2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
من پارسال ماه پنجم اقدام بودن واسه بارداری دکترم گفت مختصر تنبلی تخمدان داری 5 تا کلومیفن بهم داد هم ...

خیلی متاسفم عزیزم
واقعا درد ناکه
این جور سهل انگاری ها واقعا غیر قابل بخشش هست

امیدوارم خداوند به زودی فرشته ی کوچیک دیگه ای به جای قبلی برات بفرسته عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به همگی بچه ها من فردا آزمایش دارم 5 امین انتقالمه محتاج دعاتون هستم.... خیلی استرس دارم

عزیزم ان شاء ا... فردا روزیه که سختی هات به پایان رسیده و منبعد فقط قراره لذت مادر بودن رو ببری 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلینیک ناباروری شوهرم ازمایش داده  خاستم ببینم عددش خوبه ؟؟ بعد فقط نوشتع به انگلیسی مورفولوژ ...

عزیزم خوب مثلا طبق مرکز ناباروری ابن سینا بالای ۴ نرماله اما خوب منطق میگه برا طبیعی خیلی بالاتر باید باشه تا بشه رو نتیجه در کوتاهترین زمان حساب کرد هر چه درصد پایینتر بیاد شانس میاد پایین و زمان انتطار بالا میره.....

ضمنا کنار مورفو دی اف آیم نقش موثری داره اگه هم مورفو پایبن باشه هم دی اف آی بالا دیگه شانس خیلی پایینتر میاد.....

اما خوب کم نبودن دوستانیکه با مورفی پایین مثلا یک درصد طبیعی باردار شدن اما خوب برا همچین اتفاقی باید منتظر معجزه شد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها کسی بوده قبل انتقال سرم ivig گرفته باسه و بیمه تایید کزده باشه؟؟؟؟‌لطفا بگید  انا ...

رز جون من یکی رو میشناسم که محبور شد برای گرفتن تاییدیه سرمش این کارو کنه: یکی از دوستانش که باردار بود به اسم ایشون رفت آز داد و بعد دوستم برد برای گرفتن تاییدیه

البته من نه رد میکنم این کار رو و نه تایید میکنم
به عقاید خودت بستگی داره

البته واقعا گاهی کاری میکنن ادم مجبور میشه کارش رو از راه دروغ پیش ببره
مثلا من خودم فردا مجبورم به دکترم یه چیزایی رو دروغ بگم تا بتونم کارم رو طبق اون چیزایی که دکتر امروزم گفت پیش ببرم

در مورد انتقال دادن و اینکه اندو رو چک نمیکنه منم همین فکر رو میکنم یعنی از قبل تصمیمش رو گرفته احت ...

اتفاقا منم میخواستم بگم اندازه بگیری حتی قبل پانکچرم یادت باشه اندازه بگیرن اینطوری آمار تخمکاتم دستت میاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه .من روز 8 از سیکل ای اف هستم. چند روز قبل از گرفتن  نمونه اسپرم باید تخلیه شده باشه ...

بهترین حالت ۲-۳ روز قبلشه نهایت پنج روز......

البته اگه احیانا بیشتر شد با دوبار نمونه گیری روز پانکچر میشه نمونه بهتری گرفت.....

عزیزم خوب مثلا طبق مرکز ناباروری ابن سینا بالای ۴ نرماله اما خوب منطق میگه برا طبیعی خیلی بالاتر بای ...

مرسی انا جون...

الان نگاه کردم نرمالش زده باید بیشتر ۲۰باشه شوهرم ۲۳ هست.

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.
بهترین حالت ۲-۳ روز قبلشه نهایت پنج روز...... البته اگه احیانا بیشتر شد با دوبار نمونه گیری روز پان ...

ممنون عزیزم . دکترم چیزی بهم نگفت. فقط امروز سونو کرد . گفت رحم 7 که خوبه و فولیکول 11. نگفت چندتا فولیکول دارم و فلان . از روز 8 معلومه چند تا تخمک دارم؟ و اینکه روز پانکچر چیه اصلا؟  برای تغذیه تو این مدت باید چی بخورم؟ سوالهام زیاده و وقت خوندن تمام پست ها رو ندارم تا جواب رو پیدا کنم شرمنده

من شک ندارم به تمام آرزوهام میرسم.
خوبی لاله جون.ناراحت شدم برات عزیزم.....لاله جون چرا انقدر از دکترت ناراضی عوض نمیکنی....البته میدون ...

میدونم پریا جان
خودم همیشه معتقدم که دکتر خیلی موثره
ولی متاسفانه دلیلم مساله ی مالیش هست
شوهرم بعد از عید عمل داره ، بیمه ایران هم امسال بازی در اورده سقف تعرفه هامون رو کم کرده برای همین بیشتر فکرمون رو عمل قلب شوهرم هست و میخوام پولمون رو برا اون کار نگه داریم
برای همین مجبوریم یه جای دولتی پانکچر کنم که هزینه اش خیلی نشه
البته هزینه سونو و ویزیت و داروها که همونه ، حتی بیشتر هم هست، چون دکتر خودم کسی که تو سیکل بود فقط بار اول هزینه ویزیت و سونو میگرفت، بقیه رو تا اخر سیکل فقط هزینه ی سونو !!
میفهمم وقتی میگی ارامش بیمار ناشی از آرامش دکتره یعنی چی، چون دقیقا خودم با دکتر قبلم همین حسو داشتم

علی تازه متوجه شده
میگه تازه میفهمم دکتر قبلت چقدر عالی بوده
وقتی از مطبش میومدی بیرون چشات برق میزد و سرشار از انرژی بودی
اما اینجا میای بیرون داغون و افسرده ای

متاسفانه دکتر منم مثل دکتر قبلی شما همه این ایرادایی که گفتی داره اما خب چاره ندارم

شرمنده که با غر زدن هام اعصاب شماها هم به هم میریزم

اتفاقا منم میخواستم بگم اندازه بگیری حتی قبل پانکچرم یادت باشه اندازه بگیرن اینطوری آمار تخمکاتم دست ...

گرفتن انا جون
فردا هم گفتن باز باید بگیرن دوباره

رز جان من 2هفته پیش سرم آی.وی.آی.جی رو گرفتم ولی مامور بیمه تایید نکرد دونه ای 761 هزار تومن

ای وای از کجا پولش بیارم 

چن تا خریدی؟؟؟؟‌چرا تایید نمیکنن اخه

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
من چهار شنبه احتمالا پانکچر میشم راجع به سرم چه اطلاعاتی میخوای ؟ هر دارویی  بسته به عدد ذخی ...

درمورد اینک سرم با بیمه بگیرم ؟؟؟؟‌چکارکنم ؟؟؟‌خعلی گرون میشه 

مجبور شدم رز چون قرار قلب شوهرم رو عمل کنیم ، نمیتونستیم این بار هم برای میکرو مثل سری قبل اون قدر ...

وای عزیزم خدا کمکت کنه فقط 

سلامتی ب همسرت بده و عملش خوب پیش بره

ی عالمه جنین خوب تشکیل ومامان شی 

خب بچه ها  امشب شکر خدا بعد از تقریبا دو ماه پر استرس حالم خوبه
امروز رفتم پیش دکتری که قرار بود درکنار دکتر سیکلم برم باهاش ویزیت بشم

فکر نمیکردم قبول کنه سونو کنه یا نظر بده در مورد سیکلی که دست دکتر دیگه ای هست
اما در کمال ارامش به حرفام گوش داد و خیلی راحت قبول کرد سونو کنه
حتی هزینه ی سونو هم نگرفت!! با اینکه هیچ وظیفه ای نسبت به من نداره !!
60 تومن هزینه ی سونو برای من هیچی نیست ، بیمه تکمیلی هم میده هزینه سونو رو ، اما کارش برام ارزشمنده اونم خیلی زیاد .

در مورد دوز اولیه ی داروهام بهش گفتم، گفت زیاد بوده ، کار خوبی کردی اصرار کردی مریونال رو حذف کنه
در مورد اینکه دوز دارو رو الان کم کرده هم گفتم، گفت نه همون 150 رو بزن نباید کم بشه چون فولی های ریز تری که داری رشد نمیکنه
در مورد اینکه بهتر نیست مریونال داشته باشم این دو روز اخر رو پرسیدم گفت چرا بهتره مریونال باشه چون رو کیفیت تخمک و رشد بهتر و بلوغ نهایی کمک میکنه . قرار شد فردا به یه ترفندی کاری کنم که برام مریونال بنویسه . امشبم چون 150 واحدی تزریق کردم مجبورم فردا بگم یه دونه امپول شکست دوباره برام بنویس . هر کاری هم میکنم نمیشکنه لعنتی !!

در مورد اسپرین پرسیدم گفت بخور چون هایپر هستی بهتره داشته باشی
در مورد هپارین هم پرسیدم گفت بهتره داشته باشی، گفتم اگه خودش تجویز نکرد خودم بخرم بزنم؟ ؟ گفت خودت بخر و بزن مشکلی نداره
(بچه ها داخل پرانتز بگم که دکتر گفت هپارین هیچ عارضه نداره مگر برای کسی که هموفیلی باشه یا مشکلات خاص داشته باشه . گفت هپارین فقط مانع از انعقاد خون میشه و رو غلظت خون تاثیر چندانی نداره و خطرات اسپرین رو نداره اصلا)

در مورد زمان پانکچرم پرسیدم، که ایا چهار شنبه زود نیست؟ گفت اگه 150 واحدی بزنی زود نیست اما با دوز 75 معلوم نبود چند تا از این فولی های ریز بزرگ میشدن .

در مورد انتقال هم گفت مشکلی برای انتقال نداری ، وضعیت تخمدانت مثل سری قبل حاد نیست اما از امشب سفیده تخم مرغ روزی 3 تا رو بخور حتما
که گفتم از روز دوم تزریق امپولم دارم میخورم

در نهایت بهم کلی امید و انرژی داد  مخصوصا که گفت با توجه به اس دی اف ای که خوبه نتیجه اش ، احتمال اینکه این سری جنین هاتون نرمال باشن و گریدشون عالی تر از سری قبل باشه خیلی زیاده

بچه ها واقعا از استرس 100 درصد منو رسوند به ارامش کامل
خداوند براش بهترین ها رو بخواد