2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
میدونم خوشحاله، اما من نباید میگفتم، عذر وجدانی دارم شدید  

عزیزم نمیدونی با گفتنت چقدر روحیه گرفتیم واقعا ماها که منفی شدیم نیاز داریم به شنیدن خبر مثبت شدن شما عزیزان...ما هم روحیه میگیریم...من از اینکه یکی مثل خودم با شرایط من الان خوشحاله خیلی خیلی خوشحال میشم...پس عذاب وجدان نداشته باش مامان جون

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم نمیدونی با گفتنت چقدر روحیه گرفتیم واقعا ماها که منفی شدیم نیاز داریم به شنیدن خبر مثبت شدن شم ...

منم صد در صد با شما موافقم. نمیدونی تیکر بارداری بچه ها رو میبینم چه ذوقی میکنم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه دوستان عزیزم بخصوص آنا جون بخاطر تاپیک خوب و عالی که وقتی هزاران سوال و نا امیدی احاطه ...

ماری جون سلام عزیزم مبارکت باشه ب خوشی و سلامتی بزرگشون کنی ...عزیزم شما دوهفته زودتر زایمان داشتی؟

سلام به همه دوستان عزیزم بخصوص آنا جون بخاطر تاپیک خوب و عالی که وقتی هزاران سوال و نا امیدی احاطه ...

ماری جونمممممم  خداروشکررررررررر این لحظه ی شیرین رو تجربه کردی

قدم نو رسیده ها مبارک   

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
ماری جون سلام عزیزم مبارکت باشه ب خوشی و سلامتی بزرگشون کنی ...عزیزم شما دوهفته زودتر زایمان داشتی؟

عزیزم ممنونم من دوقلو باردار بودم و تو ۳۶هفته و سه روز زایمان کردم چون دوقلوها زودتر میرسن و باید بدنیا بیان

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
ماری جونمممممم  خداروشکررررررررر این لحظه ی شیرین رو تجربه کردی قدم نو رسیده ها مبارک   ...

سلاممممم افسوووون جونم خوبی چطوری خانمی چیکارا کردی انشالله به زودی قسمت خودت و بقیه منتظرا بشه انشالله🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘😘😘

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤