2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
لاله جون ستروتاید من نتونستم پیدا کنم و اورگالتران خریدم هر نسخه دوتا تایید میشد و با بیمه حدود شست ...

جدی؟ یعنی ده تا بنویسه فقط دو تا تایید میشه؟
پس حتما بگم دو تایی بنویسه
اون وقت شما یه جا خریدی؟ یا دو تا دو تا نسخه کرده بودن براتون؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
با سلام  اگر نازی جون حرفی زده تماااام حرفاش حرفای منم هست ، دونستن بالا بردن آگاهی لازمه تو ه ...

لیلا جون من متوجه نشدم
شما بتای دومت رو که 42 بود ، دو برابر بتای قبلی بود؟ و فاصله ی دو تا تیتر بتا 48 ساعت بود؟
اون وقت میگین اون جنین نرمال نبود؟
لیلا جون شما که حرف دکتر ها رو تماما قبول دارین ، لطفا اینو از من بپذیر که جنینی که بتاش بعد از 48 ساعت روند رشد نرمال داشته باشه یعنی دو برابر یا بیشتر بشه، حتما و حتما جنین نرمال و سالمی هست
این حرف من نیست ، تو مقاله ها هم نخوندم
حرف چند تا دکتر و جنین شناس هست

اصلا بهترین روش برای تشخیص سلامت جنین همین تست بتا هستش
علت سقط شما قطعا (بنا بر نظر پزشک نه نظر خودم) به هیچ وجه مشکل جنین نبوده و مشکل دیگه ای عامل سقط شده
که میتونه عدم تعادل هورمونی باشه  یا مشکلی تو داخل رحم یا بافت نا مناسب اندومتر یا مشکل انعقادی یا هر مشکل دیگه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستروتاید رو فقط و فقط داروخونه ی دکتر دادرس نبش چهارراه میکائیل داره و داروخونه ی مرکز مهر خانم دکتر ...

وای فدات شم ثمین جون نمیدونی از چه استرسی منو نجات دادی 

[QUOTE=53918799]عزیزم :(((( چه قدر اذیت شدی پس چیزایی که دیروز تو پستت نگفتی و فقط به مواردی که اذیت ...

الهی قربونت برم چقدر ناراحت شدم و دلم گرفت با این حرفات عزیزم
خیلی بده حق داری
دکترا کاش برای یه لحظه میتونستن خودشون رو بذارن جای اون بیماری که همه ی امیدش بعد از خدا به دکتره
جوانمردانه نیست واقعا این نوع رفتار

حالا خوبه خودشون اصرار میکنن استرس نداشته باشین
اون وقت این همه استرس میدن به بیمار

چرا میگی پرونده ی این سری رو بستی
این جوری نگو عزیزم

لاله جان ایمونولوژ گفتن یک ماه قبل پردنیزولون داشته باشم که نشد..دیگه گفتم بعد جواب آزمایش ویزیت بشم ...

خب نگفتن بعد از انتقال از روز 5 شروع کنی؟
ماه قبل رو از دست دادی و گذشت
الان که وقت نگذشته عزیزم

جدی؟ یعنی ده تا بنویسه فقط دو تا تایید میشه؟ پس حتما بگم دو تایی بنویسه اون وقت شما یه جا خریدی؟ یا ...

لاله جون برا من ستروتاید رو توی نسخه هایه جداگانه مینوشت دوتا سترو تاید داد که تویه دوتا نسخه ی جدا نوشت برا من هردو تایید شد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنونم آتریسا جون.ولی به نظرم نازی جون نباید اینقدر قاطع ته دل آدمهایی امثال من رو خالی کنه از لحظه ...

ثمین جان اینو بدون هر چیزی که پیش بیاد قطعا خواست خداوند بوده و حکمتی درش بوده

من متوجه نشدم ، شما سر خود سونو رو انداختی عقب یا از دکتر جدیدت اجازه گرفتی؟
تا جایی که یادمه اجازه گرفتی و دکتر گفت اگه میخوای بمون 30 بهمن
درسته یا اشتباه میکنم؟

لاله جون من آزمایشات ایمنی انعقادی انجام دادم، آنا جون هم لطف کرد راهنماییم کرد، چون شهرستانم هنوز ب ...

یسنا جان اگه میشه خود آز رو بذار عزیزم
چون رنج های هر ازمایشگاهی فرق دارن

گز گز و خواب رفتگی مداوم یکی از نشونه های مشکل انعقادی میتونه باشه
هر چند علامت خیلی از مشکلات دیگه هم هست
یعنی یه علامت تخصصی نیستش

هپارین از پدکسان و انوکسا و ... قوی تره (به گفته ی دکترم )

لاله جون سی دی56 بالا هست میگم متخصص آسم وآلرژی میتونم برم آخه اینجا ایمونولوژ فقط متخصص آسم و آلرژی ...

کدوم شهر هستی عزیزم؟

منم اكيدا توصيه كردم كه با اطلاعات كافي و استفاده از تجربيات هم جلو بريم. چيزي غير از اين نگفتم عزيز ...

من با اون قسمت از حرف شما که دکترا علمش رو دارن خیلی مشکل دارم
چون واقعا با چشمای خودم دیدم فوق تخصص هایی که تشخیص غلط دادن یا داروی نا مناسب تجویز کردن که هر کدومش به نوعی میتونست با جون ادم بازی کنه
من معتقد نیستم چون کسی پزشکه الزاما میتونه تشخیص درست بده یا وقتی تشخیصی داد حتما و بدون چون و چرا بپذیریم و جای هیچ شکی باقی نیست

همون طور که استادی داشتم که طیف هام رو برای پایان نامه ام غلط تفسیر کرده بود
خب این استاد هم علمش رو داشته درسش رو خونده و سالهاست استاده اما منِ دانشجو غلطش رو گرفتم
پس الزاما هر کسی علمش بیشتره درست نمیگه همیشه

من تمام حرفم اینه

سلام دوستان گلم..انتقال امروزم با بیهوشی بود و ۴ تا جنین عالی پرسلولی😍بیهوشیم ده دقیقه بود ولی خیلی ...

مبارکه عزیزم بردن جوجه های برفی به خونه
مشکلی نیست عزیزم نگران نباش جسم رحم دو تا ماهیچه ی به هم فشرده اس مثل باد کنک رها نیست توش جنین

سلام بهارجون عزیزم مبارکت باشه نی نیای توی دلت،منم بعداز دوساعت رفتم دستشویی هیچ مشکلی نداره لاله ج ...

عزیزم ستروتاید بوده؟ شاید مشابه داخلی بوده مثلا
اخه انگار قسمتش خیلی بیشتره ازاد

دکتر من میگفت آزهای ایمنی رو نمیشه دیگه داد بعد از بارداری مگر اینکه قبل از بارداری هم داده شده باشه تا بشه مقایسه کرد

مشکل ایمنی و انعقادی یه تعدادی ژنتیکی هست یه تعدادیش هم میتونه در اثر عوامل مختلف بروز پیدا کنه

بچه ها من باید فردا نصف آمپول 5000HCGبزنم حالا همسرم آمپولو برام گرفته روش نوشتهpregnyl5000...این هم ...

همونه عزیزم
این اسم تجاریشه
احتمالا خارجیه

[QUOTE=53918799]عزیزم :(((( چه قدر اذیت شدی پس چیزایی که دیروز تو پستت نگفتی و فقط به مواردی که اذیت ...

اتريسا دكتر به من گفته بود روز انتقال كه مياي اگر مثانه ات پر نباشه من انتقال نميدم از الان بگم. 

منم همچين پر رفتم كه حس تركيدن داشتم از ترس. 

وقتي انقدر تاكيد ميكنه خوب مهمه واقعا براش. 

اما دكتر ديگه هم داشتم يك بار جند سال پيش بدون سونو و با مثانه خالي انتقال ميداد و اصلا برلش مهم نبود. 

حالا توام هيچ ناراحت نباش، اگر بد بود ميگفت برو اب بخور نيم ساعت ديگه بيا.