2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم شما هم جوابتون مثبت شد...خدارو شکر؟ منم پس فردا ازمایش دارم  خیلی خوشحالم...شما چندمین با ...

شقایق جان کجایی؟ نیومدی جواب آزمایشت رو بگی.انشاالله که همه چیز خوب پیش میره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان سال نوی همگی مبارک. ان شالله امسال سال پرخیرو برکتی برای همه باشه. من خیلی وقت بود به تاپیک س ...

ممنون یاس عزیز
ان شاء ا... سال جدید سال مامان شدن همه منتظرا باشه اسم مامان یاس هم جزوشون باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون اختیار داری عزیزم..... من شخصا اعتقاد دارم تک تک دوستان تو روشن موندن چراغ این خونه نقش د ...

ان شاء ا... چراغ اینجا همیشه روشن روشن باشه
فقط تغییر کاربری بده از میکرو اینجکشن به عنوان های دیگه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

سلام سلام سال نو همگی مبارک       

آنا جان مثل اینکه طبیعی باردار شدید ، خیلی خیلی تبریک میگم خدا جواب خوبیات در حق دیگران رو داد ایشالا بسلامتی بدنیاش بیاری به امید خدا ...

لاله خانم عزیزم به شما هم تبریک میگم ایشالا این روزهای شیرین بارداری رو بسلامتی بگذرونی   

دوستای گلم....مامانای حال و آینده ی نزدیک ....عیدتون مبارک💙💚💛❤💗💓💖💞💟💙💚💛💗💗💛🌸💓💚💙💟💟💖💖

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بنظرتون داره سقط میشه ؟ بعد منکه غلظت خون دارم اگه بگن هپارینو قطع کن ، چطوری میشه که قطع اون خودش ب ...

عزیزم منم غلظت خون داشتم و به خاطر خونریزیم استراحت مطلق شدم و عملا تا دو ماه انوکسانم قطع شد ولی شکر خدا به خیر گذشت.....

فقط باید آب زیاد بخوری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انگار دیدن ماههای ۲-۳ بارداری میخاد برام آرزو بشه ،،، ای خدا

عزیزم این چه حرفیه.....

ایشالله ماه نه رو هم میبینی.....

۱۲۰ سال در سلامت کاملم زندگی میکنه و شاهد شادیا و موفقیتاش خواهین بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه هایی که مثبت شدین شما عید مهمونی میرین؟برامون ضرر نداره؟؟ الان تو خونه استراحتین یا نه؟ من اصل ...

والا نی نی تپل جون من فعلا توکل به خدا همش تو سفرم....

اما خوب شرایطم شاید یه کم راحتتر و کم استرس تر باشه.....

به نظرم هر کاری میکنی خودتو خسته نکن....

سال نو مبارک تورک آنا ، ممنون که جواب میدی و وقت میزاری ، این داروها چیکار میکنن ؟

عزیزم سال همه تون مبارک.....

عزیزم والا من اون زمان درد و انقباض زیاد داشتم بهم داده بود......

یهه سوال دیگه هم داشتم ، ماها تا کی باید از دسشوی فرنگی استفاده کنیم ؟ تا آخر بارداری ؟ یعنی جایی رف ...

عزیزم خوب بعضا شرایط جوریه مجبوری از توالت ایرانیم استفاده کنی نگران نباش.....

این همه دوستان از توالت ایرانی استفاده کردن مشکلیم نداشتن.....

تا جایی که ممکنه از فرنگی استفاده کن اما نه به هر قیمتی چون اگه جلوی زیادی صبر کنی مشکل پیدا میکنی......

واقعا ؟ تا ۳ ماه ما باید مپاظب باشیم ؟ والا من چون مطمین نیستم نمیخام بگم باردارم و عید هم که هست نم ...

عزیزم هفته دیگم بگو پریود شدی....

یا مریضی یه بهونه بیار بگو نمیتونی و......

یا بگو مسافرت میرین.....

سلام به خواهرای گلم. عید همگی مبارک. منو یادتونه؟؟ من بتام کم کم میرفت بالا تا نزدیک ۱۰۰۰ رفت ولی بع ...

عزیزم حتما بررسیهای تکمیلیو انجام بده....

برای دفعه بعدم اگه همه چیو بررسی کنی ایشالله تکرار نمیشه....