2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
[QUOTE=53412990]ثمین جون البته بگمااااا همش خراب کاری خوده همسر جان بود 😂😂فقط قوری خودم شکستم😊[/Q ...

😂😂😂😂😂😂دقیقا درست میگی مثل محمد ک ب من میگفت حالا کی میخواست بره زیر گاز و لباسشویی ببینه خراب کاری کرده بود اینجوری داشت منو مقصر میکرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂😂😂دقیقا درست میگی مثل محمد ک ب من میگفت حالا کی میخواست بره زیر گاز و لباسشویی ببینه خراب ...

حالا این که همسرت میگه که خوبه شوهر من بی نهایت خونواده ی پرجمعیتی هستن فکر کن 4تا عمو 4تا عمه و دایی و خاله و با همشون هم رفت وامد داریم من میگم رفت و امد شما ببین من چی میگم فکر کن تویه 7روز هفته مطمئن باش 6روزش شام و ناهار مهمون دارم .من 3ماه یکبارم وقت نمیکنم برم خونه ی مادرم با اینکه فقط 5دقیقه فاصلمونه.حالا بهش میگم باید یکی بگیری بیاد خونه رو قشنگ تمیز کنه میگه وا مگه کی میاد خونه ی ما.رسما دلم میخواست خفش کنم دیشب تازه دیده من عصبانی شدم میگه خوب حالا هرکی اومد میگم مرتب کنن .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین و شیرین دوستان عزیز...... الان داشتم یه برنامه طب سنتی رو میدیدم..... گفت برا اینکه هوس شکلات ...

خواهر ویار شیرینیه من دائمیه محاله با ی وانیل ساده حل بشه.خخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ایشالا ک نتیجه خوب بگیرم

ان شا الله که نتیجه ی مطلوب میگیری دل خودت و دل ما رو شاد میکنی وای که چقدر منتظر اونروزم .

حالا این که همسرت میگه که خوبه شوهر من بی نهایت خونواده ی پرجمعیتی هستن فکر کن 4تا عمو 4تا عمه و دای ...

ثمین ب نظر من تا آخر بارداریت دیگه مهمونی خونت ننداز عزیزم ..البته فامیل باید خودشون درک کنن ک شما باردار هستین

از سایت مزاج شناسی میدونم طبعم گرم و خشک هستش/نه بابا پوست سفید کجا بود موهام صافه و نازک رویه زیونم ...

البته سایت مزاج شناسی اصلا دقیق نیستا
منو هم گرم و خشک گفته بود

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ثمین ب نظر من تا آخر بارداریت دیگه مهمونی خونت ننداز عزیزم ..البته فامیل باید خودشون درک کنن ک شما ب ...

بهار جون والا اینقدر کل فامیل از بارداریه من خوشحالن اجازه ی همچین کاری رو نمیدن بهم.فقط خدا کنه همه چی با خیر و خوشی تموم شه .برا 30بهمن وقت سونو گرفتم یعنی رسما دلم مثل سیر و سرکه میجوشه

لاله جون این علایم که گفتی نشانه چه طبعی هستش؟

کلا نمیشه بر اساس همین چیزا فقط نظر داد
تا کسی که میشناسه طبایع رو ، رو در رو نبینه نمیشه نظر نهایی رو داد

اما کلا اینایی که گفتم مربوط به طبع سرد و تره
خیلی هم طبع بدیه
کلا طبع سرد ، چه گرم چه خشک خیلی مناسب نیستن و باید خیلی زیاد رعایت کرد برای اعتدال طبع

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
البته سایت مزاج شناسی اصلا دقیق نیستا منو هم گرم و خشک گفته بود

جدی میگی؟حالا از کجا کشف کنم طبعم چیه؟

بهار جون والا اینقدر کل فامیل از بارداریه من خوشحالن اجازه ی همچین کاری رو نمیدن بهم.فقط خدا کنه همه ...

عشقمممممم همه چیز حله و خوبه و نی نی جون ما داره ب رشدش ادامه میده سیر و سرکه هم بزار کنار برو تو کار همون شیرینی😂😍

این یعنی معجزه تو راهه و به زودی مامان میشی..... بعد بگو نمیشه..... خدا بخواد نشد نداره...... وقت ...

وای این عالی بود یعنی

والا من هر وقت میرم ازمایشگاه حساب میکنن
بعد میرم جواب رو بگیرم میگن اشتباه کرده بودیم و یه پول دیگه میگیرن !!!!!!

سلام مهربونا خيييلي ناراحتم خيلي عصباني ام... سيكلم منظم بود هميشه ٢٧/٨ روزه بودم ماه پيش كه ٢٣/٤ رو ...

کلا بدون درد و یهو پریود شدن خیلی خوبه
به فال نیک بگیر عزیزم