2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
آره بخدا رسما توو خونه حبسم .... شماها چیکار میکنین این ۲ هفته رو ؟ یعنی اونا که انتقال دارن کلا توو ...

من همش خونه بودم😩 

ولی دوبار رفتم رویان انگاری مسافرت رفتم حال و هوام عوص شد 😂😂😂

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بنظرتون تی اس اچ 2.4 خوبه؟رنجش بین 3. تا 5وخورده ای بود

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
جاریت چطوری فرشارو جابه جا میکنه؟ طبیعی مامان شده؟

آره عزیزم سومین بچشه اصلا ی کارایی میکنه آدم دهنش وامیمونه من تو دو روز دو تا پتو ب زور تونستم بشورم رفتم دیدم فقط تو یکی دو ساعت بیش از ده تا پتو شسته

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بدنا فرق داره دیگ خواهر شوهر من کلی کار می کنه مهمون داری خونش طبقه 4 بدون اسانسور هر روزم بیرون ماه 6دیگ 

امسال سال حامله شدن بود تو فامیل من و همسرم همه حامله شدن جز من😐😀

بدنا فرق داره دیگ خواهر شوهر من کلی کار می کنه مهمون داری خونش طبقه 4 بدون اسانسور هر روزم بیرون ماه ...

انشالله توبهترین زمان مامان میشی عزیزم💗💗💗💗

خداجونم شکرت       

این هر سالم عید زخم زبون میشنوم ک انشالله سال دیگ با بچت بیای( 9سال ازدواج کردم دیگ

)بچه بیار دیگ دادشم ی پسر بیشتر نداره ک نوه می خواد (عمو همسرم می گ ) هزار حرف دیگ خدا صبر بده به هممون 

این هر سالم عید زخم زبون میشنوم ک انشالله سال دیگ با بچت بیای 9سال ازدواج کردم دیگ بچه بیار دیگ داد ...

خب عزیزم چرا جوابشونو نمیدی؟

خب عزیزم چرا جوابشونو نمیدی؟

چ بگم اخه نمی خوام حساسیتمو بفهمن

فقط لبخند می زنم می گم انشالله میاریم

از تو داغون میشم

امسال دیگ خیلیا حرف زدن بهم از جمله مادر شوهرم منم گفتم دست من نیست دارم تلاشمو می کنم خدا نمی خواد