2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

یعنی هفتادو دو ساعت؟؟؟؟ برای ما میشه هفتادو شش ساعت.دکترم کفت بعضی جنین شناسا میگن دو شب بعضی سه شب.حالا موندم.خواستم ببینم اکثرا چی میگن

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گلم...من امروز آزاد سرم ای وی ای جی تهیه کردم سه تا ۵ گرمی شد ۲۲۸۰ هزار تومن بعد رفتیم ا ...

به سلامتی ایشالا

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام بچه ها میشه هرکس ک باردارشده و اصلا لک لانه گزینی رو ندیده بیاد بگه ک امیدوارشم؟آخه من اصلا لک ندیدم

بعد اینکه هرکی اینجوربوده دقت کرده وندیده یااینکه اصلا دقتی هم نکرده؟

اما از خودم بگم اینکه من سیکل جدیدم از دوم بهمن شروع شد که بعد سونو اول دارو دریافت کردم آ اس آ و اس ...

اصلا عمل سختي نيست 

بعدش هم نقاهت نداره

ارديبهشت انجام دادم فكر كنم٢٦٠٠شد تو بيمارستان دي

مرسی عزیزان.من چهارشنبه صبح پانکچر دارم یعنی اخرین نزدیکیم هم دیشب اخر شب بوده.یعنی دیگه نمیخواد؟؟؟؟

سلام بچه ها میشه هرکس ک باردارشده و اصلا لک لانه گزینی رو ندیده بیاد بگه ک امیدوارشم؟آخه من اصلا لک ...

عزیزم من بار دوم ای یو ای باردار شدم ولی بتام پایین بود و نمود واسم‌ اتفاقا خیلی دقت داشتم اصلا ندیدم

اصلا عمل سختي نيست  بعدش هم نقاهت نداره ارديبهشت انجام دادم فكر كنم٢٦٠٠شد تو بيمارستان دي

مرسی از پاسختون

شما به چه خاطر هیسترو کردین ؟دکترتون گفتن یا خودتون خواستین؟بعدش انتقال دادین؟تاثیر تو گرفتن جنین داره؟

مرسی عزیزان.من چهارشنبه صبح پانکچر دارم یعنی اخرین نزدیکیم هم دیشب اخر شب بوده.یعنی دیگه نمیخواد؟؟؟؟

عزیزم اصلا الزامی به نزدیکی نیست و معمولا تاکید دارن به جهت تاثیر درکمیت و کیفیت اسپرم و همچنین طبیعی بودن رحم و در معرض آسیب قرار نگرفتن تخمکها بهتره که حداقل سه روز قبل نزدیکی نداشته باشی که هم کیفیت و کمیت اسپرم و تخمک خوب حفظ بشه

عزیزم اصلا الزامی به نزدیکی نیست و معمولا تاکید دارن به جهت تاثیر درکمیت و کیفیت اسپرم و همچنین طبیع ...

و معمولا پیشنهاد میشه شب قبل انتقال نزدیکی صورت بگیره که باز بخاطر اینکه اون حالت طبیعی که برا بارداری رخ میده برا انتقال هم محیط فراهم بشه

سلام بچه ها میشه هرکس ک باردارشده و اصلا لک لانه گزینی رو ندیده بیاد بگه ک امیدوارشم؟آخه من اصلا لک ...

اره عزیرم من اصلا لک ندیدم هی چک میکردم خودم رو اخه اولین بار که مثبت شدم روز دوم لک دیدم ولی ایندفعه اصلا هیچی فکر کردم منفی میشم الان خداروشکر چیزی نمونده گل پسرم رو بغل کنم

خدایا شکرت  مواظب نی نیم باش بعد اینهمه انتظار