2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه ها من از بعد از ظهر درد پریود دارم
هر وقت احساس خیسی میکنم سریع چک میکنم
اما خدا رو شکر لک بینی نیست اصلا

پاهامم درد میکنه وحشتناک

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها من از بعد از ظهر درد پریود دارم هر وقت احساس خیسی میکنم سریع چک میکنم اما خدا رو شکر لک بین ...

منم مث شما درد پریود داشتم اما روز ده و یازدهم انتقالم بود  بعدش خوب شدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من از بعد از ظهر درد پریود دارم هر وقت احساس خیسی میکنم سریع چک میکنم اما خدا رو شکر لک بین ...

منم همینجورم ی دفعه تیرمیکشه ول میکنه هی خودموچک میکنم ول میکنه میگیره

من روزی دو بار دل درد و پادرد پریودی خیلی کوتاه میاد سراغم فقط همین 

امروز روز چهاردهم بود 

اصلا نمیدونم این بی علائمی خوبه یا نه

فقط میخوام روز آز برسه و راحت شم 😐

خداجونم شکرت       
پریا جان من چون از مهر ماه میخوردم ، دیگه دو ماه اخر دو تایی خوردم اما از همون اول دو تا کمه فکر کنم ...

لاله جان من فکر میکنم دکتر ها هم کاملا از نوع دارو و دوزش اطلاع دارن و با توجه به شرایط بیمار تعیین میکنن روزی چند تا.به دکترم اعتماد میکنم ایشالا که همین کافیه

بازم ممنون عزیزم که وقت گذاشتی و جوابمو دادی مامان لاله جون

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
لاله جون دیروز سونو واژینال شدم بنظرت ممکنه اگه یه ساک دیگه داخل لوله باشه خدای نکرده دیده نشه ؟

ارمغان جان با این تیتر بتا حتما خدایی نکرده اگه خارج رحمی باشه باید دیده بشه من خودم چون سر اون باردارییه ترس خارج رحمی داشتم و تیترم خیلی پایین بود دکترم گفت اگه بالای هزار و اینا بود دیده میشد 

نگران نباش عزیزم ولی حتما پیگیری کن.ایشالا که خیره

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بچه ها خارش شدید گرفتم .میخام بکنمش از بس خارش داره ومیسوزه .از داخل نه از بیرون . چکارکنم؟

وای منم فک کنم شب سه انتقالم خارش شدیدنصف شب گرفتم شلوارمودرآوردم پماد ان ان زدم تاصبح نخوابیدم

بستگی به مهارت سونو گرافت داره عزیزم دکترت کیه فدات شم؟کی سونو کرد؟

دکترم زهرا حیدر خیلی بادقت سونو کرد و کلا واسه هر مریض ۱۰ دقیقه وقت میزاره بیمار یکی یکی ویزیت میکنه