2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045702 بازدید | 684479 پست

با سلام آنای عزیز یه سوال داشتم ، اگه به جای ۲ پودر و یع آب مریونال ،۲ پودر و ۲ آب بزنیم چی میشه ؟ من حواسن نبود ۲ روز اینحوری تزریق کردم، یعنی پرستار نپرسید منم اصلا حپاسم نبود

بعد آمپول گنادوپین چه فرقی با‌گونال اف داره ؟ گنادوپین را به چه کسایی میدن ، گونال اف را به چه کسایی ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولش ازت ممنونم بخاطر اطلاعاتت ، بعدش یع انتقاد داشتم ازت ، من حدود ۲ سال بیشتر میشه که تایپیکتو دنبال نیکنم ، احساس میکنم هدف شما از بردن اسم دمترتون فقط تبلیغ اون هستش ، چون من قبلا یه بار پیشش رفتم ، اصلا دکتر با وجدانی نیست و فوق تخصص نازایی هم نیست ، ویزیت یه فوق تخصص نازایی همراه با سونو توو تهران ۹۰ تومنه ولی ایشون ۱۵۰ میگیره و اصلا هم از لحاظ مادی به فکر بیمارش نیست ، به حای اینکه اول بفرسته سونو هیسترو ببینه طرف مشکلی داره یا نه ، یه راست میفرسته عمل هیستروسکوپی تا پول بیشتری بگیره ، من همون یه جلسه که رفتم پیشش اصلا ازش رضایت نداشتم ، حالا کاری نداریم شما باهاش قرارداد داری یا نه ،، و پیش ایشون به لطف خدا نتیجه گرفتی ولی این خانم اونهمه هم که فکر میگین نیست ، فقط الکی زیاد تبلیغ شده ،، و کالبه که مطب اون آقای دکتری هم که اسمشو میبرین چندتا در اونورتر هستش ،،، قصدم ناراحت کردن هیچ کس نیست ،،‌ ولی واقعا دکتری در حد تبلیغش نیست

با سلام آنای عزیز یه سوال داشتم ، اگه به جای ۲ پودر و یع آب مریونال ،۲ پودر و ۲ آب بزنیم چی میشه ؟ م ...

عزیزم عیبی نداره اما دفعه بعد درست بزن تعداد پودر و آب رو.....

برا فرق گونادوپین و گونالم اطلاعات دقیقی ندارم.....

لاله جون بهتر میتونه کمکت کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه سوال دیگه هم داشتم ، عمل هیستروسکوپی و خراش رحم را پولشو بیمه میده ؟ چی باید نوشته بشه تا بیمه پو ...

عزیزم والاهیسترو رو باید ببینی اصلا قبول میکنه بیمت؟

برا ما لاپرا و هیسترو جزء ناباروریها بودن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اولش ازت ممنونم بخاطر اطلاعاتت ، بعدش یع انتقاد داشتم ازت ، من حدود ۲ سال بیشتر میشه که تایپیکتو دنب ...

عزیزم مخاطبت منم؟

متوجه نشدم عزیزم....

آنا جون ثمین باید سرم آی وی آی جی میزد??

من تو انتقال سومم 3 تا سرم زدم که منفی شدم

و انتقال چهارمم سرم نداشتم

الان که دفعه پنجمه یه دونه سرم داشتم روز قبل از انتقال نه 3 تا؟؟؟؟؟

یه دونه کم نیست 

دوستای گلم تورو خدا یکی منو از هپروت در بیاره یعنی روشانیلو جون مخاطبش من بودم؟

باورم نمیشه همش میگم مگه ممکنه؟

هنوز نتونستم پستشو هضم کنم!!!!!

یعنی من با دکترم قراداد بستم تبلیغش کنم؟؟؟

اگه اینطوره قرادادمو فسخ کنم!!!!!!!!!!

دردم دو طرف شکم هست ی دردی مثل پری هست میگیره بعد ول میکنه اگه تا فردا دردم بیشتر نشد میرم آز میدم

شراره جان مگه دکتر نگفته بود داروهات رو قطع کنی؟
خب دردت میتونه به خاطر این باشه که داری پریود میشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستای گلم تورو خدا یکی منو از هپروت در بیاره یعنی روشانیلو جون مخاطبش من بودم؟ باورم نمیشه همش میگ ...

آنا جون واقعا من هم توي شوك هستم هنوز از پست ايشون ، من خودم به شخصه شاهد بودم شما هر وقت هم كسي از دوستان در مورد دكتر يا مركزي ازتون ميپرسه اصلا فقط اسم دكتر خودتون رو نميارين و اسم چند تا دكتر و مركز رو پيشنهاد ميدين ، نميدونم والله واقعا منظور ايشون چي بود . 🤔🤔🤔🤔

یه سوال دیگه هم داشتم ، عمل هیستروسکوپی و خراش رحم را پولشو بیمه میده ؟ چی باید نوشته بشه تا بیمه پو ...

اره عزیزم بیمه میده
جزو مراقبت های یک روزه اس
تو برگه باید نوشته بشه هیستروسکوپی و کورتاژ تشخیصی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

آنا جون حتما سوءتفاهمی پیش اومده

تو این تاپیک جهت بررسی و نوشتن آزهای ایمنی و انعقادی و... رزاقی و طرازی رو معرفی کردن

من خودم 2 بار با طرازی میکرو کردم هر کاری ام تونست برام انجام داد ولی منفی شدم و خدا نخواست

آنا جون واقعا من هم توي شوك هستم هنوز از پست ايشون ، من خودم به شخصه شاهد بودم شما هر وقت هم كسي از ...

به خدا فقط شانس آوردم همسرم حمونه......

اشک چشام بند نمیاد......

من کی تبلیغشو کردم اونم منی که حتی هیسترو و لاپرامو باهاش انجام ندادمو رفتم پیش اهلش......

مامان سبحان به خدا دارم به شبهایی که بیخوابی کشیدم فکر میکنم و گریه میکنم.......

فقط خدا کنه همسرم لفتش بده......

دوستای گلم تورو خدا یکی منو از هپروت در بیاره یعنی روشانیلو جون مخاطبش من بودم؟ باورم نمیشه همش میگ ...

انا جون راستش من خودم این چند وقت که از دکتر ظه یری بد میگفتم و از محاسن دکتر قبلم میگفتم میترسیدم همچین حرفی برام در بیاد
اما انگار این مساله دامن شما رو گرفت 😕😕😕😕😕

به خدا فقط شانس آوردم همسرم حمونه...... اشک چشام بند نمیاد...... من کی تبلیغشو کردم اونم منی که حت ...

عزيزم خودت رو ناراحت نكن ، واقعا نميدونم چرا دل شكستن اين قدر راحت شده برامون ، خدا براي همه گناهانمون امكان بخشش گذاشته به غير از حق الناس ولي واقعا هر چي فكر ميكنم نميفهمم چرا اين قدر حق الناس زياد شده كه مطمئنم دليل بيشتر مشكلاتمون هم همينه ، اصلا بهش فكر نكن هر آدمي خودش از همه بهتر ميدونه چي هست و كي هست و خداي بزرگي هم داريم كه همه كارهاي ما رو ميبينه ، ديگه نميدونم واقعا چرا خودمون شديم قاضي همديگه .