2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
دوستان انقدر استرس نداشته باشین ، انواع اقسام سیکلای میکرو وجود داره ، انواع درمانها وجود داره ، اگر ...

لیلا جون پاراگراف دومت کاملا و در بست قبول
اما پاراگراف اول گفته هات یه کم خوش بینانه اس
اعتماد به دکتر باید وجود داشته باشه، اما ادم خودش هم حواسش باید باشه
متاسفانه علم و تجربه الزاما ضمانت اجرایی برای داشتن وجدان نیست
همون جور که دیدیم خیلی از دکترا با کارهای اشتباهشون خسارت های جبران ناپذیری به بدن بیمار زدن
از کم شدن عدد ذخیره بگیر، یا بی توجهی به مشکلات ایمنی و انعقادی ، تا نگرفتن یه عکس رنگی ساده که مشکل خیلی ها رو تو جوونی حل میتونست بکنه و........
من خودم متاسفانه تو خانواده ام خیلی خیلی از ناحیه دکتر ضربه خوردیم، دیگه به جایی که رسید که فهمیدیم نباید فقط به دکتر اعتماد کنیم و لازمه حواس خودمون هم باشه ، چون اب رفته به جوب بر نمیگرده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من دیگه هرگز دنبال درمان نمیرم دیگه بسمه اینهمه درد و ضجر.

فدات شم الان به این چیزا فکر نکن
الان فقط و فقط به جوجه ات انرژی بده هم معنوی هم احساسی تا بتونه رشد کنه
خدا کمکت میکنه
حالا این کمک میتونه به شکل های مختلف بروز کنه
پس به خداوند دربست اعتماد کن و بسپار دست خودش ،خودتو و جوجه رو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من مریونال و فوستیمون داشتم.... اول تا سونوی دوم ۴ تا مریونال و ۲ تا فوستمون داشتم بعد از ۸ س ...

انا جون با این تفاسیر دوستمون که دو تا پرگووریس داره معادل میشه با : 2 تا مریونال و 2 تا فوستیمون

سلام به همه دوستان عزيز ، آنا جون زياد فكر اين چيزها رو نكن ، من خودم هم رشته ام مهندسي هست اون هم ت ...

خانم معلم :)))))
بدشانسی که من داشتم، اون موقع تربیت معلم و دبیری برای چند سال برداشته شده بودن
فقط تهران مرکز تربیت معلم شهید بهشتی ، دایر بود که اونم بابام نمیذاشت برم تهران
البته حق داشت به خاطر آلرژیم

خوش به حالت فدات شم
من عاشق معلمی هستم
که متاسفانه چند ساله دارم تلاش میکنم، اما حتی تو ازمونش هم نمیتونم شرکت کنم، رشته ما رو نمیخوان!!
رشته شیمی کاربردی و ارشد شیمی آلی رو نمیخوان
ادم چی بگه اخه

انشالله عزیزم.فکره دیگه میاد به ذهنم دست خودم که نیست به شوهرم میگم پژمان این بچه نمونه ازت جدا میشم ...

ثمین شوهرت خوب گفته!!!

در ضمن کی بهت اجازه داده بری تاپیکای دیگه رو بخونی اخه !!!!!!!
شرایط میکرو با بارداری طبیعی خیلی فرق داره !!

به دکتر ظهیری گفتم در مورد هپارین میگه بذار اول ببینیم قلبش به تپش میاد بعد هپارین میدم.میگم سرم میگ ...

بهش میگفتی که وقتی قلبش بتپه که خودم میام چند تا درشت بارت میکنم که هنوز نه به باره نه به داره گفتی ختم بارداری!!
نکنه فکر میکنی پیش خودت ادامه میدم!!

میدونی ترسم چیه؟همش از این میترسم نکنه به سرم احتیاج داشتم و نداد به ی چیزی احتیاج داشتم و نداد کل ف ...

خب فدات شم با مشغول کردن ذهنت کاری از پیش نمیره
تنها اثرش اینه که استرست باعث ترشح موادی میشه که از جفت هم رد میشه و به جنین هم میرسه
پس سعی کن هر چقدر سخته اما صبرت رو از دست ندی

دیگه توانی برام نمونده اگر هم روزی تصمیم بگیرم برای ادامه ی دوباره احتمالا بعد 40سالگیمه.

ان شاء ا... نیازی پیدا نمیکنی عزیزم
خودت رو اذیت نکن
لطفا به خودت مسلط باش

لاله جون متوتروکسات داروی خطرناکیه؟اطلاع داری چند مدت رو بدن تاثیر منفی داره؟

هر دارو عوارضی داره دیگه
حدودا 3 تا 6 ماه بر حسب شرایط بیمار و دوز مصرفی باید بعدش جلوگیری داشت

لیلا جون پاراگراف دومت کاملا و در بست قبول اما پاراگراف اول گفته هات یه کم خوش بینانه اس اعتماد به ...

لاله جان من میتونم برات یکم بهتر منظورم رو توضیح بدم ، انتخاب پزشک ،پزشکی که واقعا علمشو داشته باشه کار ساده ای نیست و مثل همه کارای دیگه ، وقتی میخوایم حتی ماشینمونو ببریم تعمیرگاه سعی میکنم کسیو پیدا کنیم که کارشو بلد باشه خودمونم یه کمی اطلاعات جمع میکنیم که ناآگاه نباشیم ولی در نهایت باید به اون متخصصی که انتخاب کردیم اطمینان کنیم ، همه ماها در طول زندگیمون ممکنه تجربه تلخ افتادن زیر دست یه پزشک ناآاگاه رو داشته باشیم ، ولی با دقت و جستجو میتونیم مثل بقیه موارد فرد مورد نظر رو‌پیدا کنیم ، تو مدرسه هم همین بود ، یه معلمی عالی درس میداد یکی دیگه اصلا سواد نداشت تدریس کنه ، خب مسلما بحث پزشک فوق العاده حساس تر چون با سلامت و جون انسان مرتبط و خدای نکرده میتونه صدمات جبران ناپذیر بزنه ، من خودم هم کلینیکمو عوض کردم و هم دکتر عمومی رو ، بله خودمون حواسمون باید باشه ، خب من الان خیلی نسبت به اولین میکرو تجربه دارم ، از بچه ها هم یه چیزایی یاد گرفتم خدا خیرشون بده ،از خود شماهم خیلی چیزا یاد گرفتم که به دردم خورده ولی در نهایت ما پزشک نیستیم .

نظر من اینه حواسمون باشه ، اطلاعاتمونو ببریم بالا ولی نه استرسمون رو، من پروتوکول قبلیمو بردم پیش متخصص زنان خودم که تخصص نازایی داره گفتم نظرت چیه ، گفت من نظر نمیدم چون من تخصص لقاح آزمایشگاهی ندارم، پس به نظرت ما میتونیم با خوندن چند تا مقاله و تجربه شخصی بیایم نظر قطعی بدیم بگیم سیکل خوبه اون سیکل خوب نیست، این دارو خوبه اون  خوب نیست؟! 

قبول دارم گفتن اینکه بریم یه سری مسایل رو چک کنیم خوبه ، خودم تو تاپیک آنا رفتم دنبال چکاب اندومتریوز ، تو همین تاپیک با آزمایشهای انعقادی آشنا شدم ولی این آگاهی دادن با اینکه نظر قطعی بدیم متفاوت ، این یعنی چشمو گوشمونو باز کنیم ، این خیلی هم عالیه.

ولی اینکه بیایم نظر دکترو ببریم زیر سوال ،پروتوکل انتخابیش ، دوز دارو ،اینا فقط استرسو میبره بالا، سیکلایی وجود داره که شاید اصلا ما خبر نداشته باشیم یا خودمو میگم ، نمیتونم بگم دکتری که ۲۰ ساله داره میکرو میکنه روز به روز خودشو آپدیت میکنه نمیفهمه چه دارویی با چه دوزی بده بعد من مثلا  سرچ کردم میدونم ، اینا فقط استرس میاره، من اینو میگم ، بله خوش بینم چون به چیزایی که میبینم اعتقاد دارم، خود دکترا هنوز قطعی در مورد خیلی چیزا نظر نمیدن. امیدوارم تونسته باشم منظورمو به درستی برسونم.

ثمین شوهرت خوب گفته!!! در ضمن کی بهت اجازه داده بری تاپیکای دیگه رو بخونی اخه !!!!!!! شرایط میکرو ب ...

ی جورایی فضول تشریف دارم دیگه خخخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....