2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من طبعم سرده فقط یه ماه وقت داشتم تغذیه مناسب بخورم،سعی کردم گرمیجات بخورم مثه خرماوکنجدوگردو ومویز ...

منم طبعم سرده ولی سعی میکنم دیگه اعتدال رو رعایت کنم ان شاءالله که 8 ماه دیگه نینیتو به سلامتی بغل کنی

خدایا شکرت😙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من فردا عمل پانکچر دارم امروز برای تشکیل پرونده رفتم ولی اصلا در مورد شام امشب و صبحانه فردا چی ...

تا قبل 8 یه شام سبک بخور از 12 شب به بعد اب هم نخور

خدایا شکرت😙
سلام من فردا عمل پانکچر دارم امروز برای تشکیل پرونده رفتم ولی اصلا در مورد شام امشب و صبحانه فردا چی ...

12 ساعت قبل عمل باید ناشتا باشی عزیزم.انشالله بهترینا برات اتفاق بیوفته

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان عزیز وآنا جان،کدوم یکی از دوستان اینجا آندومتریوزداشتندو با دکترآصف جاه عمل کردند نمیدون ...

عزیزم من پلی کیستیکم واسپرم شوهرمم ی کم ضعیف،بله باراول بود واسترسم درحدنرمال بود دکترمم دکتر کریم زاده

سلام خدمت دوستان من نهم همین ماه انتقال داشتم همه چیز خوب تا روز دهم ک رفتم دستشویی با دستمال ک تمیز ...

عزیزم سوالت اینجاست.

مثل اینکه کسی جواب نداده هنوز.

دوستان جواب این دوستمونو بدید اگه میدونید.ممنون 😘

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم سوالت اینجاست. مثل اینکه کسی جواب نداده هنوز. دوستان جواب این دوستمونو بدید اگه میدونید.ممنو ...

ممنون خانمی داغونم بعد از یازده سال انتظار چقدر دلم خوش بود ولی همه چی ب هم ریخت

ممنون خانمی داغونم بعد از یازده سال انتظار چقدر دلم خوش بود ولی همه چی ب هم ریخت

توکل به خدا.انقدر ناامید نباش.انشاالله که همین ماه مامان میشی.برات دعا میکنم اگه قابل بدونی.منم ده ساله منتظرم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان

36. Shailin عزیز 21 بهمن

37. لاله سرخ 22 بهمن(سوره یاسین براش بخونیم)

38.بهار عزیز (ملی) 23 بهمن

39.منتظر رحمت عزیز 24 بهمن

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز26بهمن  

42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن

۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن

دوستای گلم امروز به نیت shailin عزیز دعا میکنیم

توکل به خدا.انقدر ناامید نباش.انشاالله که همین ماه مامان میشی.برات دعا میکنم اگه قابل بدونی.منم ده س ...

من همه راه ها رو رفتم دکتر رستمی بهم گفت باید از تخمک اهدایی کمک بگیری اما دکتر کریم زاده گفت با خودت امتحان میکنیم بعد از کلی دارو مصرف کردن تخمکا نا هماهنگ بودن ک دوتا خوب داشتم فقط همون دوتا تبدیل ب جنین شدن ک واسم انتقال دادن اما نمیدونم چرا نشد

عزیزم مگه پروژسترونت رو قطع کردی که پریود شی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....