2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
آره عزیزم ، همه چی خوب بود ، الکی نگران بودم ،،،مثل همیشه ، ممنون که دیشب همدردی کردین

خب خدا رو شکر 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
به من گفتن 34 روز بعد از انتقال. من 23بهمن انتقال دادم.26 اسفند سونوی قلب رفتم

عزیزم شما هم جوابتون مثبت شد...خدارو شکر؟ منم پس فردا ازمایش دارم  خیلی خوشحالم...شما چندمین بارتون مثبت شد...؟من خیلی زیر دلم و کمرم درد میکنه دور نافم تیر میکشه دکترمم نیست زنگ بزنم بپرسم چیکار کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما هم جوابتون مثبت شد...خدارو شکر؟ منم پس فردا ازمایش دارم  خیلی خوشحالم...شما چندمین با ...

عزیزم من دفعه اولم بود. شما هم ان شاءالله مثبتی. اصلاااااا استرس نداشته باش . همه چیز را بسپار به خدا. دردها هم همشون عادیه . بلاخره اثر داروهاست. فقط استراحت کن

شما همش دراز کشیدی تو این دوره؟عشقم واسم دعا کن..دفعه دوممه با دوتا جنین 

آره من فقط آروم تو خونه راه میرفتم. عزیزم حتما به یاری خدا به سلامتی و دل خوش مثبت میشی. برات صلوات فرستادم

آره من فقط آروم تو خونه راه میرفتم. عزیزم حتما به یاری خدا به سلامتی و دل خوش مثبت میشی. برات صلوات ...

فدای مهربونیت...انشاالله ...الهی که نی نی کوچولوتون به سلامتی به دنیا بیاد و باعشق تو بغلتون جا بگیره