2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
پستم را ویرایش کردم گلم. سه شنبه یه سونوی دیگه دارم

ایشالا تو این سونو رشد کردن و بهشون اضافه شده ‌. ولی بودن خیلی ها که با یه جنین مامان شدن

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمکککک من ظهر یه دونه اسپرین خوردم الانم اشتباهی یکی دیگه خوردم مشکلی نیست

من اطلاعی ندارم ولی خواهر دیگه خوردی دیگه نمیتونی برش گردونی که.نگران نباش انشالله چیزی نمیشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من اطلاعی ندارم ولی خواهر دیگه خوردی دیگه نمیتونی برش گردونی که.نگران نباش انشالله چیزی نمیشه

سلام ثمین جان خوبی؟از نی نیت چه خبر؟ چند روز نبودم بیخبرم از همه جا واز مامانهای جدید 

سلام به همه دوستان عزيز ، آتريسا جون بيا از خودت خبر بده پانكچر امروزت ان شا الله عالي عالي بوده .

سلام مامان عزیز و مهربون...شما خیلی خانومید که به یادم بودید...خدا گل دخترتون رو حفظ کنه..ببخشید باید زودتر سر میزدم اینجا ولی انقد حالم بد بود و معده درد شدید داشتم و حساسیت به داروی بیهوشی که با هزار زحمت خوابیدم و الان بیدار شدم و یه چیزی خوردم که بتونم آنتی بیوتیک بخورم..از ساعت 3 که رسیدم خونه و از  درد به خودم میپیچیدم..تازه میتینگ جدید آزمایش خون بود که گفتن سریع انجام بدم خب نمیشد از روز اول سیکل این آز رو میگرفتن با حال بد رفتم..بعدا میام میگم داستان رو حالم که بهتر شد..گفتن سه شنبه تماس بگیرم بپرسم تعدادجنین رو 

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام مامان عزیز و مهربون...شما خیلی خانومید که به یادم بودید...خدا گل دخترتون رو حفظ کنه..ببخشید بای ...

خانمي از خودته آتريسا جون ، ممنون عزيز دلم ، ان شا الله كه حالت بهتر ميشه ، هر موقع بهتر شدي بيا برامون تعريف كن ، ان شا الله كه جنينهاي خوبي هم داري و با همين انتقال انتظارت به پايان ميرسه عزيز دلم .

سلام ثمین جان خوبی؟از نی نیت  چه خبر؟ چند روز نبودم بیخبرم از همه جا واز مامانهای جدید

سلام عزیزم من خوبم انشالله که نینی هم خوب باشه توکل برخدا احتمالا 23 بهمن برم سونو .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام مامان عزیز و مهربون...شما خیلی خانومید که به یادم بودید...خدا گل دخترتون رو حفظ کنه..ببخشید بای ...

انشالله جنین هایه خوبی نصیبت بشه و اینبار مامان شی و دل هممون شاد شه

يه بار اومدم نبودي اومدم پست بزارم كه بهمون خبر بدي ديدم پست گذاشتي

😍

اما از خودم بگم اینکه من سیکل جدیدم از دوم بهمن شروع شد که بعد سونو اول دارو دریافت کردم آ اس آ و استرادیول وقرار شد پی آر پی انجام بشه تقریبا یک هفته داروهام رو مصرف کردم بعد تو سونوی دوم دکترم گفتن یه پلیپ دو میلی داری که بایدهیستروسکوپی بشم وداروهام رو قطع کردن تا روز چهارشنبه هیستروسکوپی انجام بشه 

سوالم از دوستانی که این عمل رو انجام دادن اینکه آیا عمل سختیه؟نیاز هست چیز خاصی رو رعایت کنم ؟هزینه اش چقدره؟ 

ویه سوال دیگه اینکه از وقتی قرصام رو قطع کردم سر درد وکمر درد شدید دارم امکان داره پریود بشم ؟با اینکه توی۱۳سیکلم

به سلامتی عزیز دلممم... ان شاءالله کادوی تولدت باشه... ممنون ،خدا رو شکر ،هیچی منتظر جواب آزمایشم ک ...

قربونت برم عزیزم ...اشکالی نداره بزار برای بعد از عید تو فصل بهار به به 😍 والا من ک تو ماه بهمن خیلی اذیت شدم ی پام دکتر و دارو ی پام باشگاه از اون ورم ک خونه تکونی دیگه مردم ☺ دیشب ب همسرم گفتم داریم خونه رو واسه ورود نی نی تمیز و آماده میکنیم😊عزیزم الهی ک خدا بهترین هاش برات مقدر کنه میبوسمت اسفندی من😙

سلام دوستان یه سوال فوری دارم.قبل پانکچر چند سا عت نباید نزدیکی داشت.از لحاظ اسپرم میگم

ببخشید از سوالم

دکترتون به شما چی گفت؟؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام دوستان گلم...من امروز آزاد سرم ای وی ای جی تهیه کردم سه تا ۵ گرمی شد ۲۲۸۰ هزار تومن بعد رفتیم الغدیر ک ۱۴۰ هزار تومن هم اونجا بابت تزریق گرفتن ...دوتای اول اوکی بودم ولی سرم سوم لرز شدید گرفتم ک سه تا پتو انداختن روم سه ساعت هم طول کشید تزریق سرمها...سرم ک تموم شد گفتم برم سرویس بهداشتی ک بعد اومدم واااای یهو سرم گیج رفت و حالت تهوع وحشتناک گرفتم جوری ک دوسه تا پرستار و خود دکتر بخش اومدن بالای سرم و ی سرم قندی بهم زدن حالا نمیدونم از گرسنگی بود چون ناهار نخورده بودم هر چند اونجا ناهار زرشک پلو مرغ دادن ولی من میلم نمیرفت یا ب خاطر سرم بود خلاصه ساعت ۴.۳۰ بعدازظهر از بیمارستان اومدیم بیرون و جاتون خالی رفتیم فست فود😋بعدم خونه و دوساعت خواب...این بود از ماجرای سرم ای وی ای جی بهار😊