2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
انا جون دختر گلت دکتر طرازی ب دنیا اورد؟طبیعی یا سزارین؟می خوام بدونم بعدش پیش خانم دکتر ادامه دادی ...

بله عزیزم.....

سز کردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من شنیدم دوتاش یه تاثیر داره فرقی نمیکنه دیگه هر کس هر کدوم راحت تره انتخاب میکنه . شاید چون اوایلش ...

نوع شیاف رو تغییر بدن شرایط شاید فرق کنه.....

مثلا به جای پروژسترون شیاف آتدومترین بدن.....

یادمه یکی از دوستان شدیدا حساسیت نشون داد بدنش به جاش براش آندومترین تجویز کردن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون اگر انشالله باردار بشیم آمپول پروژسترون و قرص استرادیول رو تا کی باید استفاده کنیم؟آیا داروی ...

عزیزم بسته به شرایط داره.....

معمولا در شرایط عادی تا ماه سه پروژسترون هست و استرا هم بستگی داره برا بعضیا زودتر قطع کردن برام من هفته ۱۴.....

برا پروژ هم خوب من چون لک و خونریزی داشتم تا هفته ۱۲ که آمپول و شیاف داشتم.....

بعد آمپول پروژسترون به آمپول هفتگی پرولوتون تبدیل شد و تا هفته ۳۱ داشتم.....

شیافمم یواش یواش کم و هفته ۱۵-۱۶ قطع شد.....

پس نظر قطعی نمیشه داد.....

ممنون انا جون اره خودم میدونم به خدا خودتم اگه یادت باشه به خیلی از دوستان همیشه اینجا میگم مهم مقد ...

واقعا حرف با حرف زمین تا آسمون فرق داره.....

من کلا از امید الکی دادن بدم میاد یعنی بدونم صد درصد منفیه درسته نمیام مستقیم بگم بیخودی منتظر نباش چون منفیه (چون بازم ته تهش میگم خدا میتونه صد درصد منفیو هم + کنه) اما اگه حداقل از دید خودم روزنه امیدی باشه حس میکنم انرژی + میتونه این روزنه رو وسعت بده.....

ببین خودم تجربه کردم میگما.....

با یه حرف منفی همچین همه چی میتونه به هم بریزه که تصورشم نکنی.....

من معمولا دقت میکنم وقتی حس کنم یکی یه کار اشتباه کرده نمیام دلشو بریزم و بگم وای.....

چرا اینکارو کردی....

چرا ال کردی؟

من اعتقاد دارم حتی اگه دور از جون همه کسی مرگ موشم خورد باید بهش بگی عیبی نداره این دفعه خوردی اما به فلان دلیل دیگه نخور و با دکترتم در میان بذار.....

من حتی بعید نمیدونم خونریزی سری قبلم با استرسی که یکی بهم وارد کرد بی ربط نبوده باشه.....

پس باید هر حرفی که زده میشه قبل اینکه از دهنمون بیرون بیاد خیلی بسنجیم که این حرف میره بزنه یکیو درب و داغون کنه یا قراره مرده رو زنده کنه.....

اره انا جون خیلی بده مخصوصا اینکه تو خیابون باشه ، تو شهر کوچیک باشه خدا میدونه چند تا اشنا دیدن ...

ایشالله هر کی دیده بعدا میگه چه خوب من شاهد اشک شوقشون بودم و اون لحظه شونو رو دیدم......

دوستان ،،،، من جواب آزمایشمو گرفتم ،،، تیتر بتا زده ۶۲۴ ،،،،، روز ۱۴ انتقال با حنین ۵ روزه ،،، بنظرت ...

عزیزم مبارکت باشه.....

گوارای وجودت.....

ایشالله به سلامتی بغلش کنی.....

بتاتم عالیه.....

دوستان ،،،، من جواب آزمایشمو گرفتم ،،، تیتر بتا زده ۶۲۴ ،،،،، روز ۱۴ انتقال با حنین ۵ روزه ،،، بنظرت ...

عزیزم سه روز دیگه هم آزتو بده که ایشالله ببینی چه رشد خوبی داره.....

عزیز همون سیتریزن که دوستمون گفتن ، منظورم همونه ، به منم از همون گفتن استفاده کنم ولی من چون نمیخاس ...

عزیزم تحمل کردن تو بعضی شرایط خوب نیست.....

با دکترت مشورت کن شاید کلا داروتو تغییر بده.....

عوارض پرد نیزولون یه مقدار میمونه ممکنه بالا رفتن وزنت درصدیش به همین پرد نیزولون مربوط بشه چون با ...

اتفاقا همینو میخواستم بگم دکتر من قبل شروع پرد بهم تاکید کرد حتما سعی کن کم نمک حتی شده بی نمک بخوری.....

دکترا باید این نکات ریز ولی مهمو به بیمار بگن خوب.....

نمیدونم چرا خیلی از دکترا به این چیزا توجه نمیکنن....

خدا نکنه عزیزم امروز مراسم 40 ام عموم هم هست اما من با گوشی علی حتما میام خبر میدم خیلی زود

لاله جون ایشالله صفحات بعد خبر شادی بخشتو میبینم......

خانما واسه درمان مورفولوژی پایین چی خوبه بنظرتون شوهرم مورفوش یک درصدبود آی وی اف منفی شد؟؟؟؟

عزیزم خوب مورفو خیلی قابل درمان نیست اما خوب اصلاح سبک زندگی و خورد و خوراک و تغذیت هم بی تاثیر نیست.....

عزیزم تست دی اف آی هم همسرت انجام داده؟

اگه نداده حتما انجام بده فقط حتما مرکز ناباروری انجام بده.....

و اما رعایت یه سری نکات کلی خوبه.....

اولا خنک نگه داشتن ب ی ض ه ها خیلی مهمه.....

شستسو با آب سرد.....

حموم داغ و جکوزی و سونا ممنوع.....

کمپرس یخ هر شب یه ربع قبل خواب.....

خوردن میوه و سالاد و سبزیجات تازه خصوصا آنتی اکسیدان دارها.....

نپوشیدن شلوار لی و تنگ و....

لباس زیر تنگ نپوشیدن....

حذف سرخکردنی و فست فود و.....

بچه ها بتام 1277و سونو کردم کیسش دیدم 4میلی متر بود 😁

خدایا شکرتتتتتتتت.....

گوارای وجودت عزیزم.....

ایشالله تالاپ تولوپ قلبشم میبینی.....

انا جان من انوکسا می زنم هوا گیری نمی کنم .هوا داخلش هست تزریق می کنم مشگلی نداره

والا برا منو چند روز اول همسرم هواگیری میکرد اما الان چند روزه هواگیری نمیکنه ظاهرا نیازی نیست.....

منم هیج کاری نکردم همش افتادم ی گوشه هی گریم می گیره چ میش کرد اینم قسمت ماهه سال نو تو هم مبارک عز ...

عزیز دلم ایشالله به زودی برات به بهترین شکل ممکن جبران میشه.....

نشد وقت بگیرم از طرازی مطب نیستن انگار کسی جواب نمیده

عزیزم یه کم استراحت کن ایشالله تو سال جدید وقت میگیری.....