2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
راستش من حس خوب نداشتم نسبت خودش خودت هم در جریانی چون همیشه با دکتر مهر افزا مقایسه اش میکردم و مید ...

برا من اصلا هیچ ازمایشی قبل میکرو ننوشت هیچی.جز ایمنی که خودم گفتم و انعقادی هم ی دکتر دیگه پیگیریم کرده بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام من خارج از رحمی دارم توی لوله راستم متاسفانه.متوتراکسات زدم برام دعا کنین کار به عمل نکشه.بتام ...

متاسفم افسون جان
خیلی زیاد

همین که بتا کم شده خوبه
خیلی ها بعد از چند بار اضافه کردن دوز متوترکسات هم باز بتاشون میره بالا
مال شما کم شده خوبه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا يه يك هفته اي هست قبلش خيلي كم بود درحد نبض يه ساعاتي كمه يه ساعاتي نه شديد 

پس اگه از این به بعد که خوب حسش میکنی اکثرا شیطونی کنه یعنی ذاتا شیطونه اما اگه اکثرا آروم باشه گاها حرکاتش تند باشه یا چیزی خوردی پر جنب و جوشش کرده یا خدای نکرده مشکلیه......

خلاصه معیار سنجش شرایط همیشگیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم خدا خیرت بده حتما از فردا صبح شروع میکنم خداکنه منم ببینم قلب نینی میتپه .خیلی دعاتون میک ...

ثمین جون به احتمال ۹۹ درصد علت همینه و به زودی جبران میکنه......

اما بحث انعقادیم پیگیر باش......

ما این جنینارو راحت به دست نیاوردیم راحت با بیفکری دکترا از دستشون بدیم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سها جون شرايط شما چطوره ؟ پريود ميشي از ذخيره تخمدان دادي؟

من شهریور آزمایش دادم ذخیره سه و نیم بود و تا شهریور هر ماه سر وقت پریود می شدم. تا اینکه شهریور هیستزو شدم با دکتر رزاق سپتوم داشتم، بعد عمل دیگ ماه بعدش با خوردن دارو پریود نشدم تا دوباره استروژن خوردم دوماه. تا پری شدم به مدت دو روز. الان هم با دارو پریود میشم اون هم کوتاه مدت شده دوروزه پاک میشم. قبلا پنج روز خونریزی داشتم سر 28 روز... حالا به نظرت دکتر رزاق زده رحمم خراب کرده؟ رفتم پیشش گفت شاید داری یایسه میشی و عدد ذخیره مهم نیست.... 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلام شبتون بخیر

وای عشقم چطوری؟

چه قدر این چند روزه به فکرت بودم......

ایشالله که خوش خبری.....

اگه تهراني برو پيش دكتر بزرگ علوي بهترين متخصص تو اين زمينه ايشون هستند البته اگه ذخيرت بالاي يك باش ...

عزیزم ذارم پیش دکتر رزاق ای وی اف می شم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
3.4 هستش آنا جون

عزیزم بالاست خوب.....

حتی شاید الان بالاترم رفته باشه.....

عزیزم فقط لووتیروکسین ایرانی فکر کنم دزش دوبرابره.....

اگه ایرانی گرفتی نصف بخور تا دکتر نظر قطعی بده.....

ببین چون تیروئیدت بالاست عیبی نداره حتی سرخود چند روز تا دکتر دوز اصلی رو بهت بگه بخوری یکی و نصفی ببین الان ایرانی بخر اگه خارجی نیست یکی و نصفی بخور تا یک ساعت بعد قرصت هیجی نخور تا خوب اثر کنه

آنا جان جوابه آزمایشمو میگین بهم؟؟ دارم قرص اکویین میخورم ک ۱۳ پریودی برم سونو بعدش معلوم میشه ک کی ...

عزیزم آز تیروئیدتو میگی؟

اگه اشتباه ندیده باشم تی اس هاش ۲/۵۴ هست.....

والا قبلا بالای ۲-۲/۵ اگه میخواستی برا بارداری اقدام کنی دارو نیاز بود اما ظاهرا الان حتی بهتره زیر ۱/۵ باشه.....

ببین نظر دکترت چیه....

حتما صبح قرص قبل صبحونه بخور و نیم ساغت بعد قرصت هیچی نخور

تا چهار ساعتم گردو و کلسیم و..... نباید بخوری.....