2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045769 بازدید | 684483 پست
انا جان دکتر ترکیه برام نوشته اگر ذخیره تخمک شما ناکافی باشد یعنی به اصطلاح خودشون کالیتلی نباشه ادا ...

خوب این که درسته اگه کیفیت تخمک پایین باشه تو رشد جنین تاثیر داره اما فکر کنم اگه مشکل از کیفیت تخمک بود خیلی زودتر از این حرفها باید متوقف میشد رشدش بازم تا بررسی نشه نمیشه چیزی گفت.....

ثمین جون میدونم سخته ولی نهایت سعیتو بکن جنینو بفرستی پاتالوژی.....

چون خیلی میتونه کمکت کنه یعنی اگه پاتالوژی بگه جنین سالم بوده یعنی دیگه معلوم میشه شرایط محیطی مانع رشد بوده......

این خیلی میتونه بهت کمک کنه تا بفهمی علت توقف رشد چی بوده!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم جنینم رشد نکرد دکتر تا شنبه وقت داد اگر سقط نشد باید برم کورتاژ

ثمین جون اصلا نمیدونم چی باید بگم عزیز دلمممم، از خدا میخوام خودش به دلت نگاه کنه و ...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه مشکلم چیه لاله؟ازمایش ژنتیکم دادم خوب بود آخه دردم چیه

مگه یه مقدار مشکل ایمنی نداشتی؟
تازه به نظرم بهتره با این اوصاف حتما جنین هات رو پی جی دی کنی
هیسترو داشتی رحمت بررسی بشه؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ثمین به خدا نمیدونم چی بگم؟ لابد میشه دیگه با تخمک پوچ جنین عالی...... والا من ده تا تخمک خیلی عال ...

انا جون وسط ناراحتی واقعا این چیزایی که گفتی ادم دلش میخواد قاه قاه بخنده 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم شاید همین سرم مشکل گشا باشه واست...... سوگل جونم دفعه اولش که سقط شد فقط پرد داشت..... شاید ...

منم به مساله انعقادی خیلی معتقدم
یعنی اعتقاد از کشفیات و نظر خودم نیست دکترم همیشه تاکید داشت
که هم اسپرین هم هپارین برای میکرویی ها لازمه مگر اینکه خلافش ثابت بشه یا مشکلی داشته باشه بیمار

انا جون وسط ناراحتی واقعا این چیزایی که گفتی ادم دلش میخواد قاه قاه بخنده 

والا چی بگم لاله.....

چشام چهار تا شدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا انا جون دقیقا همینو گفت منم باهاش درگیر شدم .تموم منشیاش ریخته بودن داخل منو آروم کنن.همشم میگه ...

خب الان تصمیمت جیه؟
تا شنبه سقط نشد میخوای بری کورتاژ؟
با این همه پروژ تا شنبه بعیده اصلا لک هم بیوفتی
اما امیدوارم که شروع بشه لک هات
پیاده روی یادت نره خیلی تاثیر داره

بهش حتی گفتم شما بهم سرم ندادی اینجور شد گفت نه خانم این چه حرفیه تا قلب جنین تشکیل نشه سرم نمیدن گف ...

وای ثمین مخم سوت کشید به خدا
دکترای تهران کجا بود اخه
تو همین رشت هم الان بحث ایمنی رو پیش میکشن
هیچ !!
تازه به خودم گفته بود اگه آزهات مشکل داشته باشه نمیتونی وارد سیکل بشی
باید دو ماه دارو بخوری ، چند روز قبل از انتقال جنین هم سرم داری تا ماه 6 !!!

اخه چرا این قدر دروغ میگه این !!

ثمین جان کلمه تخمکت پوچ را جوری دیگری مطرح کرده من پرونده سقطم را فرستادم ترکیه پیش یکی از بهترین پر ...

خب اون دکتر کاملا درست گفته به شما افسون جان
اما اون میشه کیفیت تخمک مخصوصا میتوکندری نه اینکه بگه تخمکت پوچ بوده !!
شایدم منظورش اینه که شما گفتی اما به هر حال مدل گفتنش خیلی ناشیانه بوده
انگار با بی سواد طرفه

وای من برم بخوابم تا قاطی نکردم......

شب تک تکتون به خیر......

برا همه تون روزای خوبی آرزو میکنم.....

پر از شادی و دور از غم......

والا چی بگم لاله..... چشام چهار تا شدن.....

ببین انا جون من خودم چون این دکتر رو دیدم و چند بار باهاش ویزیت شدم کاملا مشخصه فقط پول براش مهمه + کارکرد خودش رو ببره بالا !!
یعنی میکرویی هاش زیاد بشن
حتی این دکتر بیمارایی که پیش خودش باردار میشن رو هم تا اخر بارداری ساپورت نمیکنه!!
نوشته بالای 12 هفته با دکتر اخوان ویزیت میشین!!
این یعنی بی مسئولیتی!!

من مطمئنم اگه با اون دوز دارو تعدادش فولیهام خیلی زیاد میشد و هایپر میشدم و فولی خوب هم نداشتم قطعا(طبق نظر جنین شناس که هر چی تعداد تخمک بالاتر کیفیت پایین تر) خیلی راحت میخواست از زیرش شونه خالی کنه
برای همین هم من سعی کردم با زرنگی کار خودم رو پیش ببرم
به خاطر یه شرایطی هم که نمیتونم بگم تا حدودی رو حرفم حساب میکنه و زود باب میلم رفتار میکنه
در حالی که دکتری که واقعا به اونچه میگه مصمم باشه هیچ وقت حرفش رو تغییر نمیده!!

وای من برم بخوابم تا قاطی نکردم...... شب تک تکتون به خیر...... برا همه تون روزای خوبی آرزو میکنم.. ...

برو انا جون
من متاسفانه اون قدر درس دارم نخونده
اما از غروب کلا تمام فکرم به هم ریخت
راستش همه مون میدونیم که خیلی امیدی نبود به این شرایط
اما ینکه این دکتر این قدر راحت دروغ میگه خیلی بده !1 خیلی

ثمین جون عزیزم بخدا خیلی واست ناراحت شدم واقعا هیچ حرفی نمیتونم بگم واسه اروم شدنت فقط از خدا میخام بهت آرامش بده . خیلی ناراحتم ازینکه چند بار سونوی من و شما تو یه روز بود و شما ناراحت شدی و نتیجه ای نگرفتی واقعا آدم تو حکمت خدا میمونه ‌. کسایی رو میبینی که دوسه بچه دارن اونوقت ناخواسته باردار میشن سقط میکنن . اونوقت ما ... خدا خودش به داد هممون برسه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم جنینم رشد نکرد دکتر تا شنبه وقت داد اگر سقط نشد باید برم کورتاژ

عزیزم انشالله خدا بهترینو پیش روت بذاره،ما آدما از حکمت خدا بی خبریم ولی از خدا میخوام هر چه زودتر دلتونو شاد کنه از اون راهی که خودش براتون بهتر میدونه تو این وضعیت راهی نداریم جز اینکه نیمه ی پر لیوانو ببینیم،مادوستات کنارتیم عزیزم❤

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...