2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046910 بازدید | 684565 پست

ممنون بابت تبریکاتتون ، ممننون  ban'  , و niva,ninitopol'bn وهمه کسایی که تریک گفتین و الان اسماشونو اینجا نیاوردم ، 

بچه هت یه سوال من میتونم با هواپیما مسافرت کنم ؟ میختم برم شهرستان ، این تعطیلاتو ، بنظرتون تکونهاش اگه برام ضرر داره نرم ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون بابت تبریکاتتون ، ممننون  ban'  , و niva,ninitopol'bn وهمه کسایی که تریک گفتین و الا ...

عزیزم با توجه به این لک بینی هایی که داشتی نری بهتره. چون هواپیما ممکن فشار بیاد بهت و برات خوب نباشه.حالا دوستان میان و راهنماییت می کنند

سلام به همه دوستان عزيزم ، از تبريك تك تك دوستهاي خوبم ممنونم ، واقعا معذرت ميخوام كه نتونستم جواب تك تك دوستان رو بدم . 

براي اون دوستهايي كه منفي شدن كه فقط چون همه صفحات رو با دقت نخوندم براي سارا جون و ساناز جون رو متوجه شدم خيلي ناراحت شدم ولي مطمئنم همگي جواب صبرتون رو ميگيريد . من و دخترم دعاگوي همه دوستان هستيم .

تا اونجا كه من فهميدم خيلي هم خبر مثبت داريم ، لاله جون ، ني ني تپل ، بان عزيز ، روشانيلو عزيز و بقيه دوستاني كه خبر مثبت شدنشون رو متوجه نشدم مبارك همتون باشه ، ان شا الله ٩ ماه بارداري راحتي داشته باشيد .

بقيه دوستان هم ان شا الله زود زود پايان انتظارتون برسه .

سال نو همگي هم پيشاپيش مبارك باشه ، اميدوارم سال ٩٧ براي همه پراز اتفاقهاي شيرين باشه ، من يك مدت به خاطر مشغولي زياد شايد نتونم زياد بيام اينجا ولي هر وقت بتونم ميام بهتون سر ميزنم ، منتظر خبرهاي خوش همگي هستم . 

ممنون بابت تبریکاتتون ، ممننون  ban'  , و niva,ninitopol'bn وهمه کسایی که تریک گفتین و الا ...

مبارک باشه عزیزم....دیگه وقتشه استرستو کم کنی و از بارداریت لذت ببری💟💟💟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

من امروز از دکتر پرسیدم تازه برا من مسافرت پنج ساعته هست گفت ایرادی نداره، 

من هم میتونم با ماشین برم هم با هواپما ولی مسافت با ماششبن زیاد میشه حدود ۸ ساعت ولی از تکونهای هواپ ...

هواپیما تکونش خطر نداره، فشار تو کابین خطر داره، دیدی موقع تیک اف گوشت میگیره برا همین فشار کابینه

هواپیما تکونش خطر نداره، فشار تو کابین خطر داره، دیدی موقع تیک اف گوشت میگیره برا همین فشار کابینه

اوکی ، بهش توجه نداشتم ، یعنی نمیدونستم یه همجین جریانیه هواپیما ،ممنون از راهنماییتون

همچنین از راهنمایی تمام دوستان