2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
آنا جانم ببخشید که اینجا مطرحش میکنم اما... از همه عزیزا و دوستایی که اینجا هستن،چه اونایی که باردا ...

عزیز دام این چه حرفیه خوب کاری کردی مطرح کردی.....

ماها در هر شرایطی باید کنار هم باشیم.....

عزیز دلم با تمام وجودم از خدا میخوام شفاشو بده به حرمت همون بچه یازده ماهش......

عزیز دلم امیدتونو از دست ندین میدونی که خدا بخواد هیچی غیر ممکن نیست......

خدایا همونطور که هر روز داریم ازت التماس میکنیم هیچ زن و مردی رو چشم انتظار بچه نذاری ازت التماس میکنیم هیچ فرزندیو از سایه پدر مادر محروم نکنی.....

ایشالله به زودی خبرای خوب بهمون بدی و مام با شادیت شاد بشیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون سلام من خيلي وقته نيومدم تو تاپيك خبر نداشتم باردار شدي مباركه عزيزم. طبيعي باردار شدي؟ اقدا ...

عزیزم فدات خوبی؟

منم خوبم.....

عزیزم یهویی بود اونم چه یهویی ای.....

خدا بازم من شرمنده مرامش کرد اما این دفعه دیگه خیلی شرمنده کرد.....

وروجکت خوبه ماشالله.....

ایشالله صحیح و سالم بغلش کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. تبریک فراوان به مامان های جدید. وای خدای من چی می بينم انا.... انا مهربون. دختر مهربون. ...

عزیزم میبینی؟

میبینی خدا باهام چیکار کرد؟؟؟

تا عمر دارم مدیونشم......

هنوزم باورم نشده.....

از وقتی دیدم قلبش میزنه فقط هی میگم خدایا از این قلب های یهویی قسمت همه دوستان بکن.....

اون روز به همسرم میگم برا منی که لحظه لحظش انتظار بود یهویی بری ببین بارداری و قلبشم تشکیل شده یعنی نهایت معجزه......

عزیزم برات همچین معجزه شیرینی رو آرزو میکنم......

خب دوستای عزیز  و مهربونم دیگه روز شمار ما هم به سر رسید و فردا همه چیز مشخص میشه امیدوارم با ح ...

عزیزم من بیصبرانه منتظر خبر خوشه هستم ....

قراره با همین فندقم برات قر ریز بریمممممم....

دخملمم که قر اساسی میده برات کیف کنی.....

سلام بچه ها من روز14 الان پاشدم برم نماز بخونم دستمال کشیدم لک قرمز دیدم. فکر کنم تموم شد همه چی ی ...

عزیز دلم بازم بعد این همه حرف در مورد لک و خونریزی میگی تمومه؟

چی تمومه عزیزم؟

فکرای خوب خوب بکن.....

ایشالله خیره.....

من 5:30 صبح شیاف گذاشتم امپول چ ساعتی بزنم آنا جون به نظرت؟ دیدم لک دارم مقعدی گذاشتم 

عزیزم دکتر بهت گفت آمپول بزنی؟

سر خود پروژسترونتو بیشتر نکن.....

شیاف داشتی الان آمپول اضافه کردی؟

نوشته روبروشورش در صورت لک یا خون ریزی شیاف قطع وروزی س تا امپول پروژسترون50یک جا تزریق شود من تا ل ...

عزیزم دقیق بگو چیا داشتی؟

یعنی چند تا شیاف داشتی؟یا چند تا آمپول؟

روال قبلتو بگو.....

شدت لک یا خونریزیتم بگو.....

آسپرین و انوکسان چی؟

آنا جون من روزی دوتا شیاف داشتم یه دونه 8/30صبح  یه دونه 8:30شب 400بود شیافم

واژینال گفت دکتر بزارم بهتره مگر شرایط خاص ک مقعدی بزارم

فقط اسید فولیک دارم و قرص تیرویید

اخه سری قبل لک دیدم روز 11تا اخرش لک داشتم بعد منفی شدم

تو برگه ای ک دکترم داده نوشته در صورت لک یا خون ریزی قبل ازمایش شیاف قطع و س تا امپول پروژسترون 50ی جا تزریق شود 

ولی من 5/30صبح ک پاشدم نماز بخونم از ترسم چون امپول نداشتم ی شیاف مقعدی گذاشتم از مقعد گذاشتم چون لک دارم

لکمم قرمز بود ابکی فقط رو دستمال موقع پاک کردن 

دیگ از ترسم دستشویی هم دارم بلند نشدم

حالا چ ساعتی امپولمو بزنم؟یعنی مثل سری قبل شد باز؟

من ذخیرم پایین سری قبل ی جنین گرید بی بود

ولی این سری دوتا گرید عالی بود دکترم خیلی راضی بود

الانم ی دونه جنین عالی دارم فریز 

یعنی باز از نو باید برم تخمک کشی با ی دونه ک سری قبل نشد

این سری هم ک معلوم نیست چی می خواد بشه