کنم. اصلا هم به خاطر هیکلم نمیگم که فدای سر نی نی ام. به خاطر فشار و اینا میترسم

خوبی عزیزم الان چند هفته هستی ؟ خونریزیت قط شده ؟ شما هم گروه خونی منفی داری ؟ دکتر گفت امپول بزنی&n ...

من هفته ۹ امرپز تموم شد ‌،آره گروه خونی منفی دارم ،،، یه بار ۲ هفته قبل که خونریزی داشتم آمپول زدم روام ، برا بار دوم‌گفتن نمیخاد

آزمایشات کامل دادم.خدا راشکر چیزی نبوده.آخه من خودم کمی اضافه وزن داشتم قبل از بارداری. میترسم خیلی ...

اگه منظورت آزمایشات قبل از بارداریه که الان باید تکرار بشه اما اگه بعد از مثبت شدن بارداری و هفته 6 تا 8 چکاپ دادی که خوبه. اما اگه هفته هشتم چکاپ انجام ندادی، برو به دکترت یا مرکز بهداشت بگو برات چکاپ بنویسه. قند تخصصی شامل FBS, HbA1c, GTT هست.

منم mhtfr (a12...)با ,,factor v با factor II مشكل داره با دارو حل ميشه??

ان شالله حل میشه. آزمایش سی دی مارکرهارو هم اگه انجام ندادین، انجام بدین.