2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
بچه ها پنجشنبه بتام ۹۵ بود الان شده ۱۲۳...رشد نکرده 😭😭

چرا اینقدر کم.48ساعت دیگه باز تکرار کن خواهری انشالله هرچی خیره پیش بیاد برات.هردوتا رو تویه ی آزمایشگاه دادی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها پنجشنبه بتام ۹۵ بود الان شده ۱۲۳...رشد نکرده 😭😭

عزیزم ثمین راس میگه ببین بتای بعدیت چند میشه.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی از دوستان درخواست کرده بودند که مکمل جهت اقایان معرفی کنم مکمل فرتیل اید جهت افزایش تعداد و حرکت اسپرم

موجود در داروخانه مرکز درمان ناباروری قم(فارابی)

مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

✅ نام‌گذاری ماه‌های حاملگی بر اساس رشد دستگاه های بدن

1- ماه اول : ماه قلب است.

چون در چهار هفته اول زندگی #جنین قلب فعالیت خود را آغاز می‌کند.

2- ماه دوم : ماه چهره خوب است.

در آغاز ماه دوم اعضای بدن به‌صورت جوانه‌هایی ظاهر می‌شوند. چهره نیز به‌تدریج مشخص می‌شود و در آن حفره‌هایی برای دو چشم، دو گوش، بینی و دهان به وجود می‌آید.

3- ماه سوم : ماه تارهای صوتی است.

در این ماه تارهای صوتی به وجود می‌آیند

4- ماه چهارم : ماه رویش مو است.

کرک نازکی سراپای بدن جنین را می‌پوشاند و نخستین تارهای مو روی سر جنین نمایان می‌شود.

5- ماه پنجم : ماه حرکت است.

در ابتدایی این ماه، جنین درون رحم حرکت می‌کند. علاوه پرحرکت ظاهری، انگشتان  را نیز حرکت می‌دهد. در این ماه جنین صداهای بلند را شنیده واکنش نشان می‌دهد.

6- ماه ششم : ماه عضلات است.

جنین دست‌ها را رو سینه می‌گذارد و زانوها را روی شکم خم می‌کند.

7- ماه هفتم : ماه اعصاب است.

در این ماه مراکز عصبی مختلفی رشد می‌کنند.

8- ماه هشتم : ماه زیبایی است.

چربی  پوست موجب می‌شود چین‌وچروک‌ها از بین بروند. کرک‌های اولیه کم‌ و بیش زایل می‌گردند و جنین شکل زیبایی یک کودک آدمی را به دست می‌آورد.

9- ماه نهم : ماه تولد است.

پوست بدن، رنگ سفید مایل به سرخی پیدا می‌کند. غدد چربی در سراسر پوست به وجود می‌آیند. که در اواخر ماه جنین با شروع شدن درد زایمان مادر که نشانه تولد نوزاد هست متولد می‌شود..

@nabarvarijahaddaneshgahiqom

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام به همه. آنا جانم بهتری عزیزم؟

سلام عزیزم نسبت به دیروز بهترم تومل به خدا ایشالله امروزم یه خبر خوش بشنوم بازم خیالم راحتتر بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آتريسا جان ، خدا رو شكر كه دوباره اومدي و بهمون سر زدي ، عزيزم فكر بدي هم نيست كه اين بار بري ي ...

سلام به روی ماه مامان گل مون..نمیدونید چقد ذوق دارم به روز شمار تیکر بارداری تون که نگاه میندازم..فکر کنم کمتر از دو هفته به در آغوش کشیدن ثمره عشق تون باقیمونده. روزهای خوب و همراه با سلامتی رو واستون آرزو میکنم🌼🌹🌸

من 5 سال خط به خط مطالب مرتبط با مشکلم رو مطالعه کردم به این امید که بتونم راهکار تازه ای رو پیدا کنم..اما الان دیگه بعد 5 تا انتقال منفی و اون همه سختی و جراحی و...به این نتیجه رسیدم که کلا از هر چیزی که ذهنمو گره میزنه به موضوع بچه کناره بگیرم..اول از همه اتاق و وسایل و عروسک و..رو پاکسازی کردم😊و خیلی احساس بهتری دارم..میخوام زندگیه جدیدی رو شروع کنم نهایتا یکی دو بار دیگه بتونم ادامه بدم چون از عوارض دارو و ..شدیدا واهمه دارم..از سال 94 تا الان یه پشت درگیر جراحی و انتقالهای بی سرانجام شدم و روح و جسمم آزرده شد..دلم میخواد مثل گذشته شاد و سرزنده باشم

خلاصه که سلامتی و خوشبختی همیشه در اولویته و خوشبختیم رو نمیخوام با بچه تکمیل کنم اگه اومد خوش اومد اگه نه باید یاد بگیرم که در هر صورت شاد باشم و جور تاره ای زندگی کنم..امیدوارم بتونم از عهده اش بر بیام..ممنون میشم واسم دعا کنید و از خدا میخوام بتونم مثل قبل همچنان سازنده باشم و با روحیه ای قوی تر...

همه تون رو دوست دارم و براتون روزهای سرشار از سلامتی خوشبختی و موفقیت آرزو میکنم🌷🌸🌹🌼امیدوارم به همه ی خواسته های خوبتون برسید...آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
خیلی از دوستان درخواست کرده بودند که مکمل جهت اقایان معرفی کنم مکمل فرتیل اید جهت افزایش تعداد و حرک ...

سلام لی لا جون، خوبی عزیزم؟

چه خبر، کارت به کجا رسید ؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕

طبع بدن خود را بدانیم

یکی از مهم ترین عوامل  سلامتی

انسان، شناخت و داشتن اطلاعات در مورد طبیعت (طبع )بدن است

نشانه های طبع ها

گرم_و_خشک( صفرا)

مزه دهان تلخ.رنگ زبان زرد.تشنگی.زبری پوست.زردی چشم.کدری ادرار.عصبی شدن.سیاهی رفتن چشم.سرگیجه.گرمی بدن .دیدن خوابهای بد.یبوست.تندخویی.بهانه جویی

طبع_گرم_و_تر( دم)

مزه دهان شیرین.رنگ زبان قرمز.لزج بودن اب دهان.خارش بدن.بروز جوش در بدن.سنگینی سر.خمیازه کشیدن.چرت زدن.

طبع_سرد_و_تر .( بلغم)

مزه دهان ترش.رنگ زبان سفید.سردی پوست.دیر هضم شدن غذا.میل به خواب زیاد.جاری شدن اب از دهان.رقیق بودن اب بینی.درد کمر.دردبدن.درد پاها.ضعف بینایی.تپش قلب.تولید کرم در انتهای روده بزرگ. حجم زیاد ادرار

طبع_سرد_و_خشک( سودا

مزه دهان شور.لاغری.پژمردگی.رنگ زبان سیاه.خستگی.افسردگی.خودخوری.سوزش هنگام بول کردن.رنگ تیره ادرار.بوی بد دهان.تاریکی چشم.سوزش معده.فکر زیاد.خواب اشفته.دلتنگی.بی قراری.مشکلات عصبی.رنگ تیره مدفوع

عزیزم پودرپروتیین ازداروخونه بگیرخیلی خوبه،من ۴بارپانکچرشدم هر۴بارم هایپرشدم بارآخر نفسم بالا نمیومد ...

پودرپروتیین داده هر٨ساعت بخورم ولی من حقم میگیره بخورم بدم اومده....مرسی عزیزم بابا راهنمایی....ببخشید دسشویی ک میرم حالم خوب میشه دیشبم شرم ک زدم همش دسشویی بودم و حالم بهترشد 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
عزیزم تنها راهش همون رعایت رژیمته...... آب زیاد بخور..... گوشت و مرغ و ماهی...... پودر پروتئین... ...

مرسی عزیزم راهنمایی خوبی بود ....

حتما انجام میدم 

اره دوتا پروژسترون ک دوشب پشت هم زدم و دیشب اخرش بود ......شاید بخاد پریودبشم چ بدونم 

راستی زنگیدم ابان نگفت چن تا جنین شده 

گفت ج نمیدیم پشت تلفن 

بلاخره اونی ک باید میاد و...