2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
والا نزدیک 11ساله هرروز ازش خواستم من به علم پزشکی و دکترم اطمینانی نداشتم تموم دنیام خدام بود میگفت ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم،به حق پهلوی شکسته حضرت زهرا و محسن شهیدش انشاالله که خدا به دلت آرامش بده، میدونم الان از هر چی امید دادنه بدت میاد ولی بخوای باور کنی یا نه آدم محکمی هستی که هنوز از پا نیفتادی و داری جواب دوستای نگرانتو میدی 

فقط اینو بدون که کلی دوست ندیده داری که باهات همدردن و دارن واست دعا میکنن انشاالله که خیلی زود دوباره اعتمادت به خدا رو پیدا میکتی

لاله جون دکتر میگه تخمک پوچ بود .اگر تخمک پوچ بود چطوری انتقالش دادن؟گفتم تو مقصری من مشکل ایمنی داش ...

تخمک پوچ بود؟
دیگه دکترا کم میارن هر حرفی میزننا!!
تخمک پوچ بود چه جوری لقاحش داد  آخه

ولش کن ثمین
هر وقت هم تصمیم گرفتی دوباره از نو یا علی بگی به نظرم برو پیش دکتر مهر افزا
ببین من 11 ساله بیمارش هستم
از همه ی چم و خم کارش خبر دارم
ان شاء ا... هر وقت تصمیم گرفتی یا علی بگی هر سوالی داشتی در خدمتم

به نظرم حتی تا شنبه هم اگه سقط نشد برو یه نوبت پیش دکتر مهر افزا ویزیت شو
منشیش خیلی زن خوبیه ، براش توضیح بده شرایطت رو بگو نمیخوام الکی کورتاژ بشم
حتی اگه شده ویزیت هم نکنه مدارکت رو میبینه و میگه منتظر بمونی یا واقعا باید کورتاژ بشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم آنا جون این مدتم خیلی با سوالام آرامشتو بهم زدم شرمندتم

عزیزم شرمنده دشمت......

این چه حرفیه.....

دلم میخواد قوی باشی.....

چون لایق بهترینایی.....

ببین به خدا یه قدم دیگه برداری دیگه بهش رسیدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا نزدیک 11ساله هرروز ازش خواستم من به علم پزشکی و دکترم اطمینانی نداشتم تموم دنیام خدام بود میگفت ...

ثمین جون قبلا هم بهت گفتم الانم میگم
ببین بیا به این قضیه یه جور دیگه نگاه کن
اگه بازم منفی میشدی فرقی نداشت با قبلا
اما همین که مثبت شدی نشون میده تو امادگی بارداری داری ولی این وسط یه چیزی هست که نمیذاره !!
اگه همه ی راه ها رو دکتر برات انجام داده بود و نمیشد خب میشد گفت واقعا کاری که نکرده باشن برات نبوده
شاید خداوند داره یه نشونه بهت نشون میده
اینکه هنوز کاری لازمه که نکردن برات

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
تخمک پوچ بود؟ دیگه دکترا کم میارن هر حرفی میزننا!! تخمک پوچ بود چه جوری لقاحش داد  آخه ولش ک ...

آره بخدا گفت تخمکت پوچ بود گفتم وا .منم عصبی شدم گفتم دکتر تو گیجی یا من هالو تشریف دارم اگر تخمک پوچ بود چطوری گفتی جنین 10سلولی عالی .گفت ربطی نداره .تازه همش میخواست از سرش باز کنه منو منم مثل کنه چسبیدم بهش.الانم تحت هیچ شرایطی دلم به کورتاژ راضی نیست حتی ی قرص ساده هم نداد به سقط کمک کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون قبلا هم بهت گفتم الانم میگم ببین بیا به این قضیه یه جور دیگه نگاه کن اگه بازم منفی میشدی ...

آخه مشکلم چیه لاله؟ازمایش ژنتیکم دادم خوب بود آخه دردم چیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره بخدا گفت تخمکت پوچ بود گفتم وا .منم عصبی شدم گفتم دکتر تو گیجی یا من هالو تشریف دارم اگر تخمک پو ...

ثمین به خدا نمیدونم چی بگم؟

لابد میشه دیگه با تخمک پوچ جنین عالی......

والا من ده تا تخمک خیلی عالی داشتم پنج تا جنین شدن سه تا انتقال دادن یکیش گرفت......

دکترت خیلی قادره از تخمک پوچ جنین عالی ساخته.....

میگفتی خانوم دکتر از معجزات دیگتونم بگین خوب شاید ایمان آوردیم بهت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه مشکلم چیه لاله؟ازمایش ژنتیکم دادم خوب بود آخه دردم چیه

عزیزم شاید همین سرم مشکل گشا باشه واست......

سوگل جونم دفعه اولش که سقط شد فقط پرد داشت.....

شاید با سرم حل میشد.....

نمیشه نظر قطعی داد ولی چون راه نرفته هست این یعنی امید.....

یا شاید بعد بارداری مشکل انعقادی پیدا کردی و اگه مثلا دارو داشتی جواب میداد.....

همین که شاید وجود داره یعنی عزیزم امید هست.....

ثمین به خدا نمیدونم چی بگم؟ لابد میشه دیگه با تخمک پوچ جنین عالی...... والا من ده تا تخمک خیلی عال ...

والا انا جون دقیقا همینو گفت منم باهاش درگیر شدم .تموم منشیاش ریخته بودن داخل منو آروم کنن.همشم میگه بیا کورتاژ .میگم خوب ی قرصی ی شیافی بده میگه نه امکان نداره با این همه پروژسترون تو خونریزی کنی.بعد از اونور قرص آهن میده میگه خونریزی کردی بخور.روانیه بنده خدا

عزیزم شاید همین سرم مشکل گشا باشه واست...... سوگل جونم دفعه اولش که سقط شد فقط پرد داشت..... شاید ...

بهش حتی گفتم شما بهم سرم ندادی اینجور شد گفت نه خانم این چه حرفیه تا قلب جنین تشکیل نشه سرم نمیدن گفتم پس دکترایه تهران بلانسبت گاون که میدن ؟گفت شما اشتباه میکنی.گفتم من محاله اشتباه کنم بلاخره فقط بحث کردم باهاش 

ثمین جان کلمه تخمکت پوچ را جوری دیگری مطرح کرده من پرونده سقطم را فرستادم ترکیه پیش یکی از بهترین پروفسورهای اونجا ،نظرش اینه بعد از تشکیل جنین و انتقال بیشترین نقش را درادامه رشد تخمک بازی می کنه و ذخایر تخمک.این منظورش همون حرفه ولی نباید نقش مسکل ایمنی و انعقادی را نادیده گرفت.

منم از خدایی که اینقدر بهش امید داشتم ناامید شدم

الله اکبر. نا امید نباش عزیزم. منم دو بار سقط داشتم. قلب آدم میشکنه. میدونم چه حالی داری. امیدوارم بعد از یه مدت دوباره سرپا بشی. 

من قبل از عید امسال رفتم جمکران. اونجا درددلمو به امام زمان گفتم. گفتم امام زمان من نمیدونم دلیل سقطهام چیه اما تو و خدا میدونین! راه درست رو بمن نشون بدین. مشکلمو برام آشکار کنین. دلم نمیخواد دوباره شکست بخورم. امسال یکی یکی درمان مشکلاتمو پیدا کردم. خداروشکر. منم منتظر معجزه هستم. اما امیدمو درهر صورتی قطع نمیکنم. از خدا فقط صبر میخوام برای همه مون.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
ثمین جان کلمه تخمکت پوچ را جوری دیگری مطرح کرده من پرونده سقطم را فرستادم ترکیه پیش یکی از بهترین پر ...

متوجه توضیحت نشدم افسون جون.....

مگه برا تخمک پوچ لقاح اتفاق می افته؟

تخمک پوچ و بارداری پوچ با هم فرق دارن.....

والا خیلی سر در نمیارم.....

خدا خودش بهمون رحم کنه.....

والا انا جون دقیقا همینو گفت منم باهاش درگیر شدم .تموم منشیاش ریخته بودن داخل منو آروم کنن.همشم میگه ...

عزیزم اگه کورتاژ کردی، جنین رو بگو بفرستن پاتولوژی تا علت سقط مشخص بشه. داروهاتو قطع کن. اگه تا یه هفته خونریزی نکردی، کورتاژ بهترین راهه. چون جلوی عفونت گرفته میشه. خیلی مراقب خودت باش. برای آهن، فروفورت خیلی خوبه. خدا کمک کنه عزیزم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷