2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
آناجان آمپول تكميل ريه براي بچه شما زدي؟چه هفته اي ؟ 

بله عزیزم من هفته ۲۹ فکر کنم زدم....

۶ تا بتامتازون هر ۲۴ ساعت سه تا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم روال جدیدش چون ممکنه به کم نظم پریودت به هم ریخته باشه باید ببینی کی به کی پریود میشی اماتوصیه ...

نه عزیز نمیخوام میکرو کنم. 

خدابخواد میخوام برم کربلا میخوام اونجا پریود نباشم اگر لازم باشه قرص بخورم که نیاد ...

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون بچه ها تو رو خدا بیاید مشورت می خام خیلی برام مهمه چون جز شما کسی حالمو درک نمی کنه .کسی کمکم نمی کنه

روز پنج شنبه عمل پانکچر دارم .دکتر گفته انشالله سه روز بعدش انتقالت انجام می شه الانم قرص اکوئین هم می خورم . اگه یادتون باشه اینا برام ازمایش پروژسترون هم نمی نویسن. البته من روز انتقال فرداش مجبورم برم سرکار چون اخر سال هست و کارا  هم زیادو البته پله های زیاد .21 بهمن هیسترو سکوپی کردم و خراش رحم برام انجام شد .اینا رو می گم که کامل در جریان باشید.

اما پریشب همسرم تشنج کرد خیلی حال بدی داشتم فقط جیغ می زدم و گریه می کردم چون واقعا با صحنه خیلی دلخراشی مواجه شدم هنوزم حالم خیلی بده باور کنید انگار تو این دنیا نیستم اون صحنه و اون لحظه اصلا از ذهنم بیرون نمیره . حالا شما بگید با این شرایط من انتقال بدم یا نه. از طرفی هیسترو و خراش انجام شده  از طرف دیگه من سه بار انتقال جنین فریز داشتم و تا حالا فرش انتقال ندادم . بچه ها کمکم کنید چه کاری چه راهی درسته .ممنون تک تکتون هستم

یا امام رضا
خدارو شکر ایشالله که جواب بگیری..... ایشاللع طبیعی جواب میگیری..... اثرات پرد حالا حالا تو بدنت هس ...

جدی اثرش میمونه؟من همش نگرانم چرا گفت قطع کن .گفت یکسال طبیعی اقدام کن.گفتم ایمنیم بالا باشه که باردار نمیشم گفت برو اقدام کن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
الانم در حد غذا داغ کردن و دستشویی رفتن پا میشم ی قدمی هم می زنم تو خونه کار اصلا نمی کنم

از روز انتقال باید بشماریم بعدبریم آز

من روز 16هست انتقالم باید چندم برم آز؟

ببخشید شما دسشویی فرنگی میرید؟

نه عزیز نمیخوام میکرو کنم.  خدابخواد میخوام برم کربلا میخوام اونجا پریود نباشم اگر لازم باشه ق ...

به سلامتی.....

عزیزم پیشاپیش زیارتت قبول.....

ایشالله با یه سوقاتی بینظیر برگردی.....

عزیزم والا اینطوری باشه نمیشه گفت چون ممکنه جابجا بشه پریت.....

زنگ بزن ببین دکترت صلاح میدونه ال دی بخوری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از روز انتقال باید بشماریم بعدبریم آز من روز 16هست انتقالم باید چندم برم آز؟ ببخشید شما دسشویی فرن ...

بچه ها معمولا روز شونزدهم انتقالشون یعنی شونزده روز بعد از روز انتقال میرن آز میدن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آنا جون بچه ها تو رو خدا بیاید مشورت می خام خیلی برام مهمه چون جز شما کسی حالمو درک نمی کنه .کسی کمک ...

عزیزم سر کار رفتن بعد از میکرو مشکلی نداره بستگی داره کارت چی باشه اگه فقط میشینی ک مشکلی نیس بنظر من انتقال بده خدا بخواد میگیره برا شوهرتم واقعا درکت میکنم چون من اولین روز بعد عروسیم داشتم جارو میزدم یهو ی حسی گف همسرم داره صدام میزنه رفتم تو حیاط دیدم شوهرم غرق خون افتاده زمین سرش شکسته بود بار اولم بود خون میدیدم تا چند دیقه فقط نگاش میکردم هنوزم ک هنوزه خاطرش تو ذهنمه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آنا جون بچه ها تو رو خدا بیاید مشورت می خام خیلی برام مهمه چون جز شما کسی حالمو درک نمی کنه .کسی کمک ...

عزیزم میفهمت......

شرایط سختی داری.....

خدا همسرتو برات حفظ کنه و ایشالله حالش خوب خوب بشه و دیگه همچین چیزیو تجربه نکنی......

عزیزم والا یه کم شرایط پر استرسی داری اما اینو بگم بودن دوستانی که شرایط سختتری داشتن اما + شدن.....

اگه تاپیک قبل رو خونده بودی یادت میومد یکی از دوستان روز دوم انتقالش یکی از عزیزاشو از دست داد و تو بدترین شرایط انتقالشو گذروند و در کمال ناامیدی آز داد و + شد......

یادمه میگفت حتی برا مراسم مجبور شده بود یه گوسفند کاملو تمیز کنه و همش تو مراسم و مهمون داری بوده.....

پس بخواد بگیره به پله و استراحت داشتن و نداشتن و این چیزا نیست......

اگه بدنت سالم باشه و جنینم سالم حتما میگیره.....

از روز انتقال باید بشماریم بعدبریم آز من روز 16هست انتقالم باید چندم برم آز؟ ببخشید شما دسشویی فرن ...

البته فک کنم بستگی داره جنینت چند روزه بوده

آنا جون بعد از انتقال جنین دارو هم میدن که احتمال لانه گزینی جنین بالا بره؟؟بجز پروژسترون .

عزیزم بستگی به شرایطت و روال کار دکترتم داره.....

من چون مشکل ایمنی انعقادی داشتم داروهای زیادی داشتم علاوه بر داروهای روتین.....