2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
اوووووه پس بیخیال دارو میشم.مرسی ک جواب دادی

فقط خنک نگه داشتن میتونه برا الان موثر باشه......

یعنی کمک میکنه شرایطش بهتر باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم  من فردا انتقال دارم نمی دونم چرا اینبار اینهمه دلشوره واسترس دارم😔😔 آخه آ ...

عزیزم فکرای خوب خوب بکن.....

ایشاله به زودی بری خرید سیسمونی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلاممم

آنا جون پانکچرم افتاده چهارشنبه ، ببخشد عنوان میکنم ولی چون یادم رفت از دکتر بپرسم گفتم حتما شما میدونی:آنا جون من از شروع امپولاتی تحریک نزدیکی نداشتم از ترس ورم تخمدان و ....حالا نیاز هست همسرم انزال داشته باشه یا نه؟ در ضمن ایشون نمونه از طریق بیوپسی میدن

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سلاممم آنا جون پانکچرم افتاده چهارشنبه ، ببخشد عنوان میکنم ولی چون یادم رفت از دکتر بپرسم گفتم حتما ...

عزیزم اگه چهارشنبه هست امروز حتما تخلیه داشته باشن.....

البته اگه دیروز داشته دیگه نیازی نیست.....

خلاصه کم کم دو سه روز قبل پانکچر تخلیه نیازه....

نهایت فاصله تخلیه ۵ روزه....

سلاممم آنا جون پانکچرم افتاده چهارشنبه ، ببخشد عنوان میکنم ولی چون یادم رفت از دکتر بپرسم گفتم حتما ...

اینکه با بیوپسی نمونه میده یعنی تو انزالش اصلا اسپرم نیست؟

منظورم اینه انسداد داره؟

سلام خانما 

من امروز خونريزيم شرو شد بعد سه روز لك ديدن هر جي. ب مطب رزاقي زنك ميزنم اشغاله دكتر كف بريود شدي زنك بزن ب نظرتون واسه خراش اندومتره?روزاي اول بريودي انجام ميدن??من يكم وقت دارم ب نظرتون صبر كنم تا يكم ??دكتر جيزي بهم نكف فقط كف از روز سوم بريودي اج دي بخور

سلام خانما  من امروز خونريزيم شرو شد بعد سه روز لك ديدن هر جي. ب مطب رزاقي زنك ميزنم اشغاله دك ...

ببین ساعت هشت صبح باید زنگ بزنی، همیشه اشغاله انقدر باید بزنی تا ازاد بشه، اگه تهرانی برو نوبت حضوری بگیر 

سلام دوستان عزیزم  من فردا انتقال دارم نمی دونم چرا اینبار اینهمه دلشوره واسترس دارم😔😔 آخه آ ...

ان شاءالله خدا کمکت میکنه عزیزم...

ان شاءالله به زودی خبرای خوش بهمون میدی و به آرزوت میرسی...

خدا به هممون کمک کنه... التماس دعا

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

سلام به همه دوستای گلم، ان شاءالله حال همه دوستای خوبم و مخصوصا مامان های حامل نی نی  و جینگولیاشون خوب باشه...

آنا جون منم امروز رفتم سونو... استرا تمدید شد ، پرد هم اصلا موثر نبوده، دکتر غددم گفت اصلا نیاز نداشتی که مصرف کنی ... 

به هر حال ان شاءالله اگر خدا بخواد گفتن دوم انتقاله...از همتون التماس دعا دارم دوستای گلم...    

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین