2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهييييييي، چقدر سخته نه ماه انتظار بكشي و آغوشت خالي بمونه، فك ميكنم زودتر ار شش ماه نبايد اقدام كر ...

انشالله عزیزم. این روزا اصلا تموم نمیشه دارم میمیرم ولی نمیتونم کاری بکنم خیلی سخته

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
سلام دوستاي عزيزمم من ديروز رفتم جوجه هامو اوردم خونه انقدددد حس خوبي دارم ارامش گرفتم اومدن پي ...

به سلامتی افسون جان
ان شاء ا... این ارامش نه ماهه خواهد بود

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون چقدر خوبه كه شما انقدر اطلاعات دارويي دارين، من هربار مجسمه وار ميرم دكتر و برميگردم واقعا ...

سوگل جان به خوب کسی سپردی
ان شاء ا... بهترین ها رو برات میخواد و بهش میرسی
فردا خوش خبر باشی عزیزم
منم فردا سونو دارم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستای گلم یه چیزی یادم افتاد..... ببینین من به ندرت دیدم دکتری شماره موبایلشو در اختیار بیماراش بد ...

واقعا به نکته ی خوبی اشاره کردی انا جون
متاسفانه همون بیمارایی که زبون ندارن از حق خودشون در برابر دکتری که کم کاری میکنه دفاع کنن، در برابر دکترایی که با جون و دل کار میکنن خیلی پر توقع میشن ، کلا ما ادمای عجیبی هستیم !!
انگار تلافی یه عده رو سر یه عده دیگه در میاریم

مرسی آنای مهربونم که همیشه قوت قلبی خدا خودش بهم رحم کنه .... دیگه خسته شدم

امیدوارم بیای با خبر خوش عزیزم.امشب برات کلی انرژی مثبت میفرستم...

در ضمن اسمت یکی از اسمهای لیست اسم نی نی منه💞💞💞

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام به همه. ببخشید یک سوال دارم. اگر یک بسته ی ۶ تایی جنین فریز داشته باشیم. و موقع انتقال همشون خ ...

بله بعضی جاها این کارو میکنن

بچه ها جواب ازمايش دريادل چي شد ؟؟  چند صفحه عقب رفتم نديدم فقط براي پريا خيلييي ناراحتم😢

عزیزم....امیدوارم بهترین برات پیش بیاد و نی نی ها نه ماه تموم بچسبن به دل مامانیشون

خبر مثبت شدن شماها دل ما رو خیلی شاد میکنه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
اره منم همین میگم  کی پانکچرمیشی؟؟؟؟ ‌راستی من دوتا گونادوپین میزنم هرروز بنطرت خوبه؟؟؟؟ ‌را ...

من چهار شنبه احتمالا پانکچر میشم

راجع به سرم چه اطلاعاتی میخوای ؟

هر دارویی  بسته به عدد ذخیره بیمار و اینکه بدن بیمار چطور پاسخ میده به اون دارو ، ممکنه اثرش برای هر کسی با یه فرد دیگه فرق کنه

لاله جون ناراحت شدم بخدا چقدرسهل انگار اخه چرا این دکترانتخاب کردی 

مجبور شدم رز
چون قرار قلب شوهرم رو عمل کنیم ، نمیتونستیم این بار هم برای میکرو مثل سری قبل اون قدر هزینه کنیم
مجبور شدم دکتری رو انتخاب کنم که تو مرکز دولتی پانکچر انجام میده

سلام بچه ها  لاله جون عزیزم انقد استرس برات سمه  البته خودم یه جورایی بدتر از شما هستم ...

به سلامتی عزیزم
ان شاء ا... بهترین نتیجه رو میگیری عزیزم

فدات شم امروز رفتم با دکتر دیگه ای که تو مرکز قبلم کار میکنه ویزیت شدم
شکر خدا الان ارامش دارم